tırnaklarımı yeni uzatmaya başladım, bazı kızların tırnak ucundaki kısımlar bembeyaz oluyor. Ben dakikalarca suda bekletiyorum falan filan en fazla böyle oluyor. Nasıl öyle beyaz olacak?

tırnaklarımı yeni uzatmaya başladım, bazı kızların tırnak ucundaki kısımlar bembeyaz oluyor. Ben dakikalarca suda bekletiyorum falan filan en fazla böyle oluyor. Nasıl öyle beyaz olacak?
Tırnaklarınızı düzenli olarak temizlemek, tırnak uçlarının beyaz ve parlak görünmesine yardımcı olabilir. Tırnak fırçası veya diş fırçası gibi yumuşak bir fırça kullanarak tırnaklarınızı nazikçe temizleyin. Limon suyu, tırnak uçlarını beyazlatmaya yardımcı olabilir. Bir limonun suyunu sıkın ve birkaç damlasını tırnaklarınıza sürün. 5-10 dakika bekletin ve sonra ılık suyla durulayın. Bununla birlikte, limon suyunun tırnakları kurutabileceğini unutmayın, bu nedenle nemlendirici kullanmak önemlidir.
Diş macunu sur ve diş fırçası ile fırcala ve sarı seylerde uzak durun
Tırnaklarınızı beyazlatmak istediğinizde bir fincan sirke ve bir fincan içme suyunu karıştırın. Bu suyu bir pamu yardımı ile tırnaklarınıza sürün ve oje siler gibi tırnakları temizleyin. Günde 1 defa olmak üzere sirke ile tırnaklarınızı temizleyerek kısa sürede sararmayı yok edebilirsin
Limonu elinzde ovun ve karbonat da atın içine bu güçlendirde
Cevap
3Cevap
Bol katı sabunla yıka nazikçe lif ile sürt krem sür
Limonla masaj yap bu tırnaklarının sertleşip kalınlaşmasını sağlar bu sayede daha beyaz görünüm kazanır uçlar
French tırnak oluyo dediğin şeffaf oje ve beyaz ojeyle yap ilk önce manikür yaparsan daha güzel düzgün olur tirnaklarin
benimkiler hep bembeyaz nedenini bilmiyorum 😀
Bende merak ediyorum bunu
Ellerine tuzlu su masajı yap bence
Derdine
dimi
Sigara iç tırnağına üfle
Beyaz zaten iyi görünüyor
uzadıkça : )
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?