Lazere giden bı bakabilir mi bı sorum olacak?

Geçen sene Kasım ayinda Nez demirde kampanyada lazer 2.500 tldi bende kampanyadan yararlandım neyse Nisan ayı hariç 4 seans gittim lazere Nisan ayı Ramazan ayı diye randevu vermediler neyse en sonki gittiğim de 5 Mayıs'ta gittim ordaki kasadaki bayan bana dediki bundan sonra tüylerde birden artış olacak sonra dökülecek tek tek sakın korkma dedi dökülme de tabi kişiden kişiye göre değişir ama bende dökülme su şekilde tüyler seyrek seyrek yani belli bı kısımda biraz belli kısımda hiç yok yani bayanın dediği gibi oldu ama hepsi döküldü diyemem koltukaltim mesela hemen çıkmıştı diğer tüylerde aynı şekilde hatta lazerden 2 gün sonra şimdi biraz koltuk altımda da vücudumda da azalmalar başlamış tamamen değilde baya bı kısmı yok diyiyeim yani bide ben Trendyol da procsin markası varya tüy dökücü geciktirici onu da kullanıyorum acaba onun da mı faydası var anlayamadim sorum da şu şimdi 4 seans bitti geriye 4 seans kaldı bu 4 seans ta acaba tüyler tamamen gider mi yoksa biraz kalırmi merak ettim bide kese olarak kabak lifli kesem var o hani at kılı fırçası falan diyorlar onlardan da almayı düşünüyorum ama benim vücudum hicbisey kullanmasam bile dokundugumda böyle nemlendirici sürmüş gibi oluyor o dökülen kısımlar pürüzsüz Luk hissi veriyor bide kese olarak Dilan Polat'ın ta ozamanlar Aloe Vera li kabak lifli sabununu almıştım onunda lif kısmıyla kese yapıyorum kese anlamında bu kadarı yeterli olur mu acaba yoksa başka daha alayimmi

Lazere giden bı bakabilir mi bı sorum olacak?