Güzellik & Bakım Erkekte parfüm önemli midir? redbulll3434 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Parfüm sıkan erkek daha çekici olur mu kızlar Güncellemeler+1 yıl Parfüm sıkan erkek severmisiniz Erkekte parfüm önemli midir? Cevapla Parfüm Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,1b cevap paylaştı. Kızlar parfüme dikkat ederler. 0 0 Yorumla
Oksitosin Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Çok fark ettiğini sanmıyorum. Temiz kokması yeterli. Kadınlar için sevdiği adam hangi marka kullanıyorsa en güzeli o. 0 1 Yorumla redbulll3434 +1 yıl Parfümde aslında bakımlı olduğunun işaretini veriyor karşıdakine Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. Erkek ya da kadın, bence güzel kokmalı herkes. Keyifli günler. 0 1 Yorumla redbulll3434 +1 yıl Doğru, kullanmıyosa bile en azından deodoratn sıksın ter kokmasın ekşi ekşi Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bir parfüm aldım koklayan kızlar domalıyordu aşık oluyordu kanka kokuma 0 1 Yorumla redbulll3434 +1 yıl Ne diyonya😂😂 allah allah Yorumla
GS190500 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Tabi ki önemli sevdiğin kızın sevdiği parfümü sık o da senden etkilenir 0 0 Yorumla
u 27esmerim Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 740 cevap paylaştı. Tabiki önemlidir 0 1 Yorumla redbulll3434 +1 yıl Köpek öldüren 5 liralık parfüm sıktıysa peki😂😂 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,7b cevap paylaştı. güzel kokmak önemli 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl @xrem21 0 7 Yorumla Xrem21 +1 yıl Kimsin? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Xrem21 sen kimsin Yorumla Xrem21 +1 yıl Sen beni niye etiketledin, insan boşuna birini etiketlemez ve yetmedi engellediniz beni beyefendi! Hatta yetmedi gizli üyeye aldınız bi zahmet açar mısınız?Size bir şey demem gerekiyor. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Xrem21 mesaj kutunu aç Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne diycen Yorumla Xrem21 +1 yıl Açmam sen takip et! Ordan bi veririm sana cevabı. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Xrem21 ettim yaz bakim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kızlar parfüme dikkat ederler.
Çok fark ettiğini sanmıyorum. Temiz kokması yeterli. Kadınlar için sevdiği adam hangi marka kullanıyorsa en güzeli o.
Parfümde aslında bakımlı olduğunun işaretini veriyor karşıdakine
Erkek ya da kadın, bence güzel kokmalı herkes. Keyifli günler.
Doğru, kullanmıyosa bile en azından deodoratn sıksın ter kokmasın ekşi ekşi
Bir parfüm aldım koklayan kızlar domalıyordu aşık oluyordu kanka kokuma
Ne diyonya😂😂 allah allah
Parfüm önemli
Kadınları kendine çeker
Tabi ki önemli sevdiğin kızın sevdiği parfümü sık o da senden etkilenir
Tabiki önemlidir
Köpek öldüren 5 liralık parfüm sıktıysa peki😂😂
Evet güzel koku iyi olur
Önemlidir.
Evet.
Evt.
güzel kokmak önemli
@xrem21
Kimsin?
@Xrem21 sen kimsin
Sen beni niye etiketledin, insan boşuna birini etiketlemez ve yetmedi engellediniz beni beyefendi! Hatta yetmedi gizli üyeye aldınız bi zahmet açar mısınız?
Size bir şey demem gerekiyor.
@Xrem21 mesaj kutunu aç
Ne diycen
Açmam sen takip et! Ordan bi veririm sana cevabı.
@Xrem21 ettim yaz bakim