• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Güzellik & Bakım

Renkli makyajım yakışmış mı?

Quenn4
Quenn4 Takip Et
Xper 6 Yaş: 29
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
411
Yapay Zekaya Sor
Yeşil aşığı benn ❤️❤️
Makyaj Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
15 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • püskevit_aşkına
    püskevit_aşkına Takip Et
    Yoda Yaş: 22 , eic 92%
    +1 yıl

Makyajınız da tesettür şekliniz de uygun değil
    Tarza değil farza uyanlar kazanacaktır, görevim sizi uyarmak mü'min kişi kardeşini uyarır
    Lütfen dikkatli olun Allah'ın razı olacağı kul olmaya çalışın modaya uyan değil

7
    9 Yorumla
    • Quenn4
      Quenn4
      +1 yıl

Tesekkürler güzel uyarın İcin ❤️

Yorumla
    • püskevit_aşkına
      püskevit_aşkına
      +1 yıl

Rica ederim canım 🥰

Yorumla
    • şizofrenikbağyan
      şizofrenikbağyan
      +1 yıl

Herkese gercekten ayni sekilde yorum yapmışsın 👏👏👏

Yorumla
    • Quenn4
      Quenn4
      +1 yıl

Onun nasıl oldugunu görmedim ki sen bana laf atıyorsun ama benden bir farkın yok önce kendine ceki düzen var tatlı dilli olana ben de olurum

Yorumla
    • şizofrenikbağyan
      şizofrenikbağyan
      +1 yıl

Tatli dil derken benden daha fazlasini yazmis sacmalama istersen

Yorumla
    • Quenn4
      Quenn4
      +1 yıl

Senden fazla yazması degil uyarı sekli hos sen bana böyle kendin cok iyiymis gibi yorum yaptın ve beni hor görerek yorum yaptın ki kendine bakmadan

Yorumla
    • şizofrenikbağyan
      şizofrenikbağyan
      +1 yıl

En azindan bileklerimi arsa kadar acmiyorum en azindan boynumu açmıyorum benim senden daha cok gayretim var ben makyaj yapıyorum sendeki makyaji olamaz diye göstermiyorum

Yorumla
    • püskevit_aşkına
      püskevit_aşkına
      +1 yıl

Hanımlar lütfen tartışmayın
      Ve Quenn4 ıı bazen insanların ifade biçimi farklılık gösterebilir
      Aslında belki sizden öncekileri çok güzel uyarmıştır ama yanıtlar terstir bu yüzden sert bir şekilde demiş olabilir
      Ben görüşünü okuyamadım ama aslında üçümüz de hak olan konu hakkında farklı biçimlerde aynı yorumu yapıyoruz ifade şekline bağlı
      Kırmayın biribirinizi❤️

Yorumla
    • Quenn4
      Quenn4
      +1 yıl

Ya acmıssın bileklerini giymissin pantolonu kendi fotonu burada sergiliyosun hala bana mı laf atıyorsun ya gayretin belli kendine bakmadan millete sallamak önce bir kendine bak de ki ben napıyorum mükemmel miyim ki bu insana bu sekilde konusuyorum sorunlu ya

Yorumla

En İyi Cevaplar

• TEVFİK_FİKRET600527
    TEVFİK_FİKRET600527 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 37 , eic 100%
    +1 yıl

Söylediğimi yanlış anlama. Makyajın yakışmış öncelikle. Güzel bir kadınsın da yaradan sahibine bağışlasın belki de bağışlamıştır. Özellikle gözlerin çok güzel ama bu güzelliğine göre çok tesettürlüsün. Çok fazla açık olmasan bile en azından türbanını çıkarsan iyiymiş.

2
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

40

Cevap

45

Cevap

• nordun_gadasi
    nordun_gadasi Takip Et
    FenomenEfsane Yaş: 36
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 14,4b cevap paylaştı.

Hafif kilo alsan harika görünürsün gadası

0
    0 Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 47,2b cevap paylaştı.

Evet yakışmış :)

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Güzelsin ama tesettüre uygun değil tarzın. Makyaj yapmamalı, saçını tam bir şekilde kapatmalısın.

