- 1 yıl
Doğal bir güzelliğe sahipsen zaten çok az bir makyaj bile yeterli oluyor, ama bakım doğuştan olan insana da şart bence kaşının ortasını almayan bir kadın isterse dünya güzeli olsun zamanla çirkinleşir
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 1 yıl
Doğuştan da gelse senin o güzelliği koruman lazım onun içinde para lazım
10 Yorumla
- 1 yıl
Allah vergisi güzelliğe sahip olmayan biri parası olmadan biraz zor güzel olur, çünkü makyaj, estetik vb. şeylerin hepsi para gerektiren şeyler.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
- 1 yıl
Para ile güzelliğin ilgisi olmadığını düşünüyorum çünkü parası olmayan bir çok güzel var. Para sadece pahalı makyaj malzemesi için gerekli olur birde estetik operasyonlar için 👍 estetiğe karşıyız.
10 Yorumla - 1 yıl
Doğuştan gelen güzellik varsa neden olunmasın.
20 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. Olunur ama bakımlı olmak için para lazım
20 Yorumla- 1 yıl
Para şart değil çünkü hem güzellik subjektiftir, hem de parasız gayet de güzel olunabilir. Birine güzel görünen diğerine öyle gelmeyebilir. Ayrıca kafası basanlar ve vücudunu dinlemeyi bilenler gayet uygun fiyatlara ihtiyacını karşılayacak ürünler bulabilirler.
Zaten biliyorsunuz ki şu 'Ne kadar pahalıysa o kadar kalitelidir ve bana o kadar fayda sağlar' algısı da yanlış. Nihayetinde düzgün kullanılmayan ve ihtiyaca uygun olmayan şeyler istenen sonucu vermez, ayrıca kozmetiklerin yapabileceklerinin de bir sınırı var.10 Yorumla - 1 yıl
Kızlar birçoğunuz makyajsız daha güzelsiniz. Geçen bir arkadaşımın morali bozuktu. Noldu dedim. Güzel değilim dedi. Bunu diyen kız da afet yani emin olun. Bir arkadaşı varmış çok makyaj yapan. Fotoğrafına baktım bir gülme tuttu. Kız yüzüne o kadar çok makyaj yapmış ki plastik barbie'lere benziyor. Güzellik algısı bu kadar saçma yani. Böyle kızları beğenen erkeklerden de hayır gelmez zaten. Arkadaşlar az makyaj her zaman iyidir. Kendinizi çirkin görüp makyaj yaptım artık güzelim dediğiniz tek şey özgüven farkı. Siz kendinizi daha güzel oldu sanıyorsunuz ama birçoğunuz doğal halindeyken daha güzel. Lütfen makyajı az yapın veya hiç yapmayın. Yüzü botokstan Chad Face olmuş kızlar veya ortada balık gibi gezen koca dudaklı aşırı rujlu kızlar güzel değil yemin ederim. 100 ane klonum olsa bir tanesinin bile öyle biriyle yatağa girmesine müsade etmem. O kadar net.
