Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Dış görünüşe bir şans verirsin sonra karakterini görünce o şansı vermeye devam edersin ama baktın karakteri kötü dış görünüşünden verdiğin şansı da geri alırsın. Dış görünüş fragman karakter film gibi fragmanı izlenir sonra filme geçilir.
Acılır kardeşim açılır tipin varsa paran varsa bide araban varsa karı kız peşinde olur rabbim hiç birini nasip etmemiş bana ulan bi bisikletim bile yok
Tipim var abi ama hiçbir kız peşimde değil?
Deme öyle birader. Görüntün, duruşun gayet iyi. Profil resmi koyacak medeni cesaretin de takdire şayan. Bende de ortalama bi tip var ama profil resmi koymaya cesaretim yok, özdeğer eksikliği var.
@TEVFİK_FİKRET600527 benim tipim nasıl instagramım esersmsek
Cevap
9Cevap
İlk tanışma da tamam da sonrası için pek birseyler beklememek gerekir. Sevgililik evresi maximum 1 ay sürer. Diğer erkeklerin paralı ve herseyleri varken seninkisi sadece yakışıklı. Maalesef en fazla 3 ay olsun. Evlenmeye gitmez o ilişki
Her kapı olmasada bazı kapılar açılır sonra bakılır bu kapıdan girebilecek kapasiteye sahip mi değilse hemen kapanır.
Benim için öyle en azından.
Ben yakışıklı mıyım
Nerden bileyim
İnstagramıma bakar mısın duvarım açık
Gizlisin nasıl bakabilirim ki sendd bir alem
Esersmsek instagramım
Para her şeydir. Para olunca, yakışıklı da olursun.
Tipi değiştiremezsin
Her kapıyı açmaz ama günümüz kızlarının çoğu cahil", o yüzden avantajlı olur
Yakişikli olup ipsiz sapsız ortalıkta gezecekse kimse onu hayatına almaz ki
Yakışıklı erkekler pekçok konuda geri oluyor genelde dış görünüşe güvenip kendilerini geliştirmiyorlar
Özgüven De Her Kapıyı Açar Bence
Bazı Yakışıklı Erkekler Var Özgüvensizliğinden Dolayı Hiç Birşeyi istediği Gibi Yapamiuor
Özgüvenli Orta Yakişıklı Vardır O Yakışıklıya Göre Daha İyi Gözüküyor Özgüveni Var Kendıne Güveniyor Çünkü
her şey değildir. sadece ilk izlenime göre tanışma isteği açısından avantajlı olması muhtemeldir. sonrası 2 kişinin birbirinden beklentisine bağlıdır.
Kadinlari anlamak zordur bazen yakisikli oldugun icin bazende sirf paran oldugu icin
Yani şimdi hayır dersem yalan olur
Acilmaz acilsada sonradan kapanabiliyir
Sen bile acarsin kapilari krdsm
Hayir
Hayır
Evet
Para😅😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?