Parafin olmadığı için bende dalın kullanıyorum şampuan yağı zaten evde devamlı bulunduruyorum rutin için çocuk ruhlu küçük şeyler le mutlu olmak güzel şey normaldir
Ya erkekler genelde pudrayı yaz aylarinda kasiklari pişik olunca kullanırlar çokta etkili olur normal bir pudra da kullanabilir dalinde de kullanabilir ben sadece normal vücut için kullanıyorum güzel koktuğu için hoşuma gidiyor kokusu
Edip cansever'in çok güzel bir sözü var aklımda doğru kaldıysa şöyle gökyüzü gibi bir şey bu çocukluk hiçbir yere der ve içinizdeki çocuğu asla kaybetmeyin dilediğiniz gibi yaşamanın tadını çıkarın içimizdeki çocuğun kaybolmasını gitmesine izin vermeyin çünkü çocuk demek saflık demek temizlik demek günahsızlık demek kirlenmemişlik demek tıpkı bir annenin çocuğuna şefkatle sarıldığı gibi ürekten sevmesi gibi eğer içimizdeki çocukluğu olsa kaybedersek işte o zaman insanlığımızı kaybetmiş oluyoruz çocuk gibi saf ve temiz bir varlık insanlara da aslında beklentisiz temiz kalbi güzel yüreği temiz insanlar olması gerekiyor bence çok iyi yapmışsınız Ben de zaman zaman kullanıyorum bebek şampuanı o bebekliğin hissini almak o kadar güzel o kadar zayıf o kadar güzel ki bebek yağı keza öyle zaman zaman uyku problemi olan müşterilerimde bebek yayla masajlarını yapıyorum çok daha dinlendirici oluyor masaj yagindan sonra.
Yanlış yapmışsın. Sen artık büyüdün. PH seviyen, cilt hassasiyetin her şeyin farklı. Yani bebekler için olan bebeklere, Rengarenk olan da Rengarenge...:)))
😂😂 evet bebek gibi kokuyor buda benim çok hoşuma gidiyor tek sorun biraz pahalı olması bari biraz ucuz yapsalardi pudrası bile pahalı 😂 denemeni tavsiye ederim kokusuna bayılacaksın
Ama dalinle yıkanırken şu şarkıyı da bıcı bıcı yaparim dalinle 🐤🐤 mıis gibi kokarım dalinle 🐤🐤 birde suyun 🐤🐤🐤içine 3 4 tane plastik civciv atarsın offf miss olur 🤣🤣
Küçük bir naçizane ricam olabilir mi? Zaman zaman sizin gibi değerli soruları ve neşeli yorum katkıları olan bir hanımefendiyi tıpkı üye adınız gibi renk katacaktır bazen sorularımda görmek. Malum davet atamıyorum atmayı da içten pek bulmuyorum. Süpriz şekilde görünce daha bir tebessümle karşılıyor insan çünkü.
Aaa evett oda gerçekten güzel bir kokudur ben o vanilya kokusunu elektrik süpürgesinin içine döküyorum eve süpürürken arka havalandırması dan o vanilya kokusunu üflüyor bütün eve o koku yayılıyor denemeni tavsiye ederim
Ya gerçekten ne kullandığının ya da ne sürüp sürmediginin hiç bir önemi yok ama ter kokusu kadar da kötü bir koku yok neden bilmiyorum bazı insanların yer kokusu gerçekten mide bulandırıyor
Dediğin gibi bazı ter kokuları aşırı rahatsız edici oluyor. İş yerinde o durum başımda var her zaman maruz kalmıyorum allahtan. Otobüslerde ise durum vahim oluyor. bazı insanlar gerçekten pisler.
Ya ben neden olduğunu anlamıyorum hatta geçen gün bir kız soru olarak ta sormuştu çok kötü ter koktuğunu hatta sevgilisi sırf buyuzden ayrildigini vss hatta karaciğerinde sanırım sorun varmış ondan kaynaklı oluyormuş millet bir görsen aşağılar gibi yorumlar yazmış hatta çok üzüldüm oda istemez ki öyle olsun o durumu yaşasın zaten özgüvenini bu yüzden kaybediyorum demiş napiyim diye sormuş. Hatta ben ona onu incitmeden yorum yapmaya fikir vermeye çalıştım bir tane bayan ve bir erkek bu b yaklaşımından dolayı bana tebrik etmişlerdi yorumda hatta birisi şey yazmıştı bu sitede böyle ince düşünüp nezaketle yorum yaklaşan kaç kişi vardır acaba diye yazmışlardi
Bu ter sorunlari biraz terbezlerinin fazla calusmasiyla ya da karaciğer fonksiyon bozukluğuyla alakalı olduğu gibi birazda yediğin içtiğin şeylerle de alakalı bir durum olabiliyor. Cips , baharatlı yiyecekler , doğan sarımsak türü şeyler fazla tüketmemesi gerekiyor hergun duş alıp birde uygun bir rollon kullandimi bu sıkıntılar ortadan kalkar
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > Sizce Dalin Bebek şampuanını ve bebek yağını bu kadar sevmem abzürt bir durum mu peki? sizin hoşunuza giden en güzel koku nedir?