Güzellik & Bakım Kaşlarımın önünü nasıl yatırabilirim? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Pek çok defa kaş dizayna gittim taradım vs ama hiç arkaya yatmıyor hep dik çıkıyor yan yatması için ne yapabilirim? Kaşlarımın önünü nasıl yatırabilirim? Cevapla Kaş Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Kaş makası ile kesmen lazım ve sonra kaş sabitleyici ile sabitle 0 0 Yorumla
Canannnnntr Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Bende dik çıksın istiyorum olmuyor kaş makasi ile düzeltme yaptırın ya da iyice uzasın yan yatar 0 0 Yorumla
Sym5568 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Kaş sabitleyicisi sürün erkekler pek kullanmaz ama az sürersen belli olmaz. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl kaşlar on numara dokunma bence 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Gerçekten mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl vallahi Yorumla
ozkan351 Takip Et Xper 4 Yaş: 50 +1 yıl kuaföre gitmek❌kizlarsoruyor✅ 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Gittim dostum düzelmiyor belki başına gelen vardır dedim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kaş makası ile kesmen lazım ve sonra kaş sabitleyici ile sabitle
Bende dik çıksın istiyorum olmuyor kaş makasi ile düzeltme yaptırın ya da iyice uzasın yan yatar
Kaş sabitleyicisi sürün erkekler pek kullanmaz ama az sürersen belli olmaz.
Böyle daha iyi
kaşlar on numara dokunma bence
Gerçekten mi
vallahi
kuaföre gitmek❌
kizlarsoruyor✅
Gittim dostum düzelmiyor belki başına gelen vardır dedim