Evet kızlar özellikle aranızda deneyimlemis olan var mı?
Özellikle maddi acıdan çok pahalı istemiyorum. Yaptirdigim boşa da gitmesin çok olumsuz eleştiriler de var maalesef:( Gerçekten eziyet şu tuycuklerimiz (Jilet kullananlar beni çok daha iyi anlar)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Lazere gitmek
bende lazer dusunuyorum. ya su lanet killardan kurtulmak istiyorum. gogus haric tabiki 😊 alcagimiz makine ne kadar saglikli ki acaba ya da ne kadar kullanisli olucak. yani sen al istersen memnun kalirsan soyle bende alirim 😂
Hahahah valla yakın zamanda alamayacigim maalesef. AA neden göğüs haric
bilmem goguste az olmasi daha etkileyici gibi geliyo
erkeksi mi desek ne
agda da cok zararli onuda yapamam. jiletlede cabuk cikiyo ama jilet daha pratik 10 dk da tum vucut hal oluyo 😂 agda cildi asiri bozuyo hem cildde sarkma yapiyor. hemde kil kokleri cekile cekile acilip buyuyo gozenekler olusuyo. mantiken dusunsene o kil hep cekiliyo kokten cilde zarari cok fena. bu yuzden sana da tavsiyem jilet kullanman. ama onuda kullanmasini bilmezsen tahris edersin kasinir sivilce yapar. almayi bildin mi sikintisi yok jiletin iste kotu yani cabuk cikiyo😂 bu yuzden lazer dusunuyorum
Kesinlikle ben de hep bu düşüncedeyim☺Kararma vs den üzgünüm ama napalim en mantıklısı bu aynen En kısa zamanda lazere gitsek de kurtulsaak
kararma da iste zaten oluyo ki agda da yapiyo ozel bolgeleri kast ediyosan kol alti ve genital orada zaten kararma baslar bi yastan sonra. yani agda yapanlarda da kararma oluyo. hem kararmasi kotu goruntu degilki. sarkmasi cildin bozulmasi gozenekler olusmasi daha igrenc olurdu hem
Aynen ama yine de kararmaya da bir çözüm bulmak gerek djdnsnsn en kötü kremler var rengini acıyo
kararma cokmu ki sende takma be o kadar dert edilecek bisey degildir o cok takiyosanda onun icinde islem yapilabiliyo. p*rno vajinaalar naturel mi saniyosun 😊
Jiletle aliyorsan hemen çıkar kil kökleri kalinlasiyor bazen kararma yapabiliyor. İmkanin varsa lazere gidebilirsin ama tamamen pürüzsüz olmaz ama en iyilerinden bir tanesi yoksa imkanin agda ile alabilirsin
Ağda da sarkma vs var ya mecbur jilet ile alıyorum. Evet kararmasindan da hoslanmiyorum yapacak bir şey yok bir an gitmek istiyorm parra parra parra😄
Vaktiniz var mı mesaj atabilir misiniz
Buradan söyleyebilirsin
Sarkma sadece agdadan dolayı olmaz ki. Yine jiletten iyidir 😂
O acıya dayanamam ndndnxnx
Her zaman mi jiletle aldınız
Illaki sarkma yapiyor sonuçta gergin bir yer değil çekiyorsun sertce hart hurt işkence gibi
Boy ve kilonuz nedir peki
Lazer dusunmuyor musun peki
Erkek gibi kıllı olsaydınız ne olurdu acaba 🤣🤣
Iyi ki değiliz hahaha isin şakası sizin göğüs bolgesindekiler vs rahatsız etmiyor genel olarak
Benim o kadar sık değil çok şükür ama söz var erkeğin kıllısı , yiğidin delikanlısı 😅😅
Hahah doğrudur valla
Bel altı ve popo dakinler ediyor temizlerken
Hmm anladım
Öyle ama lazer düşünüyorum da işte daha kötü çıkar mı diye
Yani sanmam en azından azalir
Öyle ama yinede lazer tercih edebilir ya da artık neyse tam bilgim yok onu tercih edebilirsiniz jilet kullanmada 🤣🤣
Mecbur jilet kullanıyorum şu an icin
Valla kullanıp memnun olan var şikayetçi olanda var 😣
Anladım jilet de daha kalın ve kasindiriyor ama mecbur 😌
Öyle ya napalim:) çoğu kız aynı durumda
Aynen öyle ☺️😄 neyse...
Yazarken bile utandım hata olduysa aff ola...
Estağfurullah utanılacak bir konu yok
Teşekkürler 🙏
Ağda denediniz mi
🥰🤣🤣🤣🤣Zor jadin olmak gerçekten zor
Gerçekten ya 😊
Biz 15 günde bir tras ayda bir özel bölge olurken sıkılıyoruz siz tum vücut her hafta aynı şeyler vallahi brawo kadınlara kızlara
☺mecburuz
Tabiki ağda sorun jilet sorun lazer para bankası maşallah yaz geldi bikini bölgesi etek giyeceksin bacaklar açık yaka giyecek kollar ve gerdan 😅😅😇😇😇
lazer işlemi