+1 yılMakyajınız da tesettür şekliniz de uygun değil
Tarza değil farza uyanlar kazanacaktır, görevim sizi uyarmak mü'min kişi kardeşini uyarır
Lütfen dikkatli olun Allah'ın razı olacağı kul olmaya çalışın modaya uyan değil79 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim canım 🥰
- +1 yıl
Herkese gercekten ayni sekilde yorum yapmışsın 👏👏👏
- +1 yıl
Tatli dil derken benden daha fazlasini yazmis sacmalama istersen
- +1 yıl
En azindan bileklerimi arsa kadar acmiyorum en azindan boynumu açmıyorum benim senden daha cok gayretim var ben makyaj yapıyorum sendeki makyaji olamaz diye göstermiyorum
- +1 yıl
Hanımlar lütfen tartışmayın
Ve Quenn4 ıı bazen insanların ifade biçimi farklılık gösterebilir
Aslında belki sizden öncekileri çok güzel uyarmıştır ama yanıtlar terstir bu yüzden sert bir şekilde demiş olabilir
Ben görüşünü okuyamadım ama aslında üçümüz de hak olan konu hakkında farklı biçimlerde aynı yorumu yapıyoruz ifade şekline bağlı
Kırmayın biribirinizi❤️
En İyi Cevaplar
+1 yılSöylediğimi yanlış anlama. Makyajın yakışmış öncelikle. Güzel bir kadınsın da yaradan sahibine bağışlasın belki de bağışlamıştır. Özellikle gözlerin çok güzel ama bu güzelliğine göre çok tesettürlüsün. Çok fazla açık olmasan bile en azından türbanını çıkarsan iyiymiş.
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 14,4b cevap paylaştı.
+1 yılHafif kilo alsan harika görünürsün gadası
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 47,2b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet yakışmış :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüzelsin ama tesettüre uygun değil tarzın. Makyaj yapmamalı, saçını tam bir şekilde kapatmalısın.
122 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTamam da soruyorsun fikrimizi, söylüyoruz. 🤣
Cevap sahibi+1 yılKendini burada sergileme öyleyse. Sergileyip övgü beklersen de eleştirilere de açık ol.
Cevap sahibi+1 yılKi dediğim doğru. Sen neden başını kapatıyorsun? Tesettür için mi? Ben de diyorum ki tesettüre uygun değil.
- +1 yıl
Senin fikrine ihtiyacım yokk sergilemek ne demek önce onu ögren ve istedigimi yaparım bu senin bu konular hakkında yorum yapma ayrıcalığı tanımaz tesettür icin ben bu kadar yapıyorum benim inancım benim tercihim ha eger söyle bir soru sorsaydım iste tesettüre uygun muyum degil miyim diye o zaman bu yorumu yapardım belki sen kapalı bile degilsin acıksın acık oldugun halde benim yaptıgım seye burnunu sokuyorsun sizin gibiler ayrı bir ironi
Cevap sahibi+1 yılSürekli burada kendini paylaşıp, erkeklerden övgü bekledikten sonra çarşafa girsen de faydası yok.. Kendini tanımadığın erkeklerin oldugu yerde paylaşıp da nasıl olmuşum diye soruyorsan gelen yorumlara da açık olmalısın. Eleştirilere tamamen kapalısın. Ben açık ya da kapalıyım farketmez. Sonuçta sen de tesettürlü değilsin. Baş kapatmakla tesettür olmaz kaldı ki başın bile tam kapalı değil. Saçının birazi örtülü diye açık birinden farkın olmuyor.