1
    22 Yorumla
    • Quenn4
      Quenn4
      +1 yıl

Herkes kendine Bi baksın mükemmel miyim diye sonra bana yorum yapsın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Tamam da soruyorsun fikrimizi, söylüyoruz. 🤣

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Kendini burada sergileme öyleyse. Sergileyip övgü beklersen de eleştirilere de açık ol.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ki dediğim doğru. Sen neden başını kapatıyorsun? Tesettür için mi? Ben de diyorum ki tesettüre uygun değil.

Yorumla
    • Quenn4
      Quenn4
      +1 yıl

Senin fikrine ihtiyacım yokk sergilemek ne demek önce onu ögren ve istedigimi yaparım bu senin bu konular hakkında yorum yapma ayrıcalığı tanımaz tesettür icin ben bu kadar yapıyorum benim inancım benim tercihim ha eger söyle bir soru sorsaydım iste tesettüre uygun muyum degil miyim diye o zaman bu yorumu yapardım belki sen kapalı bile degilsin acıksın acık oldugun halde benim yaptıgım seye burnunu sokuyorsun sizin gibiler ayrı bir ironi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sürekli burada kendini paylaşıp, erkeklerden övgü bekledikten sonra çarşafa girsen de faydası yok.. Kendini tanımadığın erkeklerin oldugu yerde paylaşıp da nasıl olmuşum diye soruyorsan gelen yorumlara da açık olmalısın. Eleştirilere tamamen kapalısın. Ben açık ya da kapalıyım farketmez. Sonuçta sen de tesettürlü değilsin. Baş kapatmakla tesettür olmaz kaldı ki başın bile tam kapalı değil. Saçının birazi örtülü diye açık birinden farkın olmuyor.

Yorumla
    • Quenn4
      Quenn4
      +1 yıl

Ya sanane sanene benim hesabım benim paylasımımmm benim günahım sananeee 😂 senin beni elestirmene gerek yok ki benden betersin kapalı bile degilsin Allah İcin bir adım bile atmamıssın gelmis bana burada laga luga yapıyosun ben mükemmelim diye iddia etmiyorum ama sen mükemmelliyetci konusup hic bir sey yapmıyorsun acınası haldesiniz o halde de milletin ahiretini sorguluyorsunuz açık birinden cok farkım var merak etme orada burada dekolte vermiyorum ben acıgım Allah bana günah yazmıyor diye düsünen sorumluluktan kacan kezolar gibi degilim en azından

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Benim açık olduğumu ve dini yolda bir şey yapmadığımı da nereden uydurdun? 🤣 Gayet dinimde, imanimda biriyim merak etme. Sen ne yaptın Allah için. Onun emri olan tesettürü rezil rüsva edip, ayaklar altına almaktan başka. Allah günah yazmıyor diye sorumluluktan kaçmıyor musun? Kendini erkeklere sergileyen biri daha ne yapsın 🤣

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bu arada benim gibi yorum yapan erkeklere bir şey dememissin. Lazım olur diye mi 🤣

Yorumla
    • Quenn4
      Quenn4
      +1 yıl

Cok güldürdün yaa beni hıhı kesin dininde imanındasın hıhı😂😂 sen kendin rezilsin rezil olmasan iyi biri olsan bu sekilde konusmazsın herkesi kendin gibi görmezsin madem iyi ayaksın bu sitede isin ne 😂 erkeklerin oldugu bir sitede napıyosun sen de cok kendini sergiliyosun burada erkeklerin sorularına cevap veriyorsun yazık ya cok eziksin önce kendine bak ögrenmissin ama eksik ögrenmissin 😂😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ben kendimi kimseye sergilemiyorum. Çok şükür ki burada kendimi paylaşıp erkek avına çıkmamışım. Babanın şu yaptıklarından haberi var mı merak ediyorum. Kızının erkek dolu bir internet sitesinde başı yarı açık, dudağında 1 kilo boyayla sergileme yaptığından

