Beyaz tenli yeşil gözlüyüm ve balık etliyim. Tenim biraz yumuşak genetiği böyle. Erkekler böyle bi kızı beğenir mi?
3 ay
Süt beyaz tenli, balık etli kız beğenilir mi?

Beyaz tenli yeşil gözlüyüm ve balık etliyim. Tenim biraz yumuşak genetiği böyle. Erkekler böyle bi kızı beğenir mi?
Hangi ülkede yaşadığını görüyorsundur diye düşünüyorum. Burada her türlü kızı beğenir erkekler çünkü Bi sınır ve çizgileri yok. Ve şunu da eklemek istiyorum, erkeklerin arasında "oha lan süt gibi baksana" cümlesi döner. Yani senin şansın diğer insnalara oranla daha fazla.
Küçükken dalga geçerlerdi çok beyaz olduğum için ama cinsellikte iyi bir özellik sanırım😂
Erkekler her tür kadını beğenir
Her birinin beğenisi ayridir
Geneli kıvrım sever
Kilosu çok önemli değildir
Sen baliketliyim diyorsun ama kilo boya bakarak baliketliyim diyen bir çok kadın kilolu çıkıyor
Boyun kilon ölçülerin nedir
161 boy 55 kilo
Göğüslerim 80-85 b. Büyük diyebilirim. Diğerlerini bilmiyorum
Evet belim ince bir ara spor yapıyordum. Beğenmiştir umarım beni 😂
Cevap
84Cevap
Balık eti çok yanlış biliyorsun sen görsel balık et değil ki
Evet tabi ki
1590 da köle pazarında yapılıyordu bu tarz pazarlama, derdiniz ne sizin azıcık insan evladı olayım iki gram beyin kullanayım yok. Ulan taş çatlasa 10 15 sene sonra ülke şartları gereği perte çıkacak malzemelere bu kadar bel baglamayin. Azıcık iyi insan belirtisi gösterin
Kadınlara kilo yakışmıyor... kadınlarda kas daha az doğal olarakta gizleyemiyorlar... ya göbek çıkıyor ya da kalça... ben kalçayı severim ama göbek hoş görünmüyor...
Bir de fotoğrafını koysaydın ya görmeden bir şey diyemem! Böyle tarifle cevaplanacak bir şey değil. Baha çok böyle görmek ve dokunmak da hissiyatla cevaplanacak bir şeydir…
Beğenir. Kendimden biliyorum ne kadar yeşil gözlü olmasam da:D
Beyaz ten sevilir genel olarak ama balık etli muhabbetini yanlış anlaşılıyor. Yani bildiğin kilolu oluyor o !😄 ben de balık etliyim o nolcak
3 ay pilates yazıyorum, 3 ay sonra ekmek bile banarlar.
Seni vücudun için beğenşyorlarsa hiç beğenmesinler daha iyi bence
Beğenmez olur mu bütün güzel özellikler sende toplanmış
Beyaz tenli tamam da balık etki cık hele bir de ince bel beyaz ten of of of 🔥
Şişmanlar kendilerini balık etli sanıyorlar. Ama öyle olmuyor. Spora devam.
Görmeden bilemeyiz. Mükemmel de olabilir, olmayadabilir
Tenini boş ver de benim merak ettiğim şimdi bu soruda resimde ki kız balık etli mı oluyor?
Ben esmerc iyim ama sutlu cukulatali dusunuyorum ama zayif
Balık et ile şişman olmanın arasında bir çizgi var ama
Görmem lazım ama sanki çekici bulduğum bir kız tipi
Sevilir ama görseldeki kız balık etli değil bildiğin balina etli ve süt gibi teni yok 😄
Türk erkekleri için farketmez aklımız 4 dudakta
Minyon olsa daha iyi olur ama balık etli beyaz tenli hastası da çok 😁
En İyi Cevap