Bakımlı saçlara sahip olan kadınların cezbedici olduğunu düşünüyorum.
Kadını cezbedici kılan en önemli detay nedir?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Bakımlı saçlara sahip olan kadınların cezbedici olduğunu düşünüyorum.
Kadını cezbedici kılan en önemli detay nedir?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Boyum dikkatlerini çektiğine göre boy diyorum. İkide bir Rusluk var mı sende dediklerine göre sarı saçı da ekliyorum. Hepsi değildir mutlaka ama bazılarına gözlük de çekici geliyor.
Üniversitede bir arkadaşım da demişti. Gözlüklü kadınları çekici buluyorum. Akıllı geliyorlar bana. İleride bu gidişle de eşim gözlüklü olur demişti. Ki edip sevgilim de gözlüğü bana yakıştırdığını demişti. Ben çok şaşırmıştım. Çünkü normalde beni gözlük olmadan daha çok beğenirlerdi. Ondan beri ben de daha çok sevmeye başladım gözlüklü halimi. Mutlu olmuştum birazcık bunu duyduğumda.
Eski sevgilim *
Zekası tabi ki de yani güzellik değil, Özgüvenli bir kadın, kendini iyi hisseder ve çekici görünür. Kendine olan güven, etkileyici bir enerji yayabilir ve karşı cinsin dikkatini çekebilir. Dış görünüş önemli olabilir, ancak iç güzellik de çok etkileyicidir. Empati, cömertlik, neşe gibi pozitif özelliklere sahip bir kadın, etrafındakilerin dikkatini ve ilgisini çekebilir. Kendine iyi bakmak, kişisel hijyen ve sağlık konularına özen göstermek, kadının çekiciliğini artırabilir. Temiz, düzgün ve sağlıklı bir görünüm, insanların ilgisini çekebilir. Zeki ve mizah anlayışı olan bir kadın, ilgi çekici olabilir. Zeka, derin düşünceleri ve ilginç konuşmaları destekleyebilirken, mizah duygusu da insanları etkileyebilir ve çekici kılabilir. Kendine özgü bir tarza sahip olmak, kişiliğini yansıtmak ve özgünlüğünü ortaya koymak, kadını cezbedici kılan faktörler arasında yer alabilir. Kendine özgü giyim tarzı, tarzını yansıtan aksesuarlar veya benzersiz bir kişisel tarz, başkalarının ilgisini çekebilir. İyi iletişim kurabilen bir kadın, insanlarla daha kolay bağlantı kurabilir ve ilişkilerde başarılı olabilir. Empati, anlayış, dinleme becerisi gibi iletişim becerileri, başkalarının ilgisini çekebilir.
Duruşu uslubunkarizması kısacasi ( yani giyim vs hikâye
Zerafeti bence dişil enerji ayrı bir şey
Cevap
4Cevap
Yeşil gözler
+ 1.70 boy
Beyaz ten
Pembe renkli malum organ
Ortalama üstü güzellik
Bak gibi karakter
Sigara içmemesi
Beşiktaşlı olması
Daha sayayım mı :)
Tamamen zekası, kariyeri ve bakımlı olması bence. Tek bir şey seçecek isem zekası
Yüzü, gözü, dudakları, burnu, saçları, sesi, fiziği, kalçası, bacak uzunluğu, ayakları güzelse yenür / 9 kız bir araya gelip bu kriterleri oluşturamaya bilir ama aradığım kız ektedir. Ki Ruslarda dahi mükemmel kız diye bir şey yok henüz rastlamadım.
Her koşulda öz güven ama her koşulda tek gerçek ozguven
Saçları, gülüşü, duruşu diyorum.
Kesinlikle dişil enerji.
Seksapilite ve zeka 😂✌🏼
Zerafet
Bakışları gülüşü fiziği
Bakışı, gülüşü, kokusu
Zengin ve Koreli olması
Zeka
Bakışları
iyi kalpli olması :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?