Yorumla
    • Quenn4
      Quenn4
      +1 yıl

Ahahahhahah babam benimle gurur duyuyor ben burada hep varım kimsenin yorumuyla var olmadımm acıkta bir yerim yok memem ortada degil götüm ortada cok sükür karakterimde on numara ama sen cok sıkıntılısın masum ayagına yatan bir mahlukatsın saman altından su yürüten bir kızı oldugunu duyunca baban ne yapar sen onu düsün 😂😂 senşn neler yaptıgını ben tahmin ediyorum merak etme burada salavatı serif yorumları yapıp sevap kazanıyorsun kesin 😂😂 ezik kezo

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sen öyle zannet 🤣 Hiç de zannettiğin gibi bir kız değilim. Edepli, ahlaklı biriyim. Ayrıca kezo ne? Nasıl bir saçma bir dil böyle bu? Baban gurur duyduğunu göre baban da senin gibi belli ki. Ben sana oran buran açık demedim ama tesettüre uygun değil tarzın dedim. Başını tam kapanmayacaksan kapatmanın anlamı ne? Bunu soruyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ben senin görünüşünü eleştirmedim bu arada. Güzel kızsın ama tesettürü mahvediyorsun.

Yorumla
    • Quenn4
      Quenn4
      +1 yıl

Ben öyle zannetmiyorum sen öylesin cünkü ben senin gibi onu bunu taşlamıyorum herkesin şu hayatta eksigi olur babam da benim gibi kaliteli zatenn hem babam ne alaka ya sen nasıl bir acizsin belli yani ailen seni ezik yetistirmis 😂başımın derdi seni germesin seni alakadar etmezz benim derdim diyorumm sana girmesin 😊

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Gayet de iyi yetiştirdi ailem beni. Baban ne alaka açıklayayım? Baban böyle olduğunu görse üzülürdü demek istedim. Çünkü kimse istemez kendini sergileyen bir evlat. Sen neden bunu yapıyorsun ki? Kendini erkeklere böyle göstermenin anlamı ne? Kendini meze etme kimseye... Sergilemek derken, bakın ben nasılım diye sormak olarak diyorum, kötü anlamda demiyorum. Kırmak için demiyorum, ne diye tersleniyorsun ki?

Yorumla
    • Quenn4
      Quenn4
      +1 yıl

İste sergilemek farklı bisey bunu anlamıyorsun yanlıs ifade ediyosun beni begeni kaygım yok erkekler tarafından ki bunu istesem zaten farklı sekillerde yaparım ve kızlara da sordum bu soruyu fikir almak istedim ben babamın yanında da böyleyim makyajımı yaparım gezerim tozarımm kendini bilmek önemliiii sen bunu anlamıyorsun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Tamam. Yanlış ifade etmişimdir. Ama dediğim gibi tesettürde bunlar yok onu demek istedim. Ama tabii ki senin kararın. Ahlakına bir şey demedim. Yanlış ifade etmiş olabilirim dediğim gibi. Kötü kelimeler kullanmış olabilirim ama üzmek için kullanmadım yani. Sil istersen direkt ilk yazdığımı, silinmiş olsun tüm konuşma

Yorumla
    • Quenn4
      Quenn4
      +1 yıl

Anlayısın icin saol erkek düskünü olarak bir etiket yapıstırsam sana seninde hosuna gitmez sen de kusura bakma o halde hakkını helal et

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Estağfurullah. Sen de hakkını helal et. 💞

Yorumla
    • Quenn4
      Quenn4
      +1 yıl

Helal olsun 😊❤️

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

😌💞

Yorumla
  • şizofrenikbağyan
    şizofrenikbağyan Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 95%
    +1 yıl

Saçın görünüyo kapalilik saçının uclarinin gorunmemesi değil makyajinda yorumlayacak kadar degil gündelik olmus

2
    25 Yorumla
    • İndeepth
      İndeepth
      +1 yıl

Hangi kitapta saçın görünmesinin haram olduğu yazıyor?

