Ya artık çok üzülüyorum. Ne güzel ayakkabılar var hiçbirini giyinemiyorum ve asla giyinemeyeceğim. Ayaklarımın görünmesini istemiyorum, düğün dernek kabusum. Erkek gibi ayaklarım var. Boyum da bir 1.62. 38 numara ama taraklı çok geniş. Kocaman duruyor. Off ya buna neden bir çözüm bulamıyorlar artık? Gerçi bulsalar ne? Onun ameliyatı da 400 500 bin olur yine hayal olur. Of ya... Tamam şükürler olsun ayağım var ama kocaman😔
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Yani nasıl gözüküyorlar bilmiyorum ama yanlış anlama mesela ben biraz taraklı ve geniş ayakları seviyorum bu kadar üzme kendini
Ama ben sevmiyorum ve hiçbir kadın da sevmez
Ama sevgilin eşin falan ayak sevmiyorsa bence önemseme çünkü oda önemsemeyecek
Artık kadınlar bile ayak bakar oldu 😒
Bence sen çok takıyorsun o kadar kötü olamaz dediğin gibi parmakların düz ise tırnaklarında düzgün ise gerisi sıkıntı değil
Parmaklarım tombiş tırnaklarım mükemmel değil ama temiz saklarım. Ayaklarım zaten davul gibi. Her yanı kusur yani
Vücud yapın bu yani yapabileceğin bişi yok bu arada ayıptır sorması kilon kaçtı
162 59
Kilona göre normal bence ya öyle gözükmesi
Obez değilim yalnız hafif balık etliyim. Siz erkekler dalyan gibi kızların size 50 demesine inandığınız için 59 fazla geldi galiba 😀 ayaklarım bana göre gayet büyük, obez dahi olsam yine büyük olurdu muhtemelen
Yok hayır sadece boyunla kilon eşit ya fazla gelmedi aslında normal balık et kilosu dediğin gibi ben boyunla kilonun oranını merak ettim sadece vücut kitle endeksin normal yani 🤣
Yumuşak doku dışında kemik yapısını da değiştirmek gerektiği için yapılmıypr. Çok çok zor tıbbi anlamda. Hasta için de tabi.
Ayağın her tarafı kemik değil ki. Kenarlardaki etlerden alınıp ayak daraltılabilir. Tabi ayağın üstünde durulduğu icin iyilesme sureci zor ve uzun olur ama olabilitesi var bence.
Kemik dizilimini de değiştirmek gerek. Bu olay çok zor. Yıllar sürer toparlanması.
Dr olarak söylüyorum :)
😔 söyleme böyle işte offf
Maalesef öyle. Sağlıklı olsun yeter, takılma buna. Yapılacak şey ya da çekilecek dert değil o.
Bir kadın için büyük bir dert maalesef. Ben cinsiyet değiştirenlerin ayaklarını küçültmek için serçe parmaklarını aldırdıklarını duymuştum sanki peki böyle bir şey var mı? Bir de henüz ayak daraltmak amacıyla yapılan bir ameliyat hiç olmadı mi?
Küçültmek için 5. parmak alınabilir ama sağlıklı bir ayağın varken ne gerek var buna? İşe yaramayan bir parmak değil sonuçta. Parmak eksiltme dışında farklı bir yol teoride mümkünse de dediğim şeyler yüzünden pratikte yapılmaz. Hiç görmedim ve duymadım.
Benim parmaklarımla ilgili bir problemim yok. Öyle bir şey yaptırmam asla, zaten benim sorunum ayağımın genişliği. Gerçek olup olmadığını öğrenmek istedim sadece. Peki teşekkürler cevaplar için
Rica ederim ne demek. Aman olmasın zaten, ayak ortopedik sorunları sıkıntılı.
dert etme allaha şğkür saplıklısın kafanıza takmayın
Çok şükür ama bu görüntü çok kötü işte
evlımısın
Hayır
Tek derdin bu olsun kuzum.
Bir kadın için büyük bir dert maalesef
Fiziken kondiksiyonlu ol, Aklen zeki ol. Kimse ayaklarına bakmaz emin ol.
Keşke söylediğin gibi olsa. Insanlar ilk dış görünüşe bakar. Yolda yürürken bile millet ayaklara bakar oldu. Çok rahatsız oluyorum.
İşte bende ondan bahsediyorum. Fiziğin Albenili olursa, Yani orantılar düzgün ise.. Ayaklar arka planda kalır. Tabi karşındaki kişi Ayak fetişi değilse :)
Ben zaten guzelim tek sorun ayaklar. Ayaklara bakana kadar sorun yok🙄
O halde, güzel yanlarına odaklan. Kusurlarına değil. Sonuçta kusursuz insan yoktur. Misal Fiziği ve ayakları kusursuz olan bir kadının, Aklı kıt olabiliyor :) Böyle bir insana en fazla kaç ay katlanabilir insan?
Güzelleme yapamayacağım inan, bu benim büyük bir kusurum 😔 Neyse teşekkür ederim tavsiyelerin için 🌷
🖐
Bazen şükretmeyi bileceksin :D
Şükrediyorum zaten her şeye ama bu ayaklar bir kadın için çok kötü 🙄
Dost başa düşman ayağa bakar unutma :D :D
Sokakta herkes ayağa bakıyor inan 😔
Durum o kadar vahim mi? :D
Millet ayakçı olmuş hep kadınlar bile ayaklara bakıyor artık 😀
Şimdiye kadar hiç ilgimi çekmedi :D Bende mi sorun var :D
Iyi güzel azınliktansın😀
O ayak fetişistliği bence gerçek bir olay değil. İnsanların bir birinden duyup havalı görünmek için özendiği bir şey :D
Yok ya cidden sokakta millet hep ayağa bakıyor artık. Samimi söylüyorum güzelimdir baktırırım kendime ama karşımdan adam geliyor yüzüme değil ayağıma bakıyor 😀 bir cok kere basima geldi. Üstelik artık kadınlarda ayağa çok bakıyor tabi onların nedeni başkadır belki bilemem.
Alla alla, sen hangi şehirde yaşıyorsun? :D :D :D
Bu detaylara girmiyoruz😉
Ama senin ayaktan çok daha büyük bir sorunum varmış :D :D :D Ah şu cehalet. :D Gizli soru sormuş ve basit bir şehir sorusuna "Bu detaylara girmiyoruz" diyor :D Ankara ya da mersin desen zaten herkes hazırda seni gelip bulmak için bekliyor :D :D Selametle :D Yok arkadaş düzgün sohbet edecek pek kimse kalmamış :D
Senin işine gelmeyen şeyler başkalarının cehaleti değil tercihleri oluyor. Buna saygı duyamayanlar cahil oluyor aslında 😉 40 yaşına kadar öğrenememiş olman bile tuhaf ama bir gün öğrenebilmen dileğiyle
Sen hala burada mısın😁😁 aman yazma bak şehrin belli olur😂😂😂😂
Soru benim tabiki burada olacağım olmaması gereken sensin 😉
Yorumda benim :D Neyse hadi kaçtım, yoksa akıl sağlığım gidecek :D
Görelim belki o kada kötü değildir
ayak resim gönder bakayım hahahaha mmmmm