Güzellik & Bakım Buğday tenliyim. Hangi kapatıcıyı almalıyım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Soru yukarda Güncellemeler+1 yıl (? Buğday tenliyim. Hangi kapatıcıyı almalıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Zarifkelebek_ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 89% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 352 cevap paylaştı. 2N vanilla güzel olur bence 3N cream beige koyu olur 2RC rose vanilla ise açık olur 2N vanilla ideal gibi 🥰 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Golden honey nasıl sizce?Onu kullanıyorum da Yorumla Soran +1 yıl Yine onu mu alsam diye düşünüyodum Yorumla Zarifkelebek_ +1 yıl O da iyi gibi duruyor aslında. Bu markanın testerları yok mu acaba? Aklına takılanları denemiş olursun hem Yorumla Soran +1 yıl Bazı çeşitleri kaldırılmış Yorumla Soran +1 yıl Loreal in bu serisinin Yorumla Soran +1 yıl Peki bir şey soracağımSizce maybelline kapatıcı mı yoksa Loreal mi Yorumla Zarifkelebek_ +1 yıl İkisini de kullanmadım ama L'Oreal derdim ben. Kusura bakmayın, sorunuzu görmemiştim❤️ Yorumla
Edanur777x Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl 2N ve 3N arasında kaldım ama 2N gibi 1 8 Yorumla Soran +1 yıl Golden honey nasıl sizce?Bana gitmez mi Yorumla Soran +1 yıl Onu kullanıyorum da Yorumla Soran +1 yıl Yine onu mu alsam diye düşünüyodum Yorumla Edanur777x +1 yıl Şimdi sana bağlı koyu mu kaçıyo açık mı tam mı Yorumla Soran +1 yıl Yani bi tık hafiften koyu ama az yaniGüzel de duruyo gibi Yorumla Edanur777x +1 yıl 2n iyi bncee Yorumla Soran +1 yıl Peki bir şey soracağımSizce maybelline kapatıcı mı yoksa Loreal mi Yorumla Edanur777x +1 yıl Ay ben hiç kullanmıyorum valla o yüzden ne desen yalan olur Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
2N vanilla güzel olur bence 3N cream beige koyu olur 2RC rose vanilla ise açık olur 2N vanilla ideal gibi 🥰
Golden honey nasıl sizce?
Onu kullanıyorum da
Yine onu mu alsam diye düşünüyodum
O da iyi gibi duruyor aslında. Bu markanın testerları yok mu acaba? Aklına takılanları denemiş olursun hem
Bazı çeşitleri kaldırılmış
Loreal in bu serisinin
Peki bir şey soracağım
Sizce maybelline kapatıcı mı yoksa
Loreal mi
İkisini de kullanmadım ama L'Oreal derdim ben. Kusura bakmayın, sorunuzu görmemiştim❤️
2N ve 3N arasında kaldım ama 2N gibi
Golden honey nasıl sizce?
Bana gitmez mi
Onu kullanıyorum da
Yine onu mu alsam diye düşünüyodum
Şimdi sana bağlı koyu mu kaçıyo açık mı tam mı
Yani bi tık hafiften koyu ama az yani
Güzel de duruyo gibi
2n iyi bncee
Peki bir şey soracağım
Sizce maybelline kapatıcı mı yoksa
Loreal mi