3 ay
Şu zamanda güzel/yakışıklı olmak bir avantaj mı?

Bence günümüzde aklını kullanabilenler için güzellik değil akıllı olmak beynini kullanabilmek bir avantajdır. İçi boş olduktan sonra karşındaki güzel olsa ne olur Allah aşkına. Karşımdaki dalak mı diye düşüneceğiniz biri ile birlikte olmayın. Zaten güzel yakışıklı diye birileriyle ilişki yaşayanlar da yoklukta olduklarından öyledirler herhalde
Güzel bir kız olmak tabi ki avantaj doğal seçilim bu illa bir durumu iyi biriyle evlenip hayatını kurtarırsın.
Ama kadınların dediğine göre erkeklerde bu öyle değil önemli olan aurası, bakımlı olması, karakteri.
Bence bu devirde vie erkeğin uzun boylu olması, iyi bir fiziğe sahip olması ve iyi bile değil hatta ortalama bir yüze sahip olmasıda avantaj.
Bu güzellik olayında kadınla erkeğe eşit yaklaşılmadığı kanaatindeyim.
Evet en büyük avantajlardan birisi. tipiniz yoksa kimse size bakmaz ya da aşık olmaz. ayrıca arkadaş bile olmazlar. olanlar da zaten çok samimi cana yakın davranmazlar.
Cevap
36Cevap
Güzellik falan karın doyurmuyor
Büyük avantaj mı bilmiyorum ama ambalaja çok önem veriyoruz ve cafcaflı cips ambalajlarının nasıl içinin hava ile dolu olduğunu, açılınca nasıl söndüğünü bile bile o ambalaja kanıyoruz ısrarla..
Kumaşa bakmak lazım.. Onda hava olmaz..
On numara yorum.
Eyv ✋
Güzellik göreceli ve değişkendir. Değişmeyen tavırlarınızla birleşince bu zamanda iyi bir yer edinebilirsiniz. Yani zeka yoksa her şey boş avantaj değil.
Geçiciliği olan birşeyin avantaj olucağını sanmıyorum.
Yüzü güzele bin huyu güzele bin yıl doyamazsin derler
pek umurumda değil şahsen avantaj veya değil bilmiyorum ki önemli olan insan olmak diye düşünüyorum
Güzellik tek başına da asla yetmiyor bence
Güzellikte çirkinlikte sınav. Sınavı anlayıp gereğini yapabilene güzellikte çirkinlikte avantaj. Hayırlı geceler
Bu zamanda asıl iç güzellik önemli karakterin düzgün olmadktn sonra dünya güzeli ol neye yarar
İllaki avantaj ama bu devirde önce karakter ve sadakat geliyor bence. Çok şey görüyor ve duyuyoruz (ya da ben geri kafalıyım)🙃😄
Bence değil çünkü ambalajı güzel olup içi çürük çıkan çok insan gördüm ~ ℳ
Evet yalan yok şimdi özellikle kariyer açısından faydalı bir durum
Değil. Makyaj estetik bunlar sayesinde artık herkes güzel olabilir.
Erkekler için evet, kadınlar için brlli bir yaşa kadar evet!
Her şeyi gelip geçici en büyük avantaj gençliğini güzel değerlendirebilmekte.
Milletin yuzu basi estetikten gecinilmiyor yani evet diyebiliriz
avantaji oldugu kadar dezavantajida var biktiriyorlar adami :D
Bunlar göreceli kavramlar kime göre güzel kime göre yakışıklı awk
Güzel olmak ya da yakışıklı olmak her zaman avantajdır.
Kessinlikle öyle kızlar için özellikle güzel ve zayıfsan etrafındaki insanlar daha iyi davranıyo daha çok yardımcı olmaya çalışıyor. Daha çok insanmışsın gibi davranıyorlar
Tapiliyor dis gorunus dedigin sey bunu anlamayan insanin basina kaza gelmemistir
En İyi Cevap