Mecbur göstericen ilerde napıcan evlenicegin zaman mecbur yapican utanicak bişey yok tonlarca senin gibi giden var ağda yaptıran var oraya ama makineyle hayatta olmaz boşuna uğraşma git bi kuaföre ağda yapsın çabuk çabuk alıyor zaten
Boşuna acı çekme jiletle çok sertlesmistir orası makineyle almak ölüm gibi bişey olur en azından ağda tertemiz yapar kökten alır bı aci çekersin iki çekersin sonra alışırsın bende ilk kez koltuk altımı aldirmistim ve acımıştı baya mesela ama geçiyor sonra
Tamam orası öyle olur ama özel bölgeyle uğraşamazsın eldivenle tertemiz oluyor cidden bak bi kere git alisicaksın eğer olmaz dersen lazer epilasyona gidebilirsin acımıyor diyolar hemde daha kesin çözüm paran varsa direk ona git ağda magda istemiyosan
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Jilet ve epilatörle özel bölge alınmaz ki. Orası çok hassas olduğu için zarar verebilirsin Bir de tüylerinin daha sık ve kalın çıkmasını sağlar
Epilatörün ozel bolge icin farkli basligi var ona sahipsen kullan
Evet var. Küçük ve dar başlıktan bahsediyorsun demi
Jilet vurmuş hep
Evet
İşkence yapacaksın yani 🤐
Kadınların hayatı işkence zaten
Hayır epilatörle alma çok acıtır dayanamazsın git ağda yaptır ya da imkan varsa lazere git
Eldivenle alayım dedim öldüm 😂 kanka agda olmaz ya gösteremem orami
Mecbur göstericen ilerde napıcan evlenicegin zaman mecbur yapican utanicak bişey yok tonlarca senin gibi giden var ağda yaptıran var oraya ama makineyle hayatta olmaz boşuna uğraşma git bi kuaföre ağda yapsın çabuk çabuk alıyor zaten
Çok kısa ya ağda yapışmıyor
Boşuna acı çekme jiletle çok sertlesmistir orası makineyle almak ölüm gibi bişey olur en azından ağda tertemiz yapar kökten alır bı aci çekersin iki çekersin sonra alışırsın bende ilk kez koltuk altımı aldirmistim ve acımıştı baya mesela ama geçiyor sonra
Uzasın öyle git
Bende jilet kullanmıştım mesela koltuk altıma ilk aldırdım baya köklenmis demişti kuaföre acımıştı kanadı hatta ama geçti sonra inan daha temiz
Koltuk altımı eldivenle alıyorum tertemiz ve seyrekleşti
Tamam orası öyle olur ama özel bölgeyle uğraşamazsın eldivenle tertemiz oluyor cidden bak bi kere git alisicaksın eğer olmaz dersen lazer epilasyona gidebilirsin acımıyor diyolar hemde daha kesin çözüm paran varsa direk ona git ağda magda istemiyosan
Çok işkence ama
Jiletle nasıl alıyorsunuz ya
Sertleşmiştir
Evet ya
Çok zor kanka sakal gibi batar onlar😘
Kökten al bebek gibi olsun
çok çıktı dimi
Var neden
Acıyor mu
Kanka dur anlatacam instaami vereyim yazz durmuyorum burada kullanicibensen
cok kıl var mı
Yardım lazım?