pardon ben bu renk yapacaksın sandım renk olmaz ama model çok güzel duruyor benim arkadaşım da esmer yok böyle bir yakisma aşırı yakıştı renk değil model çok güzel oluyor hele de saçın uzun ve gürse
Ay yok siyahtan korkuyorum ben zaten cesaret edemem pek wlsjwlshwls sacim uzun ve gur evet o yüzden bende bunu istedim bide birilerine sorayim dedim oshwnskwsnwk teşekkür ederim tekrardan askim<33
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Siyaha asla boyama, ten rengine uymaz aynı zamanda akıtması da zor. Ama model güzel.
Teşekkür ederim görüşün için askim<33
Rica ederim 💓
yakışır da önce yüzüne makyaj yap bakımlı ol göğüslerin büyük birde fiziğin kötü galiba
malmisinnesin yuzum görünüyor sadece fizigimi nereden çıkardın aw
ben yüzüne orantılı olarak tahmin ettim çünkü biraz kilo fazlalığın var
Çok yakışır, yüz tipin ona uyumlu. Uzun saça gidebilecek tatlılıkta.
Çok teşekkür ederimm
Rica ederim çukuletam, bitter olmayandan
İki saç modeli de aynı değilmi. Ya da çok benzer ve evet güzel. Bir de dudaklarını bilerek mi böyle dolgun ve seksi yaptın yoksa normal hali mi böyle
Neden dovecek gibi poz verdin siyaha yerine mavi siyaha boya daha kolay akıyo begenmezsen degistirme şansın olur
Videodan cektim ask ondandir apshwlsjwldje
Yakışır
Evet çok güzelsin lan
YA YERKM SENIN GUZELLIGIN O😭
Yakışır zaten şu anda benziyor
Tesekkur ederim gorusun icin bebis<3
Naptim sanki💘
Yakışır bence denemelisin
Çok farkı yok gibi, renk dışında
Kac yasindasin
15 yaşındayım
15 yaşındayım reşit değilim
15
Suratını şişko gösterir
Göstersin
Çirkin gösterir
Yakışır
Hayur
Perçem kesim mi yani
Evet ask bide sacin dalgasindan bahsediyordum
Benzer saçın. Yakışır
Teşekkür ederim görüşün için<33
yakışmaz bence
Teşekkürler gorusun icinn
pardon ben bu renk yapacaksın sandım renk olmaz ama model çok güzel duruyor benim arkadaşım da esmer yok böyle bir yakisma aşırı yakıştı renk değil model çok güzel oluyor hele de saçın uzun ve gürse
Ay yok siyahtan korkuyorum ben zaten cesaret edemem pek wlsjwlshwls sacim uzun ve gur evet o yüzden bende bunu istedim bide birilerine sorayim dedim oshwnskwsnwk teşekkür ederim tekrardan askim<33
Yakisir
Yakışır 👍🏻
Yakışır bence