Güzellik & Bakım 1 saat sonra dudak dolgusu yaptıracağım, pişman olur muyum? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Aşırı korkuyorum 🤣 Güncellemeler+1 yıl Çok acıdı arkadaşlar ilk ve son yapisimdi 🤣 ağladım resmen 1 saat sonra dudak dolgusu yaptıracağım, pişman olur muyum? Cevapla Dolgu Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Belki de olabilirsiniz yani biz bilemeyiz. geçmiş olsun şimdiden 0 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Ben olsam yaptırmazdım, artık doğallık moda olmaya başlıyor. 0 0 Yorumla
Manquer Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Allah ım böyle şeylere ihtiyacım olmadığı için sana binlerce şükrediyorum gerçekten Yapmayın ya pişman olursun 0 0 Yorumla
Soyersoyer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 51% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 440 cevap paylaştı. Sakın ha Ajda Pekkan emel sayın sezen aksu bunlara bir bak ve vazcay 0 0 Yorumla
Gurursuzdeğilim Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 96% +1 yıl kesinlkle olursun bir hata olursa yüzün gider güzelliğin gider 0 0 Yorumla
Anlasln Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 42% +1 yıl Doğal güzelliğini neden bozuyorsun ki... kendini güzel bulmuyor musun yoksa 0 0 Yorumla
Fatih_ari Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 53% +1 yıl Bence itici duruyor. Tabii mutlu edecekse orasını bilemem. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Dudaklarını çok şişirme sevgilin öperken korkmasın 😂🤣 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sevgilim yok knk sorun yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl tamam az şişir Yorumla
Jöh06 Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 482 cevap paylaştı. Merdivenaltı olmasın sonra ördek gibi olursun😂 0 0 Yorumla
dost92 Takip Et Xper 5 Yaş: 41 +1 yıl Ben estetiğe karşıyım eğer bir sağlık sorunun yoksa yaptırma bence 0 0 Yorumla
llnzll Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl olursun yol yakınken dön 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yaptırdım bile Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,7b cevap paylaştı. kesin olursun 0 0 Yorumla
ÖmerÖ41 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 304 cevap paylaştı. Bu korku neden? 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Belki de olabilirsiniz yani biz bilemeyiz. geçmiş olsun şimdiden
Ben olsam yaptırmazdım, artık doğallık moda olmaya başlıyor.
Allah ım böyle şeylere ihtiyacım olmadığı için sana binlerce şükrediyorum gerçekten
Yapmayın ya pişman olursun
Sakın ha Ajda Pekkan emel sayın sezen aksu bunlara bir bak ve vazcay
kesinlkle olursun bir hata olursa yüzün gider güzelliğin gider
Doğal güzelliğini neden bozuyorsun ki... kendini güzel bulmuyor musun yoksa
Bence itici duruyor. Tabii mutlu edecekse orasını bilemem.
Dudaklarını çok şişirme sevgilin öperken korkmasın 😂🤣
Sevgilim yok knk sorun yok
tamam az şişir
Merdivenaltı olmasın sonra ördek gibi olursun😂
Ben estetiğe karşıyım eğer bir sağlık sorunun yoksa yaptırma bence
acırr 😁
Ördek gibi yapmasınlar dikkat et 😂😂
Bi before/after göreydik eyiydi 😁
Nasıl mutlu hissediyorsanız öyle olmalı
Dudağını görmem lazım şu an ki
Melisa döngel de öyle yaptırmıştı
6 ayda eriyo bi şey olmaz