Kollarını epilatör ile alan var mı sonrasında nasıl çıkıyor diken gibi çıkıyor diyolar doğrumu almayı düşünüyorum rahatsız ediyor malum hafta sonuda sınav var kısa kollu giyicem ama benim gözüme batıyor yinede bunlar alsam bişey olur mu hiç epilatör vurmadım korkuyorum tüy dökücü var ama oda yaktı alerji yaptı
Eger cildin cok cok hassassa sürme sinav öncesi bide alerji çıkarma başına sadece epilatoru bir kere kullan istersen biraz aciyor ama dayanılır hep onunla alırsan baya baya tuylenme oluyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ay valla bende bunu merak ediyorum yani almasak bir şey olmaz ama bende merak ediyorum epilator ile alınır mi
Yinede almamak gerekir sanırım ya
Ben kullanıyorum iyi aliyor diken gibi cikmiyor ama bence arttırıyor
Aslında bi tüy dökücü krem var ama kullananlar kolumu yaktı alerji yaptı demişler bende korktum cildim hassas diye yapmadim duruyo orada
Eger cildin cok cok hassassa sürme sinav öncesi bide alerji çıkarma başına sadece epilatoru bir kere kullan istersen biraz aciyor ama dayanılır hep onunla alırsan baya baya tuylenme oluyor
Epi marka bu veet kullanmistim yıllar önce spreyi vardı ondan ama bu biraz korkuttu işte makine ilede batık yapar falan diyolar sert cikiyo diyolar
Bacakta evet batık yapıyor ama kollarda bende olmadi
Cesaret edemiyorum ya yinede
😄e artik o sana kalmış ben sana bendeki etkisini dedim belki sende farklı olur onu bilemem dedigin gibi batik da oluşturabilir
Vurucam şimdi kremi sinirden 😄😄
😄vur gitsin ozmn ilk once kolunun az bir bölümüne sur alerji olmazsa devam edersin
Ben jiletle alıyorum
Bu ne ya bende bu kadar yok hacı abi 😂