Güzellik & Bakım Makyajsızken cildim soluk duruyor mu? nilayakarcanx Takip Et Xper 5 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Çok sık makyaj yapmayı sevmiyorum ama makyajsızken yorgun görünmek de istemem. Sadece fondoten ve kapatıcı mı kullansam yoksa hiç mi kullanmasam sizce? Makyajsızken cildim soluk duruyor mu? Cevapla Makyaj Soruları Sevgi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Hayır makyajsız çok güzel zaten 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yorgun görünmemek adına dudaklarını renklendirip, biraz allık ve maskara kullanman yeterli 1 0 Yorumla
alperencanclk26 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl O makyajdan değil fotoğraftaki filtreden solgun duruyor 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Makyaj hiç kimse yapmasın bence özgüveni düşürüyor ne kadar kaliteli olursa olsun zararlı ayrıca soluk değilsin 1 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 669 cevap paylaştı. Yok valla gayet guzel ve iyi durmussun 1 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. Renksiz olmasına rağmen gayet net ve canlı 1 1 Yorumla Gezginn34566 +1 yıl Profil fotoğrafındakinden çok daha net ve güzel bence Yorumla
güneyjdm Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 653 cevap paylaştı. Doğal olmaktan kaçınma 1 0 Yorumla
Lalosalamancaa Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Salamancalar soluk durmaz 0 2 Yorumla nilayakarcanx +1 yıl Salamanca? Yorumla Lalosalamancaa +1 yıl Meksika'nın en sağlam ailesi Yorumla
Atesyesil1 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Siyah beyaz atmıssın nasıl anlıyalım? 0 2 Yorumla nilayakarcanx +1 yıl Göz altlarım belli gene de Yorumla Atesyesil1 +1 yıl Yok balım böyle bbelli olmuyor Yorumla
Nesliççe Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 379 cevap paylaştı. Foto soluk aşko 0 0 Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 968 cevap paylaştı. belli değil 0 0 Yorumla
merrthardx Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Böyle tatlısın 0 2 Yorumla nilayakarcanx +1 yıl Teşekkürler Yorumla merrthardx +1 yıl Rica ederim Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,9b cevap paylaştı. Hayır. 0 0 Yorumla
kafkas68 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Şu anda çok üşüyorum 0 6 Yorumla nilayakarcanx +1 yıl Bu havada? Yorumla kafkas68 +1 yıl Türkiye’de olduğumu kim söyledi Yorumla nilayakarcanx +1 yıl Sıcak şeyler iç. şu an öyle bir imkanın yoksa da hareket et ki ısınabil. Yorumla kafkas68 +1 yıl Vücudumu böyle ısıta bilirim ama kalbimi nasıl ısıta bilirim🥹 Yorumla nilayakarcanx +1 yıl Güzel videolar izle 🙂 Yorumla kafkas68 +1 yıl Bunun işe yarayacağını sanmıyorum daha çok üşüyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Hayır makyajsız çok güzel zaten
Yorgun görünmemek adına dudaklarını renklendirip, biraz allık ve maskara kullanman yeterli
O makyajdan değil fotoğraftaki filtreden solgun duruyor
Makyaj hiç kimse yapmasın bence özgüveni düşürüyor ne kadar kaliteli olursa olsun zararlı ayrıca soluk değilsin
Yok valla gayet guzel ve iyi durmussun
Bence güzel görünüyor.
Renksiz olmasına rağmen gayet net ve canlı
Profil fotoğrafındakinden çok daha net ve güzel bence
Doğal olmaktan kaçınma
Salamancalar soluk durmaz
Salamanca?
Meksika'nın en sağlam ailesi
Siyah beyaz atmıssın nasıl anlıyalım?
Göz altlarım belli gene de
Yok balım böyle bbelli olmuyor
Hiçte bile makyaje gerek yok çok güzelsin
Çok sevimli ve masum duruyorsun
Foto soluk aşko
Cok anladik gri fotoyla
Siyah beyaz anlaşılmaz
Evet ama renkli atsan daha iyi olabilir
Ateş ediyorsun. 🔫
Bebek gibisin 🤌🏻
Hayır
Soluk durmuyor
belli değil
bir şey yok ki
Böyle tatlısın
Teşekkürler
Rica ederim
Hayır.
Şu anda çok üşüyorum
Bu havada?
Türkiye’de olduğumu kim söyledi
Sıcak şeyler iç. şu an öyle bir imkanın yoksa da hareket et ki ısınabil.
Vücudumu böyle ısıta bilirim ama kalbimi nasıl ısıta bilirim🥹
Güzel videolar izle 🙂
Bunun işe yarayacağını sanmıyorum daha çok üşüyorum