Gamzeler aslında Anatomik olarak oluşan bir kusurmuş.
Gülünce yanaklarında güller açar” deyiminin tam karşılığı olan ‘Gamzeler’ için bir çok şarkı türkü şiir var.
Bende elmacık kemiği gamzesi var. Halk arasında anne hamileyken ayva yerse çocuk gamzeli olur derler. Kardeşimin de yanaklarında belirgin gamzeleri var. Hatırlıyorum da annem kardeşime hamileyken günde 5-6 ayva yiyordu belki de etkisi vardır. Ayva cilt için de c vitamini kaynağı
Ufak gamzem var ama çok daha derin bir çukur olsun isterdim çünkü çok güzeller
Benim gamzelerim var zaten güldüğüm zaman bana yakışıyor zaten bence herkese yakışıyor gamze
Yüzündeki o masumiyet tatlılığın oradan geliyor demek kardeşim 🌹
Teşekkür ederim abla sen güzel gördüğün içindir o 🌹
Cevap
14Cevap
Hayır
Çenemde varmış onuda yıllar sonra bi kız arkadaş dedide öğrendim öyle bişeyi 😃
Benim de yanaklarında omuzlarımda var
Kadında yüzüne uyuyosa yanakta güzel. Omuzda da güzel olur 😃
Bu arada yüzün kız gibi güzel
İyi bişey dedin umarım 😃 Buarada çene gamzesi değildi o ya çene yarığıydı sanırım. Ben yanlış hatırladım sory
Sence kötü bir şey mi kız gibi güzel demek yakışıklısının demenin diğer hali işte 😀
Hiç değilse çabuk yaşlanmam heralde o yönden iyi 😃 Teşekkürler 🌸 Sende 30 yaşında mısın sende yaşını göstermiyosun bence. Tabi 30 da genç zaten de. Dahada küçük naif görülüyosun bnce
Rica ederim. 31 girdim bile 🤭kız kardeşimi görsen 28 ama 18 gibi 10 yaş küçük gösteriyoruz. Naif kişiliğe sahibim kibarlıktan çatlıycam 😀
Tamam kibar değilmişsin son yazdığından onu hissettim 🤣 Ama diğeri doğru genç gösteriyosun yanlış değerlendirmedim demekki 😃 Bende temmuzda 33 bitecek 😃
Şarkı söylerken şiir okurken kibarlıktan öleceğim. Ciddi diyorum 😀
www.smule.com/.../3020874765_4596109944
Bak elimde değil ama napıyım 🤭
Şarkı şiirde var yani. Bende güzel şarkı dinlerim ama söylemek flan yok tabi 😃 Ama link çıkmadı bende. Sayfayı açmadı
Dur googleden gireyim
Amatör biri olarak gayet güzel tebrikler :)
Teşekkür ederim 🙏
Rica ederim :)
İstemezdim bana yakışmaz güzeli erkek hiç güzel değil gamze kızlara yakışır zaten baksana adı bile bayan ismi gam-ze erkekler kızlara ozenmeyin kendiniz olun
Hahha 😀poyrazzz erkeklere de yakışıyor ama deme öyle 😇
Yok ben hiç bir erkeğe yakistirmiyorm sadece kızlara yakışır zaten kızlara özgü bişey o gamze
zaten var bende çukur çukur ama sevmiyom :c keşke olmasaydı
Sağ yanağımda var gamzem
benim takıntım yok mesela o şeylere
evet minnoş isterdim
senın vamrı
Var yanağımda omuzlarımda
Himmm
isterdim
Var zaten
Fark etmedim bana ya
gamzen var
Sende yok ki