şimdiki kadınlar estetik sebebiyle travestiye benziyorlar. mika raun gibi mesela şimdi bütün kadınlar aynı duruyor erkekten dönme de olsa. kalın dudak bunda büyük bir etken. sarı saçın dişil enerji yükselttiğine inananlar var mesela bu yüzyılın cehaleti çok korkunç. sarı saçı seversin yakışır boyatırsın buna laf yok ama şimdi esmeri bile sarışın. bu kadar dişillikle kafayı bozmuş biri erkeksidir veya direkt g*y’dir zaten. kadın doğdum ne gibi bi kanıtlama çabam olabilir mesela? konuyu fazla açmışım neyse yani sana katılıyorum ince dudaklı bir sürü manken, ünlü vs. var paraları yok mu da yaptırmıyorlar? ben daha güzel buluyorum.
İnce dudakları beğenmiyorum fakat çok abartı kalın ve dolgu dudaklarda güzel değil. Ruj ya da dudak kalemi ile bir tık çerçeve işlemi yaparak büyültmek yeterli diye düşünüyorum. Her şeyi doğalı güzel
Normal, çünkü ince dudaklar daha doğal ve çekici. Kalın dudaklar artık çok klişe olmaya başladı. Zaten önüne gelen şişirtiyor ve hepsi de süs bebeği gibi birbirine benziyor 😌
Bence kişiye göre değişen bir faktör ama genel olarak ne çok dolgun ne de çok ince iyi durmuyor (ama genelleme bu ve kişiden kişiye göre değişir). Mesela Emma Watson'u kalın dudaklı haliyle hayal ettim de çok kötü dururdu bence :D