- +1 yıl
Ya sanane sanene benim hesabım benim paylasımımmm benim günahım sananeee 😂 senin beni elestirmene gerek yok ki benden betersin kapalı bile degilsin Allah İcin bir adım bile atmamıssın gelmis bana burada laga luga yapıyosun ben mükemmelim diye iddia etmiyorum ama sen mükemmelliyetci konusup hic bir sey yapmıyorsun acınası haldesiniz o halde de milletin ahiretini sorguluyorsunuz açık birinden cok farkım var merak etme orada burada dekolte vermiyorum ben acıgım Allah bana günah yazmıyor diye düsünen sorumluluktan kacan kezolar gibi degilim en azından
Cevap sahibi+1 yılBenim açık olduğumu ve dini yolda bir şey yapmadığımı da nereden uydurdun? 🤣 Gayet dinimde, imanimda biriyim merak etme. Sen ne yaptın Allah için. Onun emri olan tesettürü rezil rüsva edip, ayaklar altına almaktan başka. Allah günah yazmıyor diye sorumluluktan kaçmıyor musun? Kendini erkeklere sergileyen biri daha ne yapsın 🤣
Cevap sahibi+1 yılBu arada benim gibi yorum yapan erkeklere bir şey dememissin. Lazım olur diye mi 🤣
- +1 yıl
Cok güldürdün yaa beni hıhı kesin dininde imanındasın hıhı😂😂 sen kendin rezilsin rezil olmasan iyi biri olsan bu sekilde konusmazsın herkesi kendin gibi görmezsin madem iyi ayaksın bu sitede isin ne 😂 erkeklerin oldugu bir sitede napıyosun sen de cok kendini sergiliyosun burada erkeklerin sorularına cevap veriyorsun yazık ya cok eziksin önce kendine bak ögrenmissin ama eksik ögrenmissin 😂😂
Cevap sahibi+1 yılBen kendimi kimseye sergilemiyorum. Çok şükür ki burada kendimi paylaşıp erkek avına çıkmamışım. Babanın şu yaptıklarından haberi var mı merak ediyorum. Kızının erkek dolu bir internet sitesinde başı yarı açık, dudağında 1 kilo boyayla sergileme yaptığından
- +1 yıl
Ahahahhahah babam benimle gurur duyuyor ben burada hep varım kimsenin yorumuyla var olmadımm acıkta bir yerim yok memem ortada degil götüm ortada cok sükür karakterimde on numara ama sen cok sıkıntılısın masum ayagına yatan bir mahlukatsın saman altından su yürüten bir kızı oldugunu duyunca baban ne yapar sen onu düsün 😂😂 senşn neler yaptıgını ben tahmin ediyorum merak etme burada salavatı serif yorumları yapıp sevap kazanıyorsun kesin 😂😂 ezik kezo
Cevap sahibi+1 yılSen öyle zannet 🤣 Hiç de zannettiğin gibi bir kız değilim. Edepli, ahlaklı biriyim. Ayrıca kezo ne? Nasıl bir saçma bir dil böyle bu? Baban gurur duyduğunu göre baban da senin gibi belli ki. Ben sana oran buran açık demedim ama tesettüre uygun değil tarzın dedim. Başını tam kapanmayacaksan kapatmanın anlamı ne? Bunu soruyorum
Cevap sahibi+1 yılBen senin görünüşünü eleştirmedim bu arada. Güzel kızsın ama tesettürü mahvediyorsun.
- +1 yıl
Ben öyle zannetmiyorum sen öylesin cünkü ben senin gibi onu bunu taşlamıyorum herkesin şu hayatta eksigi olur babam da benim gibi kaliteli zatenn hem babam ne alaka ya sen nasıl bir acizsin belli yani ailen seni ezik yetistirmis 😂başımın derdi seni germesin seni alakadar etmezz benim derdim diyorumm sana girmesin 😊
Cevap sahibi+1 yılGayet de iyi yetiştirdi ailem beni. Baban ne alaka açıklayayım? Baban böyle olduğunu görse üzülürdü demek istedim. Çünkü kimse istemez kendini sergileyen bir evlat. Sen neden bunu yapıyorsun ki? Kendini erkeklere böyle göstermenin anlamı ne? Kendini meze etme kimseye... Sergilemek derken, bakın ben nasılım diye sormak olarak diyorum, kötü anlamda demiyorum. Kırmak için demiyorum, ne diye tersleniyorsun ki?
