Güzellik & Bakım Saçımı yıkadıktan sonra saçlarım çabuk kurumuyor? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Saçlarım çok geç kuruyor 6 saat de geçse kendi haline bıraksam kurumuyor ne önerirsiniz? Saç kurutma makinası bile nemli bırakıyor Saçımı yıkadıktan sonra saçlarım çabuk kurumuyor? Cevapla Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Bence düzenli saç kurutma makinesi kullanın 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Küçükken saç kurutma makinem yoktu ama böyle bi sorunum da yoktu
Peteksi Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 52% +1 yıl Kurutma makinasınaalıltıgı için dneiyor bir iki kere kendi haline bırak kendi kendine alıltır ozaman on dk da bile kuruyor 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Anlamadim tam okuyamadım yazdığınızı Yorumla
Iandhimm Takip Et Xper 3 Yaş: 21 +1 yıl Sizin evde var mi bilmiyorum ama bizim evde once sac havlusu kafaya sarilir nemi cekmesi icin sonra sac havlusu pelerin gibi omuzlarda (omuz ve sirtin islanmamasi icin) sirt arkaya donuk sobaya biraz yaklasarak saclar oyle kurutulur. 0 0 Yorumla
DewilTUYU Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Cok uzun ise kurumasi uzun surer Dyson oneririm 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Hayır uzun değil Yorumla DewilTUYU +1 yıl Dyson dene ya da arastir bence Yorumla Soran +1 yıl Pahalı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bence düzenli saç kurutma makinesi kullanın
Küçükken saç kurutma makinem yoktu ama böyle bi sorunum da yoktu
Kurutma makinasınaalıltıgı için dneiyor bir iki kere kendi haline bırak kendi kendine alıltır ozaman on dk da bile kuruyor
Anlamadim tam okuyamadım yazdığınızı
Sizin evde var mi bilmiyorum ama bizim evde once sac havlusu kafaya sarilir nemi cekmesi icin sonra sac havlusu pelerin gibi omuzlarda (omuz ve sirtin islanmamasi icin) sirt arkaya donuk sobaya biraz yaklasarak saclar oyle kurutulur.
Cok uzun ise kurumasi uzun surer Dyson oneririm
Hayır uzun değil
Dyson dene ya da arastir bence
Pahalı