Ben aynaya hiç bakmıyorum neredeyse. sadece sabah uyandığım zaman bir kez bakarım birde dişlerimi fırçalarken o kadar ya da dışarı çıkarken saçlarımı düzeltmek için bakıyorum. ama kızlar çok bakar çünkü sürekli makyaj yapar ya da fazla dikkat ederler güzel oldukları için. aslında kişiye göre değişir kimisi kendini beğenmediği için aynaya bile bakmazlar mesela. kimisi de güzelliğine o kadar takıntılıdır ki sürekli ayna karşısında günlerini ve zamanını geçirebilir.
Ben de en az 20 defa bakarım. Ben ayna ile konuşurum. Ayna ile konuşmak kendine telkinler vermek çok sağlıklıdır. Kulak duyduğunda beyniniz duyduğu şeye inanır. Ben güzelim deseniz kendinizi güzel hissedersiniz. Ben akıllıyım derseniz akıllı. Aynaya bakın ve konuşun.
Her baktığı kez en az 1 saniye sürdüğünü varsayarsak ve 1 günde 86 bin 400 saniye yaparsa (çünkü 1 dk = 60 saniye, 1 saat = 60 dk, 1 gün = 24 saat, 60 * 60 * 24 = 86400) ve en az 70 * 1 = 70
(70 / 86400) * 100 = 0.0008 * 100 =en az % 0.08 hayatlarını aynaya bakarak geçiriyorlar. Wow enteresan yani %0.08 den daha fazla hayatlarını aynaya bakarak geçiriyorlar.
70 kez olmasa da gün içerisinde ayna gördüğüm her yerde yüzüme bakarım. Ayna karşısın da saçıma başımı düzeltir ve incelerim.😃 Bu biraz da kadının kendisi ile barışık olması ya da olmaması ile ilgili bir durumdur, bence.. Kendini seven her kadın aynalara bakar Bir de aynalara küsmüş kadınlar vardır.. Kadını aynalara bakmaya küstürenler utansın.
Of ayna deme bana aynamı kaybettim bulamıyorum aynasızım hüüüüü 😪 soruna gelirsek kesinlikle yetmişten fazla bakıyorum da sayısını saymadım bereketi kaçmasın diye.😄
Klasik akdın. Erkeklerde bakar ama az. Bende 3-4 sefer bakıyorum işte bazen hiç bakmadığımda oluyor. Hatta bazı erkkeler belkide 1 hafta bakmıyorlardır :)
Spor salonun da ayna karşısında sporumu yaparken bakarım ama çatlar siye korkuyorum🥹😂
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
3 ay
Güzel kızlar günde 4 kez aynaya bakıyormuş bende 2 kez bakıyorum yani dünyaya benim gibisi gelmemiş çok şükür Allaha tüm güzelliğim için teşekkür ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
Benimki bence 70’i geçiyordur odada ayna var ne zaman baksam görüyorum kendimi
Bi kaç kez. Niye 70 Kez bakayım ki deli gibi
Ben aynaya hiç bakmıyorum neredeyse. sadece sabah uyandığım zaman bir kez bakarım birde dişlerimi fırçalarken o kadar ya da dışarı çıkarken saçlarımı düzeltmek için bakıyorum. ama kızlar çok bakar çünkü sürekli makyaj yapar ya da fazla dikkat ederler güzel oldukları için. aslında kişiye göre değişir kimisi kendini beğenmediği için aynaya bile bakmazlar mesela. kimisi de güzelliğine o kadar takıntılıdır ki sürekli ayna karşısında günlerini ve zamanını geçirebilir.
Ben de en az 20 defa bakarım. Ben ayna ile konuşurum. Ayna ile konuşmak kendine telkinler vermek çok sağlıklıdır. Kulak duyduğunda beyniniz duyduğu şeye inanır. Ben güzelim deseniz kendinizi güzel hissedersiniz. Ben akıllıyım derseniz akıllı. Aynaya bakın ve konuşun.
Her baktığı kez en az 1 saniye sürdüğünü varsayarsak ve 1 günde 86 bin 400 saniye yaparsa (çünkü 1 dk = 60 saniye, 1 saat = 60 dk, 1 gün = 24 saat, 60 * 60 * 24 = 86400) ve en az 70 * 1 = 70
(70 / 86400) * 100 = 0.0008 * 100 =en az % 0.08 hayatlarını aynaya bakarak geçiriyorlar.
Wow enteresan yani %0.08 den daha fazla hayatlarını aynaya bakarak geçiriyorlar.
Her baktığında 1 saniye bakiyolarsa bir günde nasıl 86k saniye oluyo ya 70 kez bakıyorlarsa günde 70 saniye bakiyorlardir
He tamam dur anladım dikkatli okumamisim
70 kez olmasa da gün içerisinde ayna gördüğüm her yerde yüzüme bakarım. Ayna karşısın da saçıma başımı düzeltir ve incelerim.😃
Bu biraz da kadının kendisi ile barışık olması ya da olmaması ile ilgili bir durumdur, bence..
Kendini seven her kadın aynalara bakar
Bir de aynalara küsmüş kadınlar vardır..
Kadını aynalara bakmaya küstürenler utansın.
Of ayna deme bana aynamı kaybettim bulamıyorum aynasızım hüüüüü 😪 soruna gelirsek kesinlikle yetmişten fazla bakıyorum da sayısını saymadım bereketi kaçmasın diye.😄
Klasik akdın. Erkeklerde bakar ama az. Bende 3-4 sefer bakıyorum işte bazen hiç bakmadığımda oluyor. Hatta bazı erkkeler belkide 1 hafta bakmıyorlardır :)
Kadınlar araba'da makyaj yapıyor. Soruyor nasıl olmuşum diye? Tamam güzel oldun diyorum. Sonra sen ne anlarsın diye fırça atıyor😂😂
Sabah duş sonrası diş fırçalarken. Aksam yüzümü yıkarken bakmamaya çalışırım.
Gün içinde yüzümü yıkarken bakmam
Motosiklet aynaları hariç sabah yüzümü yıkarken😄
Ben kız mıyım acaba aynanın yanından gecerken bakarım genelde
En fazla 5 veya 6dır benim. O da hep elimi yüzümü yıkarken öylesine işte ayna var diye bakmak
Ayna ile pek işim olmaz 10 u geçmez herhalde saymadım da
sabah kapıdan çıkarken kendime bir göz atıp göz kırpıyorum
aaa cok azmis ben 80 kesin var :D hattasina pc karsisinda boy aynasi var Şu an bile bakiom :D
Arkadaşlarla çıktığımız zaman şunu fark ettik bulduğumuz her yerde ayna cam hiç afımız yok 😂
Spor salonun da ayna karşısında sporumu yaparken bakarım ama çatlar siye korkuyorum🥹😂
Güzel kızlar günde 4 kez aynaya bakıyormuş bende 2 kez bakıyorum yani dünyaya benim gibisi gelmemiş çok şükür Allaha tüm güzelliğim için teşekkür ederim
İşin gücün yok kaç kere aynaya bakıyorum diye mi saydın