- +1 yıl
İste sergilemek farklı bisey bunu anlamıyorsun yanlıs ifade ediyosun beni begeni kaygım yok erkekler tarafından ki bunu istesem zaten farklı sekillerde yaparım ve kızlara da sordum bu soruyu fikir almak istedim ben babamın yanında da böyleyim makyajımı yaparım gezerim tozarımm kendini bilmek önemliiii sen bunu anlamıyorsun
Cevap sahibi+1 yılTamam. Yanlış ifade etmişimdir. Ama dediğim gibi tesettürde bunlar yok onu demek istedim. Ama tabii ki senin kararın. Ahlakına bir şey demedim. Yanlış ifade etmiş olabilirim dediğim gibi. Kötü kelimeler kullanmış olabilirim ama üzmek için kullanmadım yani. Sil istersen direkt ilk yazdığımı, silinmiş olsun tüm konuşma
Cevap sahibi+1 yılEstağfurullah. Sen de hakkını helal et. 💞
Cevap sahibi+1 yıl😌💞
+1 yılSaçın görünüyo kapalilik saçının uclarinin gorunmemesi değil makyajinda yorumlayacak kadar degil gündelik olmus
225 Yorumla- +1 yıl
@İndeepth "Mümin kadınlara da şöyle: Gözlerini haramdan sakınsınlar, ırzlarını korusunlar. Zinet yerlerini açmasınlar. Bunlardan kendiliğinden görünen kısmı müstesnadır. Baş örtülerini yakalarının üstüne koysunlar. Zinet yerlerini kendi kocalarından, babalarından, kocalarının babalarından, oğullarından, kocalarının oğullarından, kendi erkek kardeşlerinden, kendi kardeşlerinin oğullarından, kız kardeşlerinin oğullarından, kendi kadınlarından, kölelerinden, erkeklik duygusu kalmayan hizmetçilerden veya henüz kadınların gizli yerlerine muttali olmayan çocuklardan başkasına göstermesinler. Gizleyecekleri zinetleri bilinsin diye ayaklarını da vurmasınlar. Ey müminler! Hepiniz Allah'a tövbe edin. Böylece korktuğunuzdan emin umduğunuza nail olasınız." (Nûr, 24/31).
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
@İndeepth ben müslümanım ama derin bilgi birikimim yok söylediklerine sagdan soldan illaki cevap bulabilirim bunzor degil bu sorular tek senin dusuncen degildir muhakkak bana yakışan düşüncemi dile getirmek bi baskasinin dusuncesini kendiminmis gibi savunmak degil karsinizdakini tanımadan sahsiyete yorum yapamazsiniz
- +1 yıl
- +1 yıl
Bende öyle olduğunu savunmadım beni örnek alın demedim kendimin yorumlanmasini isteseydim kendimi paylaşırdım soran kisi gibi sormadigim icin senin hakkın değil beni yargilamak
- +1 yıl
Senin beni yargilamak icin benim fotoğrafıma girip bakmışsın hic erinmeden sonrada gelip yorumumun altina yazmışsın sence hakkini hukuku bilen biri gibi mi yasiyosun dikkatini çekerim bu yorum bana ait ve rahatsiz eden sensin
- +1 yıl
Sen yorum yapılsın istemissin herkes gibi düşüncemi yazdim herkese ayni tepkiyi versene zahmet olmazsa
- +1 yıl
Yorum malzemesi olarak ortaya salmadim ama
- +1 yıl
Sensin komik
- +1 yıl
Kafami kapatıp sacimi gostermek icin ugrasmadim en azından neyaptiginiz belli değil
- +1 yıl
Bileklerim omadarda görünmüyo senin ayak bileklerin kadar degil desenli salla ilgili bir ayet yok zaten kara carsaf bir ayet degildir uygun gorulmus giyinim tarzidir
Ya sana çok yakışmıy ama sanki eşarbının rengine göre bi tık fazla kaçmış. Yani ya ruj nude olmalıydı ya da allık pembe değil de kahverengi tonlarda olmalıydı sanki.
03 YorumlaHer şey bir yana sapıkların kaynadığı bir siteye resim atman iyi degil tesettürlü bir kadına yakışmaz aslında açık olanada yakışmaz. Sana gelince yeşil renk yakışmış , beğendim ama makyaj yapma doğallık daha iyi
00 YorumlaTesettür bu diilki Facebook hesap makyaj saç alakası yok ve kötü. Şımarıklık her şeyi yazarım kafası sizi büyütmez dar dünyaya hapseder trajikomik.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAskim bu sıcaklarda kapaniyorsunuz, ama açıklardan daha fazla dikkat cekiyorsunuz.
Bence sen bunu otur bir düşün, kendine eziyet etme daha fazla derim. Yazık size de boynun boğazın terliyor , D vitamini alamıyorsun.
