Güzellik & Bakım Sizce hangi ağız tipi daha güzel duruyor bir kadında? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Buyuk agiz mi kucuk agiz mi? Buyuk agiz ve disleri gozuken gulus Kucuk agiz ve disleri gozukmeyen kucuk gulus Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sizce hangi ağız tipi daha güzel duruyor bir kadında? Cevapla Kadın Soruları Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Yalnızkadınn06 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 58% +1 yıl Saçma bir soru olmuş ama benim sevdiğim tarz dolgun dudak ve ona yakışır düzgün dişler. 1 0 Yorumla
Ebru-F Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Herkesin kendi yüzüne göre uyum sağlaması bakımından ele alınır öyle dusunemeyiz ki 0 0 Yorumla
Golumta Takip Et Yoda Yaş: 52 , eic 98% +1 yıl Ağza bir şey demem, Allah vergisidir. Kadın dediğin güler yüzlü olur. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ağzı küçük insanların tebessümü daha hoş geliyor bana ve resimdeki kadının yani ilk resimdekinin dudakları dolgun değil çok 0 0 Yorumla
murat_aslan Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 50% +1 yıl Kadın dediğin gülünce güzel ağızın önemi yok 0 0 Yorumla
doganburak65 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 921 cevap paylaştı. Büyük ağiz daha tatlı görünüyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Saçma bir soru olmuş ama benim sevdiğim tarz dolgun dudak ve ona yakışır düzgün dişler.
Herkesin kendi yüzüne göre uyum sağlaması bakımından ele alınır öyle dusunemeyiz ki
Ağza bir şey demem, Allah vergisidir. Kadın dediğin güler yüzlü olur.
Ağzı küçük insanların tebessümü daha hoş geliyor bana ve resimdeki kadının yani ilk resimdekinin dudakları dolgun değil çok
Kadın dediğin gülünce güzel ağızın önemi yok
Büyük ağız nedir yaa?
Büyük ağiz daha tatlı görünüyor
Ortası güzel.