Arka kamerada çok kötü çıkıyorum neden?

Arkadaşlar 23 yaşındayım. Benim merak ettiğim bisey var. Arka kamerada kaş yapım olsun yuz simetrigi olsun aynada gördüğümden çok farklı. Bildiğiniz maymuna benziyorum yani sonra bunu kabullendim dedimki ben çirkinim. O yüzden hiç bir kıza yürümedimde ama ben çarşıya çıktığımda veya bi kafeye oturduğumda en az 1 2 kişi beni sürerken veya beni keserken yakalıyorum. Sonra masadan kalkıp gidiyorum bana dalga geçmek için bakıyorlar diye. 1 senedir böyleyim yani. Çok kez teklifde aldım ama bende ne buluyorsunuz diye soramadım Redddedim. Aynada Brad Pitt arka kamera da kapıcı Şefik gibiyim. Kafayı yiyecem bi paradoksun içine girdim resmen neden böyle?

Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar bunu okuyan herkese söylüyorum sonunda buldum aynadaki gördüğünüz siz gerçekten sizsiniz. Bunu 2 aynayı 90 derece yapıp ortasındaki gorunutuze bakarak anlayabilirsiniz. İnsanların sizi gördüğü şeklinizle görüyor olacaksınız. Foto olayı ise tamamen ışık ve acıyla alakalı. Ayrıca fotoğraflar detayları kendisi işliyor yapay yani. Bunu denedim bi arkadaşımla beraber aynı sonuca ulaştık. 90 derece de gördüğünüz şekliniz sizin ters yansimaniz şeklinde oluyor yani insanların sizi gördüğü gbi
Arka kamerada çok kötü çıkıyorum neden?