Çok acıyor diyorlar yaptırasım yok
Hem bi de bi kere yaptırinca o etlerin hep alınması gerekiyormuş
Çok acıyor diyorlar yaptırasım yok
Hem bi de bi kere yaptırinca o etlerin hep alınması gerekiyormuş
Hayır, ilgisi yok bence, manikür ve pedikür yaptırmayan bir kişinin bakımsız olduğunu söylemek doğru olmaz. Kişisel bakım alışkanlıkları ve tercihleri kişiden kişiye değişir. Manikür ve pedikür, tırnakların ve ayakların bakımını yapmak için kullanılan yöntemlerdir ve bazı insanlar için düzenli olarak yapılması önemli olabilirken, diğerleri için ise öncelikli bir konu olmayabilir. Kişinin bakımsız veya bakımlı olduğunu değerlendirmek için sadece manikür ve pedikür alışkanlıklarına bakmak yetersiz olur. Genel görünüm, hijyen alışkanlıkları, saç ve cilt bakımı gibi diğer faktörler de dikkate alınmalıdır. Kişinin kendine özen gösterip göstermediği, kendi tercihlerine ve değerlerine uygun şekilde bakım yapması önemlidir.
1. o kenardaki etlerin alınması mikropların derinin altına girmesine davetiye.
2. O aletler ne kadar hijyenik, bin kişiye sürülüyor.
Tırnaklar tabii güzel görünmeli, yenmemiş ve nizami kesilmiş ama onun haricinde illa kuaföre gidip yaptırmak gerekmiyor ya da o etleri almak da gerekmiyor.
Evde kendim yapıyorum acıtmadan
Dışarıda hiç yaptırmadım
Yaptırsan güzel olur yani özellikle ellerin için. tırnaklar hoş görünüyor o etler alınınca
Cevap
10Cevap
Açıkçası ben düzenli aralıklarla yaptırıyorum. Baktıkça bakasım geliyor yaptirdiktan sonra tırnaklar çok düzenli ve bakımlı duruyor...
ama yaptirdigin yerde önemli mahalle arası bir kuaförde yaptirirsan hem tırnak etlerini çok kanatirlar hemde mikrop kapıp parmağın sisebilir o yüzden steril bir ortamda çok önemli.
Bir kere yaptir vazgeçemezsin zaten😀
İşini bilen acıtmaz, bilmeyen acıtır
Ölü deri yerine ölmemiş etler koparılırsa acır, kansr
Ben seviyorum güzel oluyor ve bakımlı duruyor
ben yaptırmıyorum, yaptırmayıda düşünmüyorum. Çünkü tırnağa sabitlenen cizgi şeklindeki o eti alıyorlar. Geriye kalan parmak eti boşlukta kalıyor ve arası açılmaya müsait oluyor. Etdim çekiliyor aklıma gelince bile
Aklını ve kalbini güzelleştirmeyen bir kız bakımsızdır.
Kapitalist sisteme ayak uydurmamak, bakımsızlık anlamına gelmez.
@bttryflyx ahahaha çok mu sinir bozucu cevaplarım acaba. Şu an sorulara yapmış olduğum cevapların saçma, itici, gereksiz olup olmadığını sorguluyorum şu anda. Tabii her soruya böyle cevap vermiyorum ama kötü bir şey de demedim bence ya. Şöyle cevap veriyorum o zaman. Bir kız manikür, pedikür yaptırmıyorsa bu onun bakımsız olduğu anlamına gelmiyor. Tırnaklarını kesmesi yeterli. Kol ve bacak tüylerini almaması da bakımsızlık değil, gayet doğal bir durumdur. Daha güzel bir görünüm için alınabilir sadece.
@bttryflyx O zaman inşallah ömür boyu manikür, pedikür yapar. Yapmadan içi rahat etmez inşallah. Yelloz cevabıma sinirlendi ya. Saçını başını yolardım senin kız olsaydım eğer. Manikür, pedikürcüler tırnağını kanatsın inşallah.
Şakadan da anlamıyosun ya. Ben ne felsefe yapıcam, ne de şaka yapıcam bu saatten sonra. 😃😃
Değildir de ben acıyan görmedim duymadım da sen yaptır. Ben aşırı beğeniyorum mesela bakımlı tırnak.
Erkek olmama rağmen ben düzenli olarak yapıyorum bi zahmet kız yapsın.
el ayak hijyenine dikkat etmen bile seni bakimli gosterir , manikur pedikur bir zorunluluk degildir ki
Ben hiç yaptirmadim bakimsiz olduğumu düşünmüyorum kime göre neye göre bakimsizim?
Sakinim zaten? Güzellik dayatmalarini anlamıyorum 🤔🤔
Değil kendin de yapabilirsin bunu zaten
ben ömrümde yaptırmadım ihtiyaç duymuyorum
Bakımlı kadın güzeldir. Manikür çok şart değil.
gerek yok sen yaptırma
Pedikür sana yeter
Evet yapılsın
Aynen
Bnce güzellik elle ayakla belli olmaz
Kendin yapabilirsin aslında
Hayır tabiki de
Evet. kotu duruyor
Deģildir.
Hayır
Değildir
biraz