Güzellik & Bakım Cildinizi güneşin zararlı ışınlarına karşı korumak için aldığınız önlemler nelerdir? FitDilberFenomen Takip Et Xper 7 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Cildinizi güneşin zararlı ışınlarına karşı korumak için aldığınız önlemler nelerdir? Cildinizi güneşin zararlı ışınlarına karşı korumak için aldığınız önlemler nelerdir? Cevapla 11 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Esmaa_00 Takip Et Xper 6 Yaş: 18 , eic 100% 5 ay Piknikte önlem almayı unuttuğum için esarbimdan itibaren yanmış yüzümle evdekilere görsel şölen sunuyorum😂😂 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 5 ay Güzellik & Bakım konusunda 544 cevap paylaştı. Güneş kremi kullanıp olabildiğince kapalı kıyafet giyiyorum 0 0 Yorumla
m CptSimonRiley Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 5 ay Güzellik & Bakım konusunda 461 cevap paylaştı. Ne önlem alırsam alayım deride pigment olmadığı için fayda etmiyor. 0 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% 5 ay Güzellik & Bakım konusunda 880 cevap paylaştı. Öğle vaktisi gizlenmek 😃 0 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 5 ay Güzellik & Bakım konusunda 18,7b cevap paylaştı. Güneş kremi sürmek. 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% 5 ay Güzellik & Bakım konusunda 5,5b cevap paylaştı. koruyucu kremler 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Piknikte önlem almayı unuttuğum için esarbimdan itibaren yanmış yüzümle evdekilere görsel şölen sunuyorum😂😂
Güneş kremi kullanıp olabildiğince kapalı kıyafet giyiyorum
Ne önlem alırsam alayım deride pigment olmadığı için fayda etmiyor.
Öğle vaktisi gizlenmek 😃
Şapka
Güneş kremleri
Güneş kremi sürmek.
Güneş kremi
Güneş kremi sürüyorum
Şapka güneş gözlüğü
koruyucu kremler
Güneş kremi