Yorumla
    • şizofrenikbağyan
      şizofrenikbağyan
      +1 yıl

@İndeepth "Mümin kadınlara da şöyle: Gözlerini haramdan sakınsınlar, ırzlarını korusunlar. Zinet yerlerini açmasınlar. Bunlardan kendiliğinden görünen kısmı müstesnadır. Baş örtülerini yakalarının üstüne koysunlar. Zinet yerlerini kendi kocalarından, babalarından, kocalarının babalarından, oğullarından, kocalarının oğullarından, kendi erkek kardeşlerinden, kendi kardeşlerinin oğullarından, kız kardeşlerinin oğullarından, kendi kadınlarından, kölelerinden, erkeklik duygusu kalmayan hizmetçilerden veya henüz kadınların gizli yerlerine muttali olmayan çocuklardan başkasına göstermesinler. Gizleyecekleri zinetleri bilinsin diye ayaklarını da vurmasınlar. Ey müminler! Hepiniz Allah'a tövbe edin. Böylece korktuğunuzdan emin umduğunuza nail olasınız." (Nûr, 24/31).

Yorumla
    • şizofrenikbağyan
      şizofrenikbağyan
      +1 yıl

@İndeepth Kuran-i Kerim de biz müslümanların mukaddes kitabıdır sizin dininizi bilemem benim dinim ve inançları neyse onu konuşurum

Yorumla
    • İndeepth
      İndeepth
      +1 yıl

1- Örtün ayetini okudun mu
      2- orada bir HIMAR kelimesi geçer onun gerçek anlamı örtüdür baş örtüsü değildir Neden yakalarınızı örtün demiş te saçınızı örtün dememiş?
      3-ayaklarını neden yere sert vurmayın demiş nedeni nedir
      4-Örtün ayeti neden inmiştir?

Yorumla
    • şizofrenikbağyan
      şizofrenikbağyan
      +1 yıl

@İndeepth bunu mu tartışacaksın benle simdi inanmayabilirsin inandigin gibi yaşayabilirsin ama benim düşüncem seni ilgilendirmez

Yorumla
    • İndeepth
      İndeepth
      +1 yıl

Sana yakışanda bu işte

Yorumla
    • şizofrenikbağyan
      şizofrenikbağyan
      +1 yıl

@İndeepth ben müslümanım ama derin bilgi birikimim yok söylediklerine sagdan soldan illaki cevap bulabilirim bunzor degil bu sorular tek senin dusuncen degildir muhakkak bana yakışan düşüncemi dile getirmek bi baskasinin dusuncesini kendiminmis gibi savunmak degil karsinizdakini tanımadan sahsiyete yorum yapamazsiniz

Yorumla
    • İndeepth
      İndeepth
      +1 yıl

Ben şahsiyetine yorum yapmadım tavrına istinaden o sözü söyledim. Bilmeye bilirsin normal karşılarım yadırgamam Ama seni ilgilendirmez demek doğru değil.

Yorumla
    • şizofrenikbağyan
      şizofrenikbağyan
      +1 yıl

@İndeepth bu fotoğrafı paylaşan kişi yorum yapılmasını istemiş bende kibarca yaptım ama benim yorumuma yorum yapmak seni ilgilendiren bisey değil sende git kendi yorumunu yap

Yorumla
    • İndeepth
      İndeepth
      +1 yıl

Teşekkür ederim kibar hanım.

Yorumla
    • Quenn4
      Quenn4
      +1 yıl

Kapalılık el bileklerinin görünmesi de degil renkli esarp takıp eyeliner çekmekte degil 😊

Yorumla
    • İndeepth
      İndeepth
      +1 yıl

Quenn4 Tesettürün Bir alman manken ve VİTALİ HAKKONUN 1964 te çıkarılmış ılımlı Müslümanlık modası giysisi olduğunu da bilmezler. Çarşafında Yahudi rahibe giysisi olduğundan bir haberdirler.

Yorumla
    • şizofrenikbağyan
      şizofrenikbağyan
      +1 yıl

Bende öyle olduğunu savunmadım beni örnek alın demedim kendimin yorumlanmasini isteseydim kendimi paylaşırdım soran kisi gibi sormadigim icin senin hakkın değil beni yargilamak

Yorumla
    • şizofrenikbağyan
      şizofrenikbağyan
      +1 yıl

Senin beni yargilamak icin benim fotoğrafıma girip bakmışsın hic erinmeden sonrada gelip yorumumun altina yazmışsın sence hakkini hukuku bilen biri gibi mi yasiyosun dikkatini çekerim bu yorum bana ait ve rahatsiz eden sensin

