İrem Helvacıoğlu'nun estetiksiz halini daha çok beğeniyordum.

İrem Helvacıoğlu'nun estetiksiz halini daha çok beğeniyordum.

Estetik, bir kişinin dış görünümünü değiştirmek veya iyileştirmek için kullanılan cerrahi veya noncerrahi prosedürlerin genel adıdır. Estetik prosedürler, kişinin fiziksel özelliklerini belirli bir şekilde değiştirebilir ve bazı durumlarda kişilerin kendine olan güvenini artırabilir. Ancak, estetik prosedürlerin her kadını güzelleştireceğini söylemek doğru değildir. Güzellik, kişinin bireysel algılamasına ve kişisel tercihlere bağlıdır. Her bireyin güzellik standartları ve beklentileri farklıdır. Estetik prosedürlerin sonuçları da kişiden kişiye değişebilir ve istenen sonucun elde edilmesi garanti edilemez. Öte yandan, estetik prosedürlerin riskleri de vardır ve herhangi bir tıbbi prosedürde olduğu gibi dikkate alınmalıdır. Bu prosedürlerin sonuçlarına ve etkilerine dair bilgi almak, bir estetik cerrah veya uzmanla görüşmek önemlidir. Profesyonel bir sağlık uzmanı, bireysel durumunuzu değerlendirebilir ve size en uygun seçenekleri sunabilir.
Merhaba
Ben estetiğe karşı açıkçası pek olumlu bakmıyorum. Yaptıran herkes birbirine benziyor. Sağlıksal ve ciddi derecede kötü bir görüntü yoksa yaptırılmamalı bence. Tabi kişilerin tercihine kalan bir durum o ayrı
Cevap
20Cevap
Bazi kadinlar neden estetige ihtiyac duyuyor anlamiyorum. Irem kendi halijde cok guzel bir kizdi. Trt de yeni dizisi vardi devam ediyor mu bilmiyorum. Cok tuhaf olmus yuzu, burnunu yaptırmış. Diziyi kendinden dolayi izleyemedim resmen. Tuhaf geldi gozume surekli. Hande ercelde ilk cikri gunesin kizlari dizisindeki hali cok guzeldi. Onu koruyabilseydi keske. bensu soral o da bir seyler yaptırmış. Icerde ve tatli kucuk yalancilarda cok guzel, bebek gibi kızdı. Onunda guzelligi gitmis. Yani su kizlar kadar guzel olsam kendime mudahale etmem. Sadece guzellihimi korumaya, cilt bakimina, beslenmeye falan dikkat ederim.
Hayır asla. Bana kalırsa estetik zaten var olan kusuru hafifletmek amacıyla yapılmalı ama maalesef kusuru olan ya da olmayan herkes yaptırıyor ve komik görünüyorlar. Herkes tep tip oldu neredeyse. Patlamak üzere olan memeler ve dudaklar, botokstan kapanmayan ağız ve şoklanmış balık ifadesi.. :D Bunu güzel bulan olabilir saygı duyarım ama bana göre o çizgilerin de bir manası var. Keyifli günler..
Aaa hiç sanmıyorum. Estetik ile güzelleşmekte temel ister.
O nedenle bazı insanları estetik bile kurtarmayabiliyor.
İnsanların kendilerini öyle güzel hissediyorsa ne diyebiliriz ki
Hayır. Hayatta herşeyin en doğal hali, durumu, şekli güzeldir. Var olan doğal güzelliği korumak , ilgilenmek gerekir. Korumayıp, şeklini, durumunu değiştirirsen hem doğal olmaktan hemde benligini kaybeder insan buda onun gibi bir şey. Gerçek olmayan bir şey güzel olabilir mi🙃🤔
Hayır güzelleştirmez aynısından çünkü çok var. Eğer bir gün bir kadın tarafından terk edilirsem bunu hiç dert edinmem. Çünkü birebir aynısından bulabileceğim… ;)
Yok ya, Pelin Karahan, Yasemin Özilhanlı gibi bir sürü ünlünün yüzüne bir bakıldığında hemen anlaşılıyor anormal birşeyler olduğu. Bence çokta üzücü bir görüntü.
Estetik ben sevmiyorum herhalde zaten simdi estetik nasıl modaysa bi iki yıla çok az estetikli kişi kalacağı için doğallık moda olacak
Hepsi güzel olmuyor ama İrem nefes alamadığı için yaptırdığını açıklamıştı yanlış hatırlamıyorsam
Kaza vs olmadıkça estetik herkesi çirkinleştirir. En güzeli farklılıklarımızdır zaten.
Bi tanidik var 3 tane estetik oldu hala guzel olmadı
güzelleştirmez. bazı kadınların estetiksiz hali daha güzel
estetik hiç bir zaman güzelleştimez. maymunun gö... ne benzer
Dozunda yapılırsa ve doğru yapılırsa güzelleştirebilir.
Doğru estetik güzelleştirir, yanlış estetik güzeli bile çirkin yapar
Estetiğin dozu önemli. Abartınca maymuna dönüyorlar.
bazısı güzelleşicem diye gtüme dönüyor. abartmamak lazım.
Hayır fenomenlere bakarsanız anlayabilersiniz hepsi güzelim bedeni suratı b*k ettiler
Estetiksiz daha güzel bence insanlar
Salamancalar estetik sevmez
Evet, güzelleştirebilir
Her kadını güzelleştirmez ama güzel bir kadını çirkinleştirebilir.
Herkese yakışmaz bence estetik bazı insanlar mecbur kaldığı için yaptirir
Dinazoru bile kediye çevirir sen ne diyorsun
Abartılı olunca bazısı kuklaya dönüyor
Benden sana gelene karşılık verir misin lütfen 😊
Gece gece sapık muhabbet istemiyorum rahat bırak kalbini kırdırma bana
İnan ki düzgün konuşcam söz
Hayır bazıları ördeğe benziyor
Doğru estetikle her kadın güzelleşebilir
estetiksiz mukemmelmiş yalniz
En basit örnek Ajda Pekkan :D :D :D
Estetik her kadına yakışmaz.
Güzel olmayanı güzelleştirir
Aşırıya kacmadigi surece bence guzellestirir
hayır bazıları kendini korkunçlaştıruyo
Çenesi kötü duruyormus
hangi resmi estetikli
Çok parası olunca böyle saçmalayabiliyor insanlar.
Hic yakıştıramıyorum dogallik daha güzel
hayır güzelleştirmiyor gerçekten
Her insan parayi bulunca estetik yapıyor
Hayır kimileri daha kötü oluyor
Estetik mükemmel bir sey
sıradanlaştırır
Şah şahpaz olmuş
Yalan işler estetiktir güzelliğe girmez. Balondur.
Hayır ya bu gaco nun eski hali daha iyiydi bence
Güzelleştirir
Pek değil
güzelleştirmez
Abartılı olmadığı sürece bence guzel olabilir
Evet güzelleştirir
Bence hayır.
Hayır kimisini çirkinleştiriyor
Herkese olmaz
Canım helva çekti
abartmazsan evet
Doktorunu doğru seçtiyse evet