01 Yorumlafilli boya reklamı gibi ,
14 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 379 cevap paylaştı. Bronz tenin çok hoş duruyor. Bronzlaştın mı yoksa bronzerdan dolayı mı
01 Yorumla- +1 yıl
Bronzlaştım bebegimm
+1 yılNasılım sorularında bi seni ciddiye alırım. Güzelsin yakışmış fıstık yeşili
01 YorumlaŞalla pek uyumlu olmamış başka renk daha iyi gidebilir.
01 Yorumla
+1 yılÇok gördüm tiktok burada normal güzel olmuş tiktokta öyle çok fazla geliyor ki bana yaptığın boya ne diyeyim ya 🤣
01 Yorumla- +1 yıl
Beyaz olması için bir şey kulaniyorsun o nedir
- Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yıl- + Güneşte yanmış gibi olmuşsun.
10 Yorumla
+1 yılAzıııcccukta kilo alsan tamamsın çok şekersin kıızz
00 YorumlaKapalı taklidi yapan kimseye bence bir şey yakışmaz
00 YorumlaYeşil kesinlikle senin rengin. Çok yakışmış canım <3
00 YorumlaBişi dicem kızı niye kırdınız, ben sevdim valla makyajı kötü durmuyor 🙂💜
00 Yorumla
+1 yılYeşil sevmem ama böyle desenli desenli hoş olmuş bence
00 Yorumla
+1 yılHani makyaj ve sadece dudağında makyaj ve allık görüyorum gözünde renkli makyaj mı var
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGayette güzel olmuş 👍
Kırıcı yorum yazanlara bakma, senin gibi bir eşi olsun insan daha ne ister ki 😊😊
00 Yorumladoğal güzellik daha iyi ve az makyaj yap bence
00 Yorumla
+1 yılAllah yaratmis cirkin demek olmaz ama makyaj abartili bilin
01 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 617 cevap paylaştı.
+1 yılYakışmış tabi
10 Yorumla
+1 yılÇok güzel olmuşsun 🍀
10 Yorumla
+1 yılİyi görünüyorsun 🌟
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 685 cevap paylaştı. Senin yüzüne ne olmuş?
35 YorumlaGöz makyajı daha mı renkli olsaydı keşke ama çok güzel olmuss
00 Yorumla
+1 yılDostum yine mi sen.. yakışmıyor anlasana
10 Yorumla
+1 yılUyumlu makyaj gömlek eşarp
02 Yorumla- +1 yıl
Göremedim 🙄
Zaten güzelsin iyice güzel olmuşsun 😘🌺
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 539 cevap paylaştı. Harika görünüyorsun 🌸😘
00 Yorumla
+1 yılMerhaba, çok tatli olmussun
00 Yorumla
+1 yılYakışmış güzel olmuşsun.
00 YorumlaTaşş gibi olmuşsun ama çakıl taşı 😅😅😝
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 949 cevap paylaştı.
+1 yılYakışmış. Yoktun uzun zamandır.
00 Yorumla
+1 yılBence biraz daha doğal yap ama böyle de yakışmış
00 Yorumla
+1 yıltaşş gibi olmuşsun aşko
00 Yorumla
+1 yılTatlı olmuş hatun, parlıyorsun yine.
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 559 cevap paylaştı. Bence dogal halim daha güzel
00 Yorumla
+1 yılKötü algılama ama saçın görünüyor
00 Yorumla
+1 yılEvet yakıştı. Güle güle kullanın.
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 968 cevap paylaştı. Güzele ne yakışmaz ki
00 YorumlaYakışmış güzel olmuş bence.
00 Yorumla
+1 yılBence çok tatlı olmuşsun =)
00 Yorumla
+1 yılBirazcik kilo mu alsan ne
01 YorumlaRenkli değil
01 YorumlaYakışmış güzel görünüyor
10 Yorumla
+1 yılBence muhteşem olmuş
00 Yorumlaçok güzel olmuşsun canım
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 669 cevap paylaştı. Yakismis
00 Yorumla
+1 yılüzgünüm ama hayır
00 Yorumlaolmuş
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılAbartı olmuş biraz.
00 Yorumla
+1 yılMükemmel Abla
00 Yorumla
+1 yılYakışmış
00 Yorumla
+1 yıliyisin ama bisiler isteridm sormsk
00 Yorumla
+1 yılİdare eder
00 Yorumla
+1 yılYakışmamış
00 YorumlaYakışmamış