Her zaman tercihim kırmızı tonlar... Klasik ve zamansız bi renk.
Siz hangi rengi daha çok beğeniyorsunuz?

Her zaman tercihim kırmızı tonlar... Klasik ve zamansız bi renk.
Siz hangi rengi daha çok beğeniyorsunuz?
kurtarıcı mıdır bilemem ama benim favori oje rengimdir. en çok kırmızı kullanırım herhalde. normalde oje tırnaklarımı çok rahatsız eder ama görüntüsüne bayıldığımdan dışarı çıkarken sürer eve gelince de çabucak çıkarırım. ama kırmızı ojeyi çıkartmaya hiç kıyamıyorum. bir de benim küçüklükten süregelen bir oje nefretim vardı rahatsız ettiğinden ötürü ama hala rahatsız etse de sürüyorum artık, neyse işte bu oje nefretinde en sevmediğim oje rengi de kırmızıydı çok kadınsı bulurdum ve aklıma kokoş kadınlar gelirdi ama şimdi tabi ki asla öyle düşünmüyorum kadınlara en çok yakışan oje rengi olduğu fikrindeyim. Feminen enerji katıyor bir de, ay aşırı hoş bayılıyorum. Kurtarıcı oje diyince genelde aklıma siyah veya böyle işte rakı beyazı gibi tırnakları daha pembemsiye yakın gösteren hafif ojeler geliyor ama ben açık renkli oje kullanmayı da hiç sevmem. dedim ya rahatsız oluyorum diye, zaten pek belli olmayacak bir şeyi sürüp tırnaklarımı niye rahatsız edeyim diyorum. öyle işte garip gelecek belki ama umarım tek bende olmuyordur bu, tırnaklarımın üstünde bir ağırlık varmış gibi hissettiriyor. uzun tırnak kullanan da bir kızım çok yakışıyor diyor herkes ama üç tane falan oje var kullandığım; siyah, kırmızı, asker yeşili
Merhaba 😍
Evet aslında kurtarıcıdır, beyaz takım elbise giysen de siyah abiye giysen de kırmızı oje asla sırıtmaz. Kırmızı ojeyi seviyorum. İnce parmaklı kadınlara özellikle yakıştığını düşünüyorum.
evet bence de kırmızı oje aşktır
En sevdiğim oje rengi bayılırım
Cevap
21Cevap
Bence güzel görünüyor ama ben siyah ojeleri daha çok seviyorum bence daha havalı veya çekici bir renk. ama kırmızı da güzeldir. mesela kesinlikle yakışmış bu renk
Genelde kurtarıcı olduğunu düşünüyorum yakışana yakışıyor.
Ben de çok seviyorum ama ellerim sosis gibi yakıştıramıyorum kendime. Bu arada çok bakımlı ve güzel duruyor ellerin😍
Kırmızı oje sevmiyorum ben ya demode geliyor bence ombre tırnaklar daha hoş🤗 ama sende zarif durmuş kırmızı
xperim yeterli olmadığı için fotoğraf gosteremiyorum😭 renk olarak tam bilmiyorum ama rakı beyazı bir ojeyle saydam bir top coat ve base coatın birleşimi diyebilirim🤗umarım anlatabilmişimdir temiz tırnak goruntusu çok hoş çok zarif bence
Evet ya güzel yapanı bulmak zor gerçekten aslında makyaj sungeriyle oluyormus diye biliyorum ama daha önce denemedim
ben 3 renk oje kullanırım kırmızı (koyu bordo) beyaz ve pembe, yıllardır değiştirmedim o yüzden en güzel renk bence kırmızı
Bordo ve siyah tercih ediyorum ama kırmızda cok hoş duruyor 💅
Benim en sevdiğim french manikürü ve nude tonlar, belirgin olması hoşuma gitmiyor.
iddialı ve dikkat çekici olması kurtarıcı gibi gelmedi
Her zaman kurtarıcı olamabilir. Özellikle tırnak bakımsızsa
En nefret ettiğim kırmızı ve pembe oje. Siyah tercihim
Bence değil yıllardır kullanmıyorum açık renkler tercih ediyorum
French ya da rakı beyazı genelde tercihim, nude sa olur kıyafetlerime anca bunlar uyuyor
Benim çoğu kıyafetime uymuyor ya. Nude pembe tonlarını seviyorum.
Kırmızı güzeldir evet, sana da yakışmış. Ben en çok patlıcan moru renginde sürmeyi seviyorum
Kırmızı Hocalar her zaman kurtarır mı bilmiyorum ama kırmızı ışıkta dikkat etmemiz lazım trafik kuralları kurtarır abi
Günde 5 vakit namaz kılıp abdest geçmiyor diye asla tırnaklarına oje sürmeyen ben 😇 Bu konuya Fransız kaldım 😄
No problem kırmızı değil tuyom siyah desenli pembe oje
Bana göre kurtarıcı olan renk beyaz her şeyi ile uyumlu bir renk. Ama kırmızıda olmazsa olmazlardan
Evet kırmızı ojeler erkeğe de kıza da çok yakışıyor. Yakışmayanı nadiren gördüm.
Yakışana evet 😂
Ucuz basit geliyor bana
Hıyyyyyyykkkkk puuuuhhhh
ojede en sevmediğim tondur kırmızı
seni kurtarmaz
Ojede kırmızı sevmiyorum
Beğenmedim kan kırmızısı bu kanı anımsattı bana
Siyah daha iyi
Kırmızı oje candır
Beyaz oje tercih ediyorum
Ben renkten daha çok kokusunu beğeniyorum
Nar çiçeği pembe mavi
Yok ağa sana kırmızı gitmemiş
Ben artık farklı tonlardayım kırmızı kesmiyor
Ben siyah ve nude tonları beğeniyorum
Siyah ve bordo harici kullanmıyorum
Kıyafete göre seçiliyor rengi diye duymuştum.
Kırmızı sürüyorum genelde.
Ben seffaf tonlar seviyorum
Senin Her güzelliğin kurtarıcı bence
pek takilmiyorum ya ojeye
kırmızı ojeyi severim
Galibaa sana aşık olmaya başladım
Siyah oje çok çekici yaa
Bu güzelliğine rağmen evde kalmışsın
Hala bu sitede takılıyorsun evlensene yaş geçiyor
Görücü usülü gelen olmadımı veya sevgili olup takılmak isteyen yok mu senle?
Mantık evliliği yapmak ister misin?
Aaa neden hiç öyle durmuyorsun aslında
Hep yalnız mı kalacaksın?
Tam evlilik kadını gibisin yani ciddi ilişki insanı izlenimi veriyorsun
Bi yazsana bana ben yazamadım sana😅
Neden almıyorsun tabuların mı var
Hiç aklıma gelmezdi gizli hesaplarla takılırdın genelde ne değişti de bu hesabı açıp fenomen oldun hahah
Seninle iyi anlaşabiliriz
Ya aslında pekte küçük sayılmazsın 23 değil misin sen?
Sana göre evlenme yaşı kaç peki
Siyah ve bordo sürüyorum
Hayır
hayır değildir
Kesinlikle
Bazenn
Hayır ya kırmızı sevmem
Yok değil
Tabi ki degil
Değil.
Bordo nar çiçeği ve koyu kırmızı benim de favorim
Bordo.