Yorumla
    • Quenn4
      Quenn4
      +1 yıl

Canım benim sen de benim burada fotoma bakmıs sın da yorum yapmıssın 😂 saka mısı acaba sen de benim dikkatimi cektin sende hukuktan bir habersin az kendime bak benim soruma gelip beni rahatsız eden sensin 😊

Yorumla
    • şizofrenikbağyan
      şizofrenikbağyan
      +1 yıl

Sen yorum yapılsın istemissin herkes gibi düşüncemi yazdim herkese ayni tepkiyi versene zahmet olmazsa

Yorumla
    • Quenn4
      Quenn4
      +1 yıl

Herkese tepki verdim zaten ben de sana düsüncemi belirttim profil herkesin görmesini istedigin bir seydir dimi sen de bunu paylasmıssın

Yorumla
    • şizofrenikbağyan
      şizofrenikbağyan
      +1 yıl

Yorum malzemesi olarak ortaya salmadim ama

Yorumla
    • Quenn4
      Quenn4
      +1 yıl

Ama ortada senide herkes görüyor cok komiksiniz

Yorumla
    • şizofrenikbağyan
      şizofrenikbağyan
      +1 yıl

Sensin komik

Yorumla
    • Quenn4
      Quenn4
      +1 yıl

Belli belli önce kendine bak

Yorumla
    • şizofrenikbağyan
      şizofrenikbağyan
      +1 yıl

Kafami kapatıp sacimi gostermek icin ugrasmadim en azından neyaptiginiz belli değil

Yorumla
    • Quenn4
      Quenn4
      +1 yıl

Evet tesettür de bilekler görünüp makyaj yapıp desenli esarplar takılıp cıkılması hos karsılanır 😂

Yorumla
    • şizofrenikbağyan
      şizofrenikbağyan
      +1 yıl

Bileklerim omadarda görünmüyo senin ayak bileklerin kadar degil desenli salla ilgili bir ayet yok zaten kara carsaf bir ayet degildir uygun gorulmus giyinim tarzidir

Yorumla
    • Quenn4
      Quenn4
      +1 yıl

Ben sana gelip akıl dersi vermedim sen kendin bana yorum yaptın benn yanlısımı kabul ediyorum sen de o da yok hala car car konusuyosun 😂

Yorumla
  • lizaben
    lizaben Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Ya sana çok yakışmıy ama sanki eşarbının rengine göre bi tık fazla kaçmış. Yani ya ruj nude olmalıydı ya da allık pembe değil de kahverengi tonlarda olmalıydı sanki.

0
    3 Yorumla
    • Quenn4
      Quenn4
      +1 yıl

Allığım turuncu kız rujum da mercan rengi cok koyu bir ruj degil

Yorumla
    • lizaben
      lizaben
      +1 yıl

Ya aslında allığın da, rujun da çok koyu değil ama eşarbının rengi çok canlı ya, onları da yükseltmiş.

Yorumla
    • Quenn4
      Quenn4
      +1 yıl

O zaman haklısın kuzum cidden cok canlı 😂

Yorumla
  • Ali112364
    Ali112364 Takip Et
    Bilge Yaş: 21 , eic 100%
    +1 yıl

Her şey bir yana sapıkların kaynadığı bir siteye resim atman iyi degil tesettürlü bir kadına yakışmaz aslında açık olanada yakışmaz. Sana gelince yeşil renk yakışmış , beğendim ama makyaj yapma doğallık daha iyi

0
    0 Yorumla
  • gaddarım
    gaddarım Takip Et
    Bilge Yaş: 41 , eic 94%
    +1 yıl

Tesettür bu diilki Facebook hesap makyaj saç alakası yok ve kötü. Şımarıklık her şeyi yazarım kafası sizi büyütmez dar dünyaya hapseder trajikomik.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Askim bu sıcaklarda kapaniyorsunuz, ama açıklardan daha fazla dikkat cekiyorsunuz.

Bence sen bunu otur bir düşün, kendine eziyet etme daha fazla derim. Yazık size de boynun boğazın terliyor , D vitamini alamıyorsun.

