Manikür yaptırmam gerekiyor mu sizce en son 20 gün önce yaptırmıştım maliyetli geliyor artık açıkçası 100 TL veriyorum evde nasıl yapabilirim

Manikür yaptırmam gerekiyor mu sizce en son 20 gün önce yaptırmıştım maliyetli geliyor artık açıkçası 100 TL veriyorum evde nasıl yapabilirim
canım ben manikürcüyüm şöyle söyliyim etlerin gelmiş evet manikür yaptırabilirsin. tırnaklarının kütlüğü çok fazla ve yanları sert kırılmasına sebep olursun o tırnaklar kırılmıyormu? O sivriliğini biraz yedir. ama dediğim gibi manikürün gelmiş. Ama etlerin inceye benziyor zaten
Ekstra şunu söyliyim manikürü evde pek yapamazsın çünkü eğer manikür hakkında bilgin yoksa etlerini kopara kopara alırsın. Ve kopar kanama yapar derinden girebilirsinn en iyisi bilen birinin yapması. hassas belli etlerin ve tırnağının yapısı incemi kağıt gibi duruyor. ama etin yapışmışsada kanatma riskin fazla o yüzden kendin yapmanı tavsiye etmem
Eğer başta etlerni aldırmak yerine mavala manikürü yaptırıp sadece yanlarını aldırıp geri ittirseydin böyle olmazdı diye düşünüyorum
Bence model karar verip yavaş yavaş narin narin törpü yaparak şekil vermelisin ve bakım yağları kullanabilirsin sonra Mara'nin tırnak peelingi var çok güzel biraz pahalı gelebilir ama uzun süre kullanabilirsin ben alalı ne kadar oldu bilmiyorum ama hala kullanıyorum o şekilde yapabilirsin internette videolarda var baya yardımcı oluyor onlarda eğer evde yapmak istiyorsan tabi ama gidersen iyi olur biraz şekilleri birbirinden farklı görünüyor ama onun dışında güzeller
Cevap
13Cevap
Gelmiş evet
Peki
100 liraya nereye yaptırıyorsun yav, ben 250 lira bayılıyorum her seferinde :/
Evet, manikür zamanın gelmiş. Evde yapmayı beceremeyenlerdenim ben.
Mahalle kuaförü hayatım asgarî ücretle çalışıyorum haliyle o da bir masraf yani
Hiçbir şeyle baş edilmiyor artık
Kendim yapıyorum hayatta kuaföre gidip yaptırmam, dezenfekte etmiyorlar..🤦♀️ ayrıca evet manikürün gelmiş..
Ben de yapacağım ama hiç becerikli değilim o konuda
Makinasını al senlik çok bir şey kalmıyor zaten..
Makinası ne acaba isim verir misiniz
Link atamıyorum, tırnak törpü seti yaz pembe kalem gibi bir makina çıkacak, o işte..
Çok teşekkür ederim hemen bakıyorum ❤️
Rica ederim..😉
Gerçekten midem bulandı. Bunlar tırnak değil kürek. Maniküründen ziyade kesme zamanın çoktan geçmiş.
Tırnakların çok güzelmiş çok beğendim. Ojeli görmeyi çok isterdim 😊
Gidince sürerler artık
Ojeli halini görmek isterim
Manikür dediğin tırnak bakımı sen nalbanta git mk onlara o bakar 😂😂
E gidip yapacaklar işte
Uçlarını sivritsene? Bu şekilde çok itici ve seksi değil
Bilmiyorum ki öyle yapmayı
Ben uzun tırnakları çok severim kızlarda. Özellikle bakım yaptığınız için çekici geliyor bu tarz kızlar. Ayda 100 tl bence masraf bile değil gayet ucuz değil mi?
20 günde bir yaptırınca asla ucuz değil maalesef kaş bıyık ağda saç hepsini ele alınca 700 lira gibi bir para harcanıyor az mı sizce bu rakam
Her ay 700 tl bir bakım için çok pahalı değil bence
Ay bile sürmüyor sorun o 20 gün 10 gün eksik işte
Ağda yerine lazer yaptırsana? Ve saçların için 20 günde kuaföre gitmene ne gerek var?
Bu tırnaklar bakımlı mi şimdi yaptirmasan nasıl olur bilemedim. Önce tırnaklarını kes bence
Evet gelmiş manikür seti alıp videolar izleyerek kendin yapabilirsin
Bence artık evde yap. Nasıl seversin bilmem ama teknik taktik her şey var internette.
Gerçekten kötü duruyor evde kendin yapabilirsin
Bence küt kesim değil de badem tırnak daha güzel duruyor
Badem tırnak yapmayı bilmiyorum Cidden ben
Canım yapacağın tek şey törpülemek
Gerçekten beceremiyorum bir kez denedim olmadı tırnaklarımı dipten kesmek zorunda kaldım
Bak biraz uzat yanlardan çarprazlama tırnak makasıyla kes sonra törpüye az görev kalıyor kolay olur senin için
Peki kuaföre gitmeden önce bir denerim olmaz da beceremezsem evde kalman için beddua edicem haberin olsun teşekkür ederim bu arada😂
O beddua değil dua olur benim için 😂
Hahahahah peki bacım
Yemin ederim döner yiyorum şu an midem bulandı.
Niye temiz ama içleri gayet elim sudan çıkmıyor hiç pis değiller yani
Senin yaptığın yemek yenmez.
Niye ya temizler baksana bir tane pislik yok içinde ellerim de sürekli suda
Ne kadar temizlersen temizle kalır o tırnakların altında.
O zaman ben de elviden kullanırım bundan böyle
Afiyet olsun
Aynı bakımı ayaklarına yapıyor musun
Evet
Vallahi hiç umrumda değil fifi kim linç ederse etsin Kim ne derse desin ben ayak fetişeyim kadının ayakları benim için önemli elleri önemli O kadar
Bence o tırnağı kes kısa tırnak çok güzel.
Aslında şöyle tırnak yatağım pek uzun değil kısa kullanınca bu defa olduğundan çok daha kısa görünüyor bu yüzden uzatıyorum
Anladım ama kısa tırnak çok daha güzel uzun tırnak tavuk tırnağı gibi duruyor hiç bir kıza yakıştırmıyorum.
Bilmiyorum da ben olsam yaptırmam 😂
Biz kadınlar önem veriyoruz böyle şeylere
Anladım doğrudur
Gelmiş pedikürde yaptır
Ayaklarımda sorun yok aslında
Bu tırnaklarla çapa bile yapılır
O ne demek
Kes sunları
Niye
Bahçe çapası gibi
Gelmiş gibi korkunç 😱
Çok masraflı işler yemin ederim
Hos durmuyor ya
gelmiş. bence kendin kısalt törpüyle
İğrençler midem bulandı
Kısa tırnak tercih ederdim
Kısa daha güzel
Kusucam şimdi 🤢🤮
Niye pislik yok ki içinde
Nasıl öyle güzel uzamış naptın
Gelmişde geciyor bile
Ben setini aldım makinasını kendim yapıyorum
Nasıl öğrendin peki ben hiç bilmiyorum nasıl kesilir falan yapamıyorum video mu izlemem gerekiyor
Evet
İğğğğğrençç öğk
Tırnaklarını Badem kesebilirsin böyle kaba duruyor
Gelmiş
midem bulandı
Erk*kler çok kırıcısınız
gerçekleri duymak kırmamalı
Gözlerin hariç suratın çok kötü
@madina1 teşekkür ederim beni desteklediğiniz için
Torpule veya kes.
İyi duruyor şu an
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?