Özellikle yüz de bulunan sivilcelerle oynamanın körlüğe ve felce neden olabildiğini biliyor musunuz?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Özellikle yüz de bulunan sivilcelerle oynamanın körlüğe ve felce neden olabildiğini biliyor musunuz?

Hayır bunu bilmiyordum, ama zaten sivilce yok suratımda ergenlik de vardı, şimdi çıksa bile çok nadir ona da dokunmam krem sürerim ya da kendi geçmesini beklerim
Hayır ya. Bir ara sivilcelerim kayboldu maske yapim dedim sivilcelerim bir anda ortaya çıktı o günden beri ne maske yaparım, ne patlatırım ne de oynarım zaten kendi haline bırakınca sıkılıp gidiyorlar ~ ℳ
Evet felç yaptığını biliyordum, sivilce dedin de aklıma ergenliğim geldi psikopat gibi tek tek sayardım her gün ve oynardım da felç olmadığıma şükrediyorum.
sıkarken 10 defa düşünsem iyi olacak :D
sıkıntı jsdh
😂😂
teşekkür ederim Apocolayszz :D
Rica lar naytsvord djfjf
Cevap
1Cevap
Bayılırım oynamak ne kelime. Sende de varsa haber etmen yeterli çıt çıt hallederiz :)
İstemez
Peki.
yalan ya ben çok oynarım yüzümün her yerini yara yapardım hiçte bişi olmuyor herkes yapıyor bi kişinin bile böyle olduğunu ne duydum ne gördüm
Ordu da göbeğinde ki sivilceyi sıkan adamın omurilik felci olduğunu şimdi duydun xjfj
başka bişidir o ya
onun için zedelenmesi lazım
Ya şimdi şöyle. Sivilce demek enfeksiyon demek biliyosun. Adam sivilceyi sıkıyo yara yapıyo, enfeksiyon oradan kana bulaşıyor. Sonrası malum.
www.google.com/.../sivilceyi-sikinca-felc-kaldi,pMtfarzV3E2qo1qjSR0_8A
Tabii patlatmazsam rahat edemem. Basi gorunmuyisa iltihaosizsa bile bazen igneyle oyup ta alt tabakadan zorla cikardigim oluyor iltihabi evet manyakim biraz
Ben çalışırken yapıyorum ama biri demeden farkrtmiyorum bile o da yüz kenarimdakilerle saç birimindeki
bayadır sivilcem çıkmıyor ve iki üç gün önce alnımda kocaman bir sivilce çıkmış kümin kem gözüyse artık
Çok tehlikeli sivilcelerle oynamak asla ilgilenmem kendi kendine geçiyo zaten sivilce çıkmıyo fazla
E kendisi diyor benimle oyna diye🙄
Evet biliyorum o halde oynuyorum
Henüz tanışmadım kendisiyle
oynarım
kayıpkromozom diye bir hesabın var mıydı
Aaaa
Varken oynuyordum şimdi gittiler.
İz yapmasın diye dokunmuyorum
Strese girdiğimde oynuyorum
Hayır oynamam.
İvet oynarım
Sivilcem yok.