10 Yorumla - 1 yıl
Kimse yalan soyleyip kalp guzelligi demesin hepimiz yanimiza yakisan birisi olsun isteriz dis gorunus tabiki onemli ama illada asiri yakisikli asiri guzel olsun demiyoruz basta elektrik almadigimiz birisiyle konustuktan sonra sohbeti de bizi mutlu edebiliyor ve guzel iliskiler ortaya cikabiliyor soyle bir soz vardir bazi erkekler icin soyluyorum yanlis anlasilmasin erkekler guzel kizlara asik olmak ister kizlarda asik olduklari adami yakisikli gorurler mantjken boyle kizda da erkekte de sevdiginiz kisi gozunuze guzel olur zaten hic sevmediginiz birisinin de muhabbetini dinleyince cok begenebilirsiniz kimide cok yakisikli / cok guzel olur ama sohbeti huyu sizi sogutur boyle dusunun
20 Yorumla - 1 yıl
Önemli olan parayla olunan güzellik değil zaten sahte oluyor öylesi marka satan bir mağazadan bir dünya para ödeyip güzel bir kıyafet alırsın iki giyersin ağzı gözü bir yana gider. Görünüşü iyidir ama çürüktür, bir de ucuzuna kaçarsın aynı tasarım kıyafetin marka olmayanını alırsın hafif özürü vardır ama üstünde parçalanır gardropta değil
10 Yorumla Para olmadan güzel olunur tabiki Allah vergisi doğal güzellik eski yıllarda estetik veya güzellik salonlarında medikal cilt bakımları yoktu insanlar bakım olarak da zaten insanlar bitkisel yağlar yeşil sabun ve bitkisel sabunlar ile kil maskesi yoğurt maskesi pirinç maskesi şeker pieling kahve pieling vb vb bir çok evde el yapımı bakımlar yapılırdı veya şu anda da yapılır hamama gidilir ve şu anda da gidiliyor zaten ihtiyacımız olan şey hep
Ama tabiki para vererek bu kadar zahmete gerek kalmadan bakımını yaptırıyorsun uğraşma dan veay grasit platin gibi maazalarda hazır maskeler tonikler pielingler vb kremler nemlendiriciler para verip alabiliyoruz açıkçası temiz olmak bakımlı olmak güzel olmak isteyen insan para vermeden de bunları yapabilir ☺️10 Yorumla- Gizli Üye(25-29)1 yıl
Para olmadan bakımlı olmak zor
Mesela en kötü bir cilt temizliği rutini
Peeling temizleyici tonik maske vs bir çok malzeme bedava alınmıyor
Estetik dersek evet insanlar daha da güzelleşmek isteyebilir kişi nasıl mutlu oluyor ise
o şekilde yaşamalı diye düşünüyorum.33 Yorumla- 1 yıl
Para olmadanda bakımlı olamk hiçte zor değil hanfendi. Maske peeling temizleyici bunların hepsii doğal yöntemlerle hall olunur şeyler. Ayrıcaa hergün yüzü en azından 2 kez yıkayınca peelinge temizleyiciye falan gerek kalmiyor bile
- Cevap sahibi1 yıl
herkesin kendi tercihi ben yıkayarak temiz olduğunu düşünmüyorum
Heleki bazen makyaj yapıyorsak kesinlikle yetmiyor gözenekler tıkanıyor
Doğal yöntemleri gelecek olursak herkes bu kadar pratik olmak zorunda değil - 1 yıl
Makyaj yapa biliyorsa, dolayısıyla makyaj malzemeleri vardır. Makyaj malzemelerini alacak parası varsa düşünüldüyğ kadar fakir değildir, yani Peeling ve ya temizleyici almayada parası vardır. Ve ayrıca, Fakirsen pratik düşünmek zorundasındır. Aksi taktirde hayatın cehennemden bi farkı kalmaz. Bi de son bi şey, Doğal ürünleri kullanmanın pratik düşünmeyle hiç bir alakası yoktur. Maske almayı akıl eden birisi, onun içeriğinin prinç olduğunu ve ya aloe vera olduğunuda biliyordur. Hazır maske olarak almak yerine evde kendin yapıp kullana bilmeyi her fakir değil her aklı olan yapa bilmeli. Sevgiler. Saygılar.
- 1 yıl
Güzellik ve bakimin kavrami nezamandan beri deyisti?
Bakimli olmak makyaj yapmakmi?
Estetik olmakmi?
bakim temiz olmak sacin sakalin derli toplu olur elin yüzün bedenin temizdir temiz kokmakdir..10 Yorumla Güzellik ve estetiklik adı altında geçirilen operasyonlardan sonra ki bazı kızların şişik dudak çakma elmacık kemikleri ve düz burunlarıyla falan kendini güzel sanma algısı dışında parayla güzel olunduğu algısının var olduğunu biliyoruz
10 Yorumla- 1 yıl
Doğuştan gelen bir güzellik vardır ama bunu uzun süre tutabilmek , iyilestirebilmek, koruyabilmek maalesef bakıma bakar. Bakim = Para. Bakim ürünleri altın fiyatlarına cikti. Zengin olmayan biri tam anlamıyla Bakim yaoamiyordur artık.
