Güzellik & Bakım Usturayla yüz alırsak çoğaltır mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Boş cvplar vermeyin isimle yaramıyor Usturayla yüz alırsak çoğaltır mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Muzafer_Tuğkan Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evet hanımefendi ben saçıma uyguluyorum şu anda saç çıkarıyor 0 0 Yorumla
xomerfarukyavuzx Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Maalesef Çoğaltır O Yüzden Makine Daha İyi 1 0 Yorumla
BoşdünyanınBoşişleri Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 98% +1 yıl Alinmaz. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Cogaliyo mu Yorumla BoşdünyanınBoşişleri +1 yıl Derideki belki seni rahatsiz eden ama deri sagligi icin onemli olan tabakayida kaziyabilir. Ayrica gurlestirir jilet ustura. Yorumla
Nawdeniz Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 79% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 310 cevap paylaştı. Sen permatik kullan 0 2 Yorumla Soran +1 yıl olur Yorumla Nawdeniz +1 yıl Sinek kaydı yaparsın ((: Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Evet hanımefendi ben saçıma uyguluyorum şu anda saç çıkarıyor
Maalesef Çoğaltır O Yüzden Makine Daha İyi
Usturayı nerden buldun yaw
Bunu bende merak ediyorum
Alinmaz.
Cogaliyo mu
Derideki belki seni rahatsiz eden ama deri sagligi icin onemli olan tabakayida kaziyabilir. Ayrica gurlestirir jilet ustura.
Evet çünkü kökleri uyarır
Sen permatik kullan
olur
Sinek kaydı yaparsın ((: