Güzellik & Bakım Bacaklarımdaki kıllar yüzünden öz güvenim düştü, ne yapayım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Kılları alırsam güzelleşir mi sizce Güncellemeler+1 yıl Güncel Bacaklarımdaki kıllar yüzünden öz güvenim düştü, ne yapayım? Cevapla Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Lazere gidin. 0 0 Yorumla
bLaestus Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 89% +1 yıl Abi sende biyikta vardir.Gözümde canlandi awk 2 2 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 Yorumla MertCan3406 +1 yıl 😊 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4,1b cevap paylaştı. Sorun değil o ilişkiye başlayınca oranın tadından kimse bir şey gormes yeterki bal kutun kılsız kaymak gibi olsun 0 0 Yorumla
gokyuzunndee Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Tek tük var zaten al onları da epilasyon aleti ile falan. Özgüvenin de yerine gelir ne de güzel olur. 0 0 Yorumla
brakask Takip Et Yoda Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Az olan şey kıymetlidir. Tüm kızlar tertemiz ve hepsi aynı, sen farklı olduğun için sevinmelisin. Ayrıca ben beğenirim biraz kılı 😊 0 0 Yorumla
fireman034 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Bu genetikten ya da hormonlardan kaynaklı oluyo ama sendeki pek bişe değil yani 0 0 Yorumla
infiniterelationship Takip Et Master Yaş: 43 , eic 69% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 351 cevap paylaştı. Lazere gidip epilasyonla çözülür, sıkıntı yapma 0 0 Yorumla
KaraMizah34 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 402 cevap paylaştı. Lazere git bu arada pek belli olmuyor çok güzel duruyorlar süt gibi 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kıl mıl yok bizim yerimizde olsan kafayı yersin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl benim bacaklar gibi aynı ayakd a benimkiyle aynı sadece bende oje yok 0 0 Yorumla
GözümKIIZarıyor Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl erkek bacağı bu 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Değil be dkgkf Yorumla GözümKIIZarıyor +1 yıl ilaç mı kullanıyorsun Yorumla Soran +1 yıl Ne ilacı Yorumla GözümKIIZarıyor +1 yıl bu kadar kıılanma ancak ilaçtan olur Yorumla Soran +1 yıl Sen daha kıllı bacak görmemişsin Yorumla GözümKIIZarıyor +1 yıl göstersene Yorumla Soran +1 yıl Git iki üç ay bacağını almayan birinden iste jdfjd Yorumla GözümKIIZarıyor +1 yıl yattığım kadınların hiç birinde kıl yoktu Yorumla Soran +1 yıl E bi zahmet ilişkiye girerken de alsınlar dkjgjfjf Yorumla GözümKIIZarıyor +1 yıl sende al bence bu şekilde miniyle nasıl dolaşıyorsun Yorumla Soran +1 yıl Mini giymiyorum Yorumla GözümKIIZarıyor +1 yıl ne giyiyorsun tayt mı Yorumla
emoros6 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kıl görsem yorum yapıcam 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Yakınlaştır Yorumla emoros6 +1 yıl Hala görünmüyor ki fkfkfkg bence tertemiz ve çok güzellll Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim ama kıl var yani😂 Yorumla emoros6 +1 yıl Hayır yok boş yapma gayet seksi bacaklar işte Yorumla
BilenAbi Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Lazer bunun için var. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Param yok Yorumla
carsngirls Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Zaten güzeller, alırsan daha güzel olacaklar tabi. 0 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 669 cevap paylaştı. Rowenta kullan 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 919 cevap paylaştı. Lazer en iyi çözüm gibi 0 0 Yorumla
Regnanspiritus Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Baksan kendini bişi olur sanki ama neyse :D 0 0 Yorumla
snnbeslq Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 438 cevap paylaştı. Ooo durumlar baya kötü 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kıl olmadiğinin sende farkındasın 😂 0 26 Yorumla Soran +1 yıl Yakınlaştır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet şimdi gördüm 😂 de neden almiyorsun 😅 Yorumla Soran +1 yıl Çok çıkarsa diye Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şimdiye kadar hiç almadın mi Yorumla Soran +1 yıl Hiç almadım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hiç almamış birine göre gayet iyi bence 😂 Yorumla Soran +1 yıl Fazla kıl yok aslında bende ama tenim beyaz olduğu için hemen belli oluyor kıllar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aşırı değil ama bence hiç almadığını düşünürsek Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kaç yaşındasın? Yorumla Soran +1 yıl 24... Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eee hep böyle yani hiç almadın etek vs giydiginde sorun olmuyor mu Yorumla Soran +1 yıl Etek giymiyorum ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kıllar yüzünden mi 🤔 Yorumla Soran +1 yıl Yooo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Etek mi sevmiyorsun ne 😂 Yorumla Soran +1 yıl Babam izin vermiyo ksjd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ahahah 😂 Peki bir şey sorucam Yorumla Soran +1 yıl Sorrr Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Buradan sormim jsjsn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sormiyim mi Yorumla Soran +1 yıl Sorrr dedim kjho Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gizliden cikiyim oradan soriyim 😂 Yorumla Soran +1 yıl Olur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çıkıyorum ozman yaz 😂 Yorumla Soran +1 yıl Her yerde karşıma çıkıyorsun 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaa ne oldu kimsin ki sen 😂 Yorumla
Drmarco Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 578 cevap paylaştı. Ben çok kıl göremedim 0 0 Yorumla
serdarcihan5 Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl epilasyona gitsene 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Param yok Yorumla
DoctorDS Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Al tabii ki abi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Abi😂 Yorumla
Erkekler Ne Diyor
Lazere gidin.