10 Yorumla - 1 yıl
Şimdi genlerin verdiği bir doğal güzellik var. Bir de bakimla oluşan güzellik var. Parasız zor be...
31 Yorumla- 1 yıl
Zor olan her şey güzeldir
- 1 yıl
Kendine bakmak farklı bir şey ama kendine iyi bakmak için araya para gibi şeyleri koyarsan sadece iyi olduğunu sanırsın... Geçici heves gibi işte... Parayla güzellik olur mu gerçekten ya?
10 Yorumla - 1 yıl
Para olmadan hiçbir şey olmaz doğal güzellik için bile kullanılan kremlerin epilasyon bile ücreti var para olmadan hicbirsey olmaz ozman herkes mağara kadını gibi gezer
10 Yorumla - 1 yıl
Güzellik genetiğinde var ise evet. Eğer paran da varsa, her türlü bakımı yapman seni , 1öne çıkartır öne Atar. Yani aile genleri ile alakalı bir şey bu. bakim onarım da parayla.
10 Yorumla - 1 yıl
Param yok ve güzel olmadığımı dusunuyorum. Yani para şart
30 Yorumla Para ile erkeklerin çok çekici olduğunu gördüm 😁 Allah vergisi güzel olan kadında gördüm neden olmasın
10 Yorumla- Gizli Üye(18-24)1 yıl
Para olmadan da güzel olunur. Dışarda çok görüyorum mankenlerden daha güzel kızlara şahit oluyorum. Fakat orta halli bir ailenin bireyidir muhtemelen.
Para olmadan bakımlı olunmaz. Fakat güzel olunur.
10 Yorumla - 1 yıl
Olunur tabi neden olmasın genetik faktörler önemli bakımdan önce bakım için milyarlar harcamadim harcamamda yaşıma göre gayette iyiyim
10 Yorumla - 1 yıl
Güzellik para ile satın alınamaz. Ne iç, ne de dış. Para, makyaj, cerrahi müdahale vs. sadece güzel gösterir ama güzel yapmaz.
10 Yorumla - 1 yıl
Doğuştan olsa bile illa ki bakım şart, yani para da şart bu durumda.
20 Yorumla - 1 yıl
Evet olunur “ Güzellik, giyinenlerin süslüğü ile oluşmaz; bilgi ve terbiye ile güzel olunur. Hz. Ali
21 Yorumla- 1 yıl
👏👏
Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Güzel olsa bile çekici olmayabilir. Saf güzelliği dışa yansıtamadıktan sonra anlamı yoktur.
10 Yorumla- 1 yıl
Güzellik Allah vergisi, bakım için para şart...
10 Yorumla Gayette olunur illa estetik veya dolgu falan mi olmasi lazım şükredin her bir detayınıza
10 Yorumlagüzel olunabilir ama bakımlı olunmaz, bakım gercekten masraflı ve lüks bir şey
10 Yorumla- 1 yıl
Güzellik doğuştan gelir, onu bakım yaparak korurusun
10 Yorumla - 1 yıl
Para gelip geçicidir. Güzellik insanın dışında değil kalbindedir.
10 Yorumla Olunur aşık olma mutlu ol hiçbir şeyi kafaya takma o zaman genç kalıp güzel oluyorsun
10 Yorumla- Gizli Üye(25-29)1 yıl
mesela güzel olmadığınız kararına nereden varıyorsunuz? herkeste olan şişirilmiş dudak mı güzellik? belki de zaten güzelsinizdir ama herkesleşmek istiyorsunuzdur.
