Güzellik & Bakım Sarı saçlı bayanlar bakım sırlarınız neler? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Sacımı yıkayınca sıcak tona döndü bu sekilde nasıl soguk sarıya cevırebılırım Sarı saçlı bayanlar bakım sırlarınız neler? Cevapla Bakım Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
bennmeselaa Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Mor şampuan al arada uygula duştayken ıslak saça2-3 dk bekle sonra grileşiyor biraz 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bende var mor şampuan da kuafor onermedı mor sanpuan cilada gerek yok dedı ama turuncu gibi Şu an Yorumla bennmeselaa +1 yıl Yok yok sen kullan onu devamlı cila mı attıracaksın ben çok kullandım bi zararı da olmuyor 😊 Yorumla
PrensinMekanı Takip Et FenomenGuru Yaş: 25 +1 yıl Mor şampuan uygula duştayken bir kaç dakika 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Renge gore bakim mi oluyormus… 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Bilen e soruyoruz anlamıyorsan yazma ayrıca evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sende sordun ama bende ogrenmek icin sormustum…😓 Yorumla Soran +1 yıl Evet renk gore bakır oluyor sarı acık ton ya guneste sıcak sudan va cabuk etkılenır turuncu cabuk akar siyah zor akar vss Yorumla
Ponce Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 40% +1 yıl Ombre yap 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Omre bu Yorumla Ponce +1 yıl İlk yıkamada koyu ton alması normal. İkinci yıkamadan sonra açılıyor Yorumla Soran +1 yıl Tesekkür ederım Yorumla Ponce +1 yıl Rica ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Mor şampuan al arada uygula duştayken ıslak saça2-3 dk bekle sonra grileşiyor biraz
Bende var mor şampuan da kuafor onermedı mor sanpuan cilada gerek yok dedı ama turuncu gibi Şu an
Yok yok sen kullan onu devamlı cila mı attıracaksın ben çok kullandım bi zararı da olmuyor 😊
Mor şampuan uygula duştayken bir kaç dakika
Renge gore bakim mi oluyormus…
Bilen e soruyoruz anlamıyorsan yazma ayrıca evet
Sende sordun ama bende ogrenmek icin sormustum…😓
Evet renk gore bakır oluyor sarı acık ton ya guneste sıcak sudan va cabuk etkılenır turuncu cabuk akar siyah zor akar vss
Ombre yap
Omre bu
İlk yıkamada koyu ton alması normal. İkinci yıkamadan sonra açılıyor
Tesekkür ederım
Rica ederim
Güzel olmuş