0
    1 Yorumla
    • Quenn4
      Quenn4
      +1 yıl

Ben eziyet etmiyorum kendime benim derdime düsme. Bir acık kadar asla dikkat cekemem merak etme 😊 d vitaminim de full

Yorumla
  • fesfs
    fesfs Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 99%
    +1 yıl

filli boya reklamı gibi ,

1
    4 Yorumla
    • Quenn4
      Quenn4
      +1 yıl

Ben mi filli boyayım 😂😂

Yorumla
    • fesfs
      fesfs
      +1 yıl

Yok soru seklin 😀

Yorumla
    • Quenn4
      Quenn4
      +1 yıl

Ben bsey göremedim ana neyse 😂

Yorumla
    • Quenn4
      Quenn4
      +1 yıl

Gördüm ama seni ahah 😂😂

Yorumla
  • Nesliççe
    Nesliççe Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 99%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 379 cevap paylaştı.

Bronz tenin çok hoş duruyor. Bronzlaştın mı yoksa bronzerdan dolayı mı

0
    1 Yorumla
    • Quenn4
      Quenn4
      +1 yıl

Bronzlaştım bebegimm

• SoraSorabitiremedin
    SoraSorabitiremedin Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 97%
    +1 yıl

Nasılım sorularında bi seni ciddiye alırım. Güzelsin yakışmış fıstık yeşili

0
    1 Yorumla
    • Quenn4
      Quenn4
      +1 yıl

Tesekkürler kankimmm

Yorumla
  • _candan
    _candan Takip Et
    Guru Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl

Şalla pek uyumlu olmamış başka renk daha iyi gidebilir.

0
    1 Yorumla
    • Quenn4
      Quenn4
      +1 yıl

Yeşil eşarp yeşil makyaj

Yorumla
  • Aptalarpekcok
    Aptalarpekcok Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 99%
    +1 yıl

Çok gördüm tiktok burada normal güzel olmuş tiktokta öyle çok fazla geliyor ki bana yaptığın boya ne diyeyim ya 🤣

0
    1 Yorumla
    • Aptalarpekcok
      Aptalarpekcok
      +1 yıl

Beyaz olması için bir şey kulaniyorsun o nedir

Yorumla
  • SymrnaCityStyle
    SymrnaCityStyle Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 100%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı.
    • + Güneşte yanmış gibi olmuşsun.
    1
    0 Yorumla
  • Loudjustnotlover
    Loudjustnotlover Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 77%
    +1 yıl

Azıııcccukta kilo alsan tamamsın çok şekersin kıızz

0
    0 Yorumla
  • Akskgk
    Akskgk Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 43%
    +1 yıl

Kapalı taklidi yapan kimseye bence bir şey yakışmaz

0
    0 Yorumla
  • Alfia
    Alfia Takip Et
    Master Yaş: 106 , eic 100%
    +1 yıl

Yeşil kesinlikle senin rengin. Çok yakışmış canım <3

0
    0 Yorumla
  • eLzaa123
    eLzaa123 Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 94%
    +1 yıl

Bişi dicem kızı niye kırdınız, ben sevdim valla makyajı kötü durmuyor 🙂💜

0
    0 Yorumla
  • hepinizharikasınız10
    hepinizharikasınız10 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 95%
    +1 yıl

Yeşil sevmem ama böyle desenli desenli hoş olmuş bence

0
    0 Yorumla
  • Eylulemira
    Eylulemira Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Hani makyaj ve sadece dudağında makyaj ve allık görüyorum gözünde renkli makyaj mı var

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Gayette güzel olmuş 👍

Kırıcı yorum yazanlara bakma, senin gibi bir eşi olsun insan daha ne ister ki 😊😊

0
    0 Yorumla
  • sozdemir
    sozdemir Takip Et
    Guru Yaş: 40
    +1 yıl

doğal güzellik daha iyi ve az makyaj yap bence

0
    0 Yorumla
  • entelektuelzamani
    entelektuelzamani Takip Et
    Xper 2 Yaş: 26
    +1 yıl

Allah yaratmis cirkin demek olmaz ama makyaj abartili bilin

0
    1 Yorumla
    • Quenn4
      Quenn4
      +1 yıl

Cirkin farkli bisey makyaj abartılı olması farklı bisey

Yorumla
  • İST34MLT44
    İST34MLT44 Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 99%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 617 cevap paylaştı.

