Güzellik & Bakım Güzel olmak suç olsaydı ceza yer miydin? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 42 Yapay Zekaya Sor Güzel olmak suç olsaydı ceza yer miydin, yoksa hep kurtulur muydun?#EdamedaBeauty 🌹 Güncellemeler+1 yıl Süper S. Mersiler 😁❤️ Güzel olmak suç olsaydı ceza yer miydin? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Hayır ceza almazdım üzerine hatta bana para verirlerdi yakışıklı olmadığım için. :D 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 5,9b cevap paylaştı. Prison Break dizisindeki gibi mapushaneye düşer kaçma planı yaparım bebeğim 🤣 1 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Wuuu 🤣🤣 IAmarPresterAen +1 yıl Beraber kaçarız 🤣🤣 Edameda06 +1 yıl 😂🤩
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl bakalım müebbet yerdim diyen o egolarını Allahu ekber dağlarına çıkaran KS kızlarının görüşlerini okumaya geldim 1 0 Yorumla
mertcanistanbul Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl güzellikten değil de çirkinlikten müebbet hapis yerdim 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,2b cevap paylaştı. Çiçeklere ceza vermeyn ama ya 2 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 669 cevap paylaştı. Yuzume bakmazlar bile 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,5b cevap paylaştı. Polis kimlik dahi sormazdı 😂 1 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 829 cevap paylaştı. Sanmam 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Hayır ceza almazdım üzerine hatta bana para verirlerdi yakışıklı olmadığım için. :D
Prison Break dizisindeki gibi mapushaneye düşer kaçma planı yaparım bebeğim 🤣
Wuuu 🤣🤣
Beraber kaçarız 🤣🤣
😂🤩
bakalım müebbet yerdim diyen o egolarını Allahu ekber dağlarına çıkaran KS kızlarının görüşlerini okumaya geldim
güzellikten değil de çirkinlikten müebbet hapis yerdim
Çiçeklere ceza vermeyn ama ya
Yuzume bakmazlar bile
Polis kimlik dahi sormazdı 😂
Ömür boyu hapis cezası alırdım.
Ömür boyu ceza kaygım olmazdı🤣
Ağırlaştırılmış müebbet yerdim
Müebbet 😀
Yok yemezdim.
Sanmam
yerdim ceza
Ceza yemem.
Müebbet
Ne alaka niye ceza yiyelim ki arkadaşım;)
Eveet