Makyaj yapan biri değilim. Sade giyinirim. Arkadaşıma bakımsız mı görünüyorum diye sordum.
Üstün başın düzgün, yüzün de doğal bir şey sürmuyor, olduğu gibi duruyor derler dedi. Böyle olmak kötü mü?
Makyaj yapan biri değilim. Sade giyinirim. Arkadaşıma bakımsız mı görünüyorum diye sordum.
Üstün başın düzgün, yüzün de doğal bir şey sürmuyor, olduğu gibi duruyor derler dedi. Böyle olmak kötü mü?
Hayır saçmalama aksine çok güzel bir şey ne güzel işte sade düzgün hareketlerin tavırların ve karakterin de buna uyuyorsa ortaya düzgün bir insan karakteri çıkıyor işte daha ne istiyorsun süslü boğmakla yapan ne bileyim öyle insanları herkes bakar herkes tarafından beğenilir ama senin gibi sade bir insan sadece değerini bilen bakar ilgilenir
Ama yüzümde bazen sivilce lekeleri oluyor
Olsun ne olacak sen de sanki gelecek gidecek gelecek daha yaşın kaç Allah aşkına kusursuz insan mı var bırak seni kabul eden kusurlarınla kabul et bunlar kusur değil de anladın sen demek istediğimi
Cevap
3Cevap
Hayır çok iyi, bu kadar sanat eserinin arasında yalın olmak çok daha güzeldir.
Hayır kötü değil gayet güzel
Böyle daha güzel bence sanki
Ama yüzümde bazen sivilce lekeleri oluyor.
Sence fondöten ve kapatıcılarla güzel mi duruyor o sivilce izleri? Bence daha da berbat oluyor ama sen bilirsin. İstersen lekeli olduğu zaman kapatıcı kullan
Daha güzel durdugundan değil de. Söylüyorum sadece lekeler var onlar kötü durmaz mi diye
tabıkı degıl hatta daha guzel bnce dogal olmak
bak ona dogal bı cozum var zaten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?