Yakışmış tabi

1
    0 Yorumla
  • PiLLy_BheBek
    PiLLy_BheBek Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 83%
    +1 yıl

Çok güzel olmuşsun 🍀

1
    0 Yorumla
  • seymabasu1
    seymabasu1 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 29
    +1 yıl

İyi görünüyorsun 🌟

1
    0 Yorumla
  • Jagras
    Jagras Takip Et
    Master Yaş: 44
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 685 cevap paylaştı.

Senin yüzüne ne olmuş?

3
    5 Yorumla
    • Quenn4
      Quenn4
      +1 yıl

Noldu

Yorumla
    • Jagras
      Jagras
      +1 yıl

Bende onu diyorum ne olmuş, töğbe estrağfurullah böyle bir şey olmuş :D :D :D :D

Yorumla
    • Jagras
      Jagras
      +1 yıl

https://www.youtube.com/watch?v=W7XShUNTStw

Yorumla
    • Quenn4
      Quenn4
      +1 yıl

Abartma

Yorumla
    • Jagras
      Jagras
      +1 yıl

Olayım bu benim ama :D

Yorumla
  • rehaam
    rehaam Takip Et
    Xper 2 Yaş: 21
    +1 yıl

Göz makyajı daha mı renkli olsaydı keşke ama çok güzel olmuss

0
    0 Yorumla
  • Dördüncümurat4
    Dördüncümurat4 Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 98%
    +1 yıl

Dostum yine mi sen.. yakışmıyor anlasana

1
    0 Yorumla
  • Akbulutmersin
    Akbulutmersin Takip Et
    Guru Yaş: 27
    +1 yıl

Uyumlu makyaj gömlek eşarp

0
    2 Yorumla
    • Quenn4
      Quenn4
      +1 yıl

Bide etekkkkkk ❤️

Yorumla
    • Akbulutmersin
      Akbulutmersin
      +1 yıl

Göremedim 🙄

Yorumla
  • Oskibey
    Oskibey Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 96%
    +1 yıl

Zaten güzelsin iyice güzel olmuşsun 😘🌺

0
    0 Yorumla
  • KIZILİNKA
    KIZILİNKA Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 97%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 539 cevap paylaştı.

Harika görünüyorsun 🌸😘

0
    0 Yorumla
  • Beyazzz2525
    Beyazzz2525 Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 93%
    +1 yıl

Merhaba, çok tatli olmussun

0
    0 Yorumla
  • külllkedisi
    külllkedisi Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 99%
    +1 yıl

Yakışmış güzel olmuşsun.

0
    0 Yorumla
  • ageof2
    ageof2 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Taşş gibi olmuşsun ama çakıl taşı 😅😅😝

0
    0 Yorumla
  • Zorunne388
    Zorunne388 Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 98%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 949 cevap paylaştı.

Yakışmış. Yoktun uzun zamandır.

0
    0 Yorumla
  • melikenilayy
    melikenilayy Takip Et
    Guru Yaş: 21 , eic 100%
    +1 yıl

Bence biraz daha doğal yap ama böyle de yakışmış

0
    0 Yorumla
  • Sümeyye2223
    Sümeyye2223 Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

taşş gibi olmuşsun aşko

0
    0 Yorumla
  • carsngirls
    carsngirls Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 99%
    +1 yıl

Tatlı olmuş hatun, parlıyorsun yine.

0
    0 Yorumla
  • safak005
    safak005 Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 56%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 559 cevap paylaştı.

Bence dogal halim daha güzel

0
    0 Yorumla
  • DEADLY_666
    DEADLY_666 Takip Et
    Yoda Yaş: 125 , eic 98%
    +1 yıl

Kötü algılama ama saçın görünüyor

0
    0 Yorumla
  • GünesiBaglasamAya
    GünesiBaglasamAya Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 90%
    +1 yıl

Evet yakıştı. Güle güle kullanın.

0
    0 Yorumla
  • İlhann06
    İlhann06 Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 96%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 968 cevap paylaştı.

Güzele ne yakışmaz ki

0
    0 Yorumla
  • omer_r
    omer_r Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Yakışmış güzel olmuş bence.