Abi sende biyikta vardir.
Gözümde canlandi awk
😂😂
😊
Sorun değil o ilişkiye başlayınca oranın tadından kimse bir şey gormes yeterki bal kutun kılsız kaymak gibi olsun
Tek tük var zaten al onları da epilasyon aleti ile falan. Özgüvenin de yerine gelir ne de güzel olur.
Az olan şey kıymetlidir. Tüm kızlar tertemiz ve hepsi aynı, sen farklı olduğun için sevinmelisin. Ayrıca ben beğenirim biraz kılı 😊
Bu genetikten ya da hormonlardan kaynaklı oluyo ama sendeki pek bişe değil yani
Lazere gidip epilasyonla çözülür, sıkıntı yapma
Lazere git bu arada pek belli olmuyor çok güzel duruyorlar süt gibi
Kıl mıl yok bizim yerimizde olsan kafayı yersin
Özgüvenin düşmesine gerek yok lakin alırsan daha güzel olur
benim bacaklar gibi aynı ayakd a benimkiyle aynı sadece bende oje yok
erkek bacağı bu
Değil be dkgkf
ilaç mı kullanıyorsun
Ne ilacı
bu kadar kıılanma ancak ilaçtan olur
Sen daha kıllı bacak görmemişsin
göstersene
Git iki üç ay bacağını almayan birinden iste jdfjd
yattığım kadınların hiç birinde kıl yoktu
E bi zahmet ilişkiye girerken de alsınlar dkjgjfjf
sende al bence bu şekilde miniyle nasıl dolaşıyorsun
Mini giymiyorum
ne giyiyorsun tayt mı
Kıl görsem yorum yapıcam
Yakınlaştır
Hala görünmüyor ki fkfkfkg bence tertemiz ve çok güzellll
Teşekkür ederim ama kıl var yani😂
Hayır yok boş yapma gayet seksi bacaklar işte
Lazer bunun için var.
Param yok
Zaten güzeller, alırsan daha güzel olacaklar tabi.
Rowenta kullan
Lazer en iyi çözüm gibi
Baksan kendini bişi olur sanki ama neyse :D
Lazer epilasyon tertemizzz
Lazerini karşılayacak birisini bul
evet tabiki güzel olur
Killi da becerirler merak etme
Umurumda değil böyle de farketmez
Ooo durumlar baya kötü
Kolanya dök ve …
O niye
Kıl olmadiğinin sende farkındasın 😂
Yakınlaştır
Evet şimdi gördüm 😂 de neden almiyorsun 😅
Çok çıkarsa diye
Şimdiye kadar hiç almadın mi
Hiç almadım
Hiç almamış birine göre gayet iyi bence 😂
Fazla kıl yok aslında bende ama tenim beyaz olduğu için hemen belli oluyor kıllar
Aşırı değil ama bence hiç almadığını düşünürsek
Kaç yaşındasın?
24...
Eee hep böyle yani hiç almadın etek vs giydiginde sorun olmuyor mu
Etek giymiyorum ki
Kıllar yüzünden mi 🤔
Yooo
Etek mi sevmiyorsun ne 😂
Babam izin vermiyo ksjd
Ahahah 😂
Peki bir şey sorucam
Sorrr