10 Yorumla - 1 yıl
Şunu unutma çirkin diye bir şey yoktur. Bakımsız vardir
12 Yorumla- 1 yıl
@Handenizzzqw bakim ürünlerini öpücükle mi veriyorlar anlamadım swhkiwkxnd
- 1 yıl
Hahahahaaıdjajzjsndnansnn
- 1 yıl
Güzel olmak parasız ama bakımsız da güzelliğin bir anlamı kalmıyor
10 Yorumla Olunur bi komsu var 50 estetik yapildi hic bsieye yaramadi
10 YorumlaGayet de olunur. Birilerine benzemek için para lazım ama
10 Yorumla- 1 yıl
Bence gayette parasız güzel olunur gideri varsa...
10 Yorumla - 1 yıl
Yüz çizgilerin güzelse , yerindeyse güzelsindir, Ama tabi bunun kaş düzeltmesi var, tüy almasi , cilt bakimi var. Bunlar olmazsa ne kadar güzel cizgilerin olsada , çekici olmazsin. Bu bakimlarada para gerek tabi ki.
10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 yıl
Genetik iyiyse zaten güzel olunur kişisel hijyeni ayrı tutarsak bakım benim gibi çirkinlere şart ama kim takar✌
10 Yorumla - 1 yıl
Para olmadan nefes bile alamıyoruz. İstediğin kadar güzel ol yani kalmaz abicim stres sinir, yetersiz beslenme nereye kadar sonra çöküyorsun o eski halinden eser yok şimdiyi açıp dinliyorsun
20 Yorumla - 1 yıl
Hayır. Doğuştan anca. Doğuştan güzel değilsen para lazım bakım malzemeleri ve estetik için
00 Yorumla - 1 yıl
Genetik faktörü etkili ama bakım da şart güzelliği korumak için. O da parayla oluyor maalesef dksjs
00 Yorumla - 1 yıl
Ablacım sal gitsin parayı marayı. Her kadın güzeldir paranı daha çok sevdiğin şeyler için harca sen zaten güzelsin
10 Yorumla Eğer doğuştan güzel değilse belli bir ölçüde bakımlı olursa yine de güzelleşir. Bakımda önemli.
10 Yorumlagenelde güzelliği ortaya çıkartan sağlıklı beslenmek stressiz hayat ve iyi bir cilt bakımı olduğu için para şart bence
10 Yorumla- 1 yıl
Para olmadan mürekkebin kaliteliyse güzelsindir ama mürekkep ucuzsa milyon dolar versende çirkin yine çirkindir 😉
10 Yorumla Para. Oda şöyle para varsa huzurun vardır. Huzurun varsa dert tasa düşünmek yoktur. İnsan otomatikman güzelleşir zaten.
10 Yorumla- 1 yıl
Tabikiiiiii. Güzel her şekilde güzeldir. Çuval bile giyse güzeldir.
10 Yorumla Bu devirde Para Olmadan Aç Karnını Doyuramıyor İnsan Sorduğunuz Soruya bak 😂
10 Yorumla- 1 yıl
Kişiye göre değişir ama herkes kendine göre güzeldir
10 Yorumla Olmuyor bence para güzel olmak için bir araç ve amaç
10 Yorumla- 1 yıl
Bakim icin paraya gerek yok.. kendine yakisina giymek ve yakisan sac modelini yapsan iş görür
10 Yorumla - 1 yıl
Doğal güzellik diye bir şey var tabi herkesde olmaz
10 Yorumla - 1 yıl
Parası olmayanlar güzel olmayı biliyorsa parasız da güzel olunuyor demektir
10 Yorumla - 1 yıl
Kısmen olunuyor 🤣malesef ki parasi olan düdüğü çalıyor
10 Yorumla para olmadan güzel olunur mu hayır olmaz
10 YorumlaOlunur ama nadiren
10 YorumlaParasız adama annesi sever
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 592 cevap paylaştı. Kadini bilmemde erkek evet
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 3,5b cevap paylaştı. Dogustan guzelsen evet
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 333 cevap paylaştı. Allah vergisi değilse olunmaz
10 Yorumla- Devamını Gör (70)
Detaylı bilgi