0
    0 Yorumla
  • ben_bayan_anonim
    ben_bayan_anonim Takip Et
    Xper 4 Yaş: 25
    +1 yıl

Bence çok tatlı olmuşsun =)

0
    0 Yorumla
  • tuzlukkk___
    tuzlukkk___ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24
    +1 yıl

Birazcik kilo mu alsan ne

0
    1 Yorumla
    • Quenn4
      Quenn4
      +1 yıl

Alamıyorum 😂

Yorumla
  • ChungCha
    ChungCha Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Renkli değil

0
    1 Yorumla
    • Quenn4
      Quenn4
      +1 yıl

Yeşil ve sarı göz makyajım nude olmadıgına göre

Yorumla
  • Marianahm
    Marianahm Takip Et
    Xper 4 Yaş: 22
    +1 yıl

Yakışmış güzel görünüyor

1
    0 Yorumla
  • AK__BEY__52
    AK__BEY__52 Takip Et
    Yoda Yaş: 48 , eic 96%
    +1 yıl

Bence muhteşem olmuş

0
    0 Yorumla
  • Isin014
    Isin014 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 21
    +1 yıl

çok güzel olmuşsun canım

0
    0 Yorumla
  • Lordseyfo
    Lordseyfo Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 91%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 669 cevap paylaştı.

Yakismis

0
    0 Yorumla
  • Illecebrous
    Illecebrous Takip Et
    Master Yaş: 45 , eic 100%
    +1 yıl

üzgünüm ama hayır

0
    0 Yorumla
  • Reisaga55
    Reisaga55 Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 90%
    +1 yıl

olmuş

0
    0 Yorumla
  • Paranoyak-Maan
    Paranoyak-Maan Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 88%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Abartı olmuş biraz.

0
    0 Yorumla
  • MuzluSoda8181
    MuzluSoda8181 Takip Et
    Yoda Yaş: 21 , eic 99%
    +1 yıl

Mükemmel Abla

0
    0 Yorumla
  • Yokbenalmayim
    Yokbenalmayim Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24 , eic 92%
    +1 yıl

Yakışmış

0
    0 Yorumla
  • çokşeysorarım
    çokşeysorarım Takip Et
    Xper 5 Yaş: 21
    +1 yıl

iyisin ama bisiler isteridm sormsk

0
    0 Yorumla
  • Sinirliyimgerginim
    Sinirliyimgerginim Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 33%
    +1 yıl

İdare eder

0
    0 Yorumla
  • SueɹrdʞuɔnK
    SueɹrdʞuɔnK Takip Et
    Bilge Yaş: 34 , eic 89%
    +1 yıl

Yakışmamış

0
    0 Yorumla
  • Alonza97
    Alonza97 Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 98%
    +1 yıl

Yakışmamış

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (25)
Devamını Gör(70)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > Renkli makyajım yakışmış mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Renkli makyajım nasıl? 32 cevap verildi
Bakır rengi bana yakışmış mı? 10 cevap verildi
Açık renk tene her makyaj yakışır mı? 14 cevap verildi
Renkli makyaj çekici mi? 34 cevap verildi
Turkuaz renkli göz makyajım nasıl olmuş? 14 cevap verildi
Yeni saç rengim yüzüme gitmiş mi sizce, ten rengime yakışmış mı? 51 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Gün içerisinde tatlı krizleriniz ne zaman tutuyor, nasıl bastırıyorsunuz?
  • 65 yaşında ki sevgilim bana evlilik teklifi yaptı sizce kabul etmeliyim?
  • Biraz abarttım galiba ben şimdi bunları nasıl günlere paylaştırıcam?
  • Sevgiliye yiyecek hazırlamak fazla mı romantikleştiriliyor?
  • Film izlemek sevgiliye yazmamak için geçerli bir bahane midir?
  • İlk buluşmada bekleten biriyle ikinci buluşmayı yapar mısınız?
  • Haketmediğin o sözleri unutabildin mi?
  • Hiç arkadaşı olmayan biriyle sevgili olur musunuz?
  • Flört etme yeteneğin nasıl?
  • Soğuk görünen insanlar aslında daha mı duygusaldır?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