Siyahını kargodan gelir gelmez siyahlarla birlikte 30 dakika 30 derece makineye attım ve beyaz kısımları lacivert oldu aslında elde yıkayacaktım ama ablam at bir şey olmaz dedi beyazını nasıl yıkamalıyım moralim çok bozuldu hep böyle oluyo en sorunsuz günümü yaşıyorum diye sevinirken pat diye sorun çıkıyo tamam maddi değeri çok yok ama en azından bir kere giyseydim Üçüncü fotoğrafta siyahın yıkandıktan sonraki kısmını beyazın yıkanmamış haliyle kıyasladım rengi görebilirsiniz
Tekstilde ve paketlemede neler geliyo başına üstlerine basıyorlar pis elle dokunuyorlar yere atıyorlar ve ortamdaki tüm toz üstünde oluyo yeni aldığın siyah bir şeyi yıkarsan çok yoğun bir siyah boya aktığını görürsün ilk giyimde o boya da üzerinde olur o yüzden giymeden mutlaka yıkarım ama bu sefer pişman oldum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
içindeki etikette yıkama talimatı yok muydu ona göre yaptığınız halde böyle olduysa geri gönderin
Var bire bir uydum okumadığım halde uymuşum hatta, siz yazınca baktım arasam da almazlar diye düşünüyorum
Ara görüş böyle böyle oldu de iade et
Elde yıkamalısın, baktın rengi çıkmıyor kısa programda sıvı deterjanla yıkayabilisin ileriki yıkamalarda.
Hemen renkleri karışır makinaya atarsan soğuk suda sabunla yıka
Peki siyahın kurtulma ihtimali var mı sence beyaz kısımları sabunla çitilersem
Ne oldu ki siyaha
Beyaz kısma siyahın boyası geldiği için lacivert oldu fotoğrafta belli değil ama çok kötü
Geçmiş olsun. O beyaz ancak çamaşır suyuyla beyazlanır bu seferde siyahına bulaşır yani bundan umudu kes bence
Elde yıka aksi takdirde çuval gibi olur buna benzer kıyafetim bollaştı
O değil de yepyeni kıyafet neden yıkanır ki
Tekstilde ve paketlemede neler geliyo başına üstlerine basıyorlar pis elle dokunuyorlar yere atıyorlar ve ortamdaki tüm toz üstünde oluyo yeni aldığın siyah bir şeyi yıkarsan çok yoğun bir siyah boya aktığını görürsün ilk giyimde o boya da üzerinde olur o yüzden giymeden mutlaka yıkarım ama bu sefer pişman oldum
Tam bir temizlik manyağısın haa. Seninle sevişecek olana kolaylıklar diliyorum. O olmaz bu olma ay bu iğrenç falan filan.. Hey yavrum hey
Sevgilim başak burcu titiz olmamı çok seviyo ayrıca her konuyu buna getirecek kadar yoklukta olmanıza üzüldüm
Aman ne yoklukta olacam yaa. Bunlardan belli olur uzak durulacak hatun. Sen de öğren bu işleri.
At makineye yıkansın ama 30 derecede
Üstünde yıkama talimatı vardır heralde