İlk 2 senenin sonunda yeşile dönüyor sonrasında tamamen akıyor diye biliyorum. Ki zaten başka bir işlem daha yaptırmanı önermem göz çok hassas bir bölge
ben eyeliner yaptırmadım kalıcı kaş olanını yaptirdim ama 1 seansta silebiliyorlar sanırım bu arada bir eyeliner alıp düzeltmeye çalışsan belki daha normalleşir
Kalici şu demek yine dövme mantigi ile yapiliyor ama derinin bi ya da iki kat altina dovme gibi en derine değil ve dövme boyasi kullanilmadi zararsiz bir boya silinicegini bilmiyorum mantik yurutuyorum yarin sabah ogrencem ama depresyona girdim resmen neyseki allahtan eyelinerimi kendim çekip kapatirimda
Bu yinede çirkin oldugunu degiştirmiyor eşit değil bi kez meslek tecrubesi olarak milim dahi bozukluk olsa gorebiliyorum ama bu bildigin farkli iki goz ama yine dedigim gibi allahtan kendi eyelinerimla kapatabilirim
Olayi böyle anlatsan mantikli yorum yaparım ama kalıcı aylainer silinirmi dersen olmaz adı üstünde kalıcı neden silinsin Hani beğendin çok hoşuna gitti silinmesin dedin gibi algıladım ben yoksa neden üze yim seni
Bende deli cesareti var biraz kafam bişi eserse iyi kotu dusunmuyorum gidip yapiyorum bazen kotu sonuçlar doguruyor mesela ipek kirpiklerimi çektim bir şeye sinirlenince kendi kirpigimdende oldum kirpik icin onerin var mi 🥲
Hayir dedim ya milimlik kayma olsa anlarim çünkü işim bu kaç kez projemi milim farki var diye cope attim ki ne kadar siştigini ve eşitliginide olcebiliyor bu gozler kesinlikle eşit degil birde ben eyeliner cekip gittim nasil bu kadar alakasiz olabilir
Hayir genetik olarak benim kaşim çok seyrekti yok gibi kirpiklerimde ayni şekil ve insanlar cok zorbalik yapti bende takinti oldu ve şu an insanlar begensede ben cok degişsemde bunu aşamiyorum
Ne nasil zorbalik yaptilar ya lise bitene kadar benim bir lakabim vardi insanlari takmamayi o yaşlardaki cocuga nasil anlaticaksin acaba şu an takmiyorum insani zaten kendim icin yaptim. ne yaptiysam ilerde yapmadim denemedim dememek icin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bildiğim kadarıyla silinmiyor akana kadar beklenen gerekiyor
5sene mi
İlk 2 senenin sonunda yeşile dönüyor sonrasında tamamen akıyor diye biliyorum. Ki zaten başka bir işlem daha yaptırmanı önermem göz çok hassas bir bölge
Yok sildircem sadece gozume dokunmayacam artik
yaptırdiğin yere sildir silme islemi de vardi benim gittiğim salonda
Gidicem sildircem o kadar kotu ki anlatamam kuyruklae ayri dunyada kac seansta siliyolar biliyor musun birde gozlerin ne akdar sişmişti
ben eyeliner yaptırmadım kalıcı kaş olanını yaptirdim ama 1 seansta silebiliyorlar sanırım bu arada bir eyeliner alıp düzeltmeye çalışsan belki daha normalleşir
Ya ben kendim duzeltirim elimlede 6 sene kim o cirkinlikle yaşayacam...
6 sene sürmüyor kuzenim yaptırmişti zamanla yeşilleşip yok oluyor maximum 1 1.5 senede suyla ne kadar çok temas etmesine bağli
Kadin benim gozumdeki 6. Senede dedi korktum acikcasi
abartmış muhtemelen marka koruma çabasidır
Geçmiş olsun knk hshsjsh
Ya ben kendim eyeliner çekerek kapatirim da yinede begenmedim djdm
Hayir
Sen sus
Sen karar veriyorsun buna
Neye tam olarak
Benim konuşup konuşmama
Abicim bilmiyorsan hayir diyip insanlari uzmemmelisin
Bilmedigimi nerden biliyorsun mk abim
Ve swn benim hayir deme me mi uzuldun
Bilmiyorsun çunku bu kalici bir dövme degil neden silinmesin
Ee olumsuzluklar herhalde uzuyor
Olum kalıcı nedemek sence tamam üzülme ozman silinir de madem silinece gini biliyorsun niye soruyorsun abim
Ozman silinir silinmesi yakışmış çok güzel olmuş
Çok guzel bir kadinsin
Simdi mutlumusun
Kalici şu demek yine dövme mantigi ile yapiliyor ama derinin bi ya da iki kat altina dovme gibi en derine değil ve dövme boyasi kullanilmadi zararsiz bir boya silinicegini bilmiyorum mantik yurutuyorum yarin sabah ogrencem ama depresyona girdim resmen neyseki allahtan eyelinerimi kendim çekip kapatirimda
Ya hayir realistim ben şu an tipim resmen kaydi gozlerim şişti bugun yaptirdim ama çok kötü oldu ya off
Olum dövmede siliniyor o mantıkla bakarsan ilk gün olduğu ixin şişmesi normal ya da alerji olmuş olabilir
Acele etme bekle bi
Bu yinede çirkin oldugunu degiştirmiyor eşit değil bi kez meslek tecrubesi olarak milim dahi bozukluk olsa gorebiliyorum ama bu bildigin farkli iki goz ama yine dedigim gibi allahtan kendi eyelinerimla kapatabilirim
Sildircem ya boyle şeylere gerek yokmuş rezillik resmen ben tecrube edindim
Olayi böyle anlatsan mantikli yorum yaparım ama kalıcı aylainer silinirmi dersen olmaz adı üstünde kalıcı neden silinsin Hani beğendin çok hoşuna gitti silinmesin dedin gibi algıladım ben yoksa neden üze yim seni
Sen bilirsin tabi sende bana sen sus diyerek üzdün ki sanki ben yaptım sana onu o silinirde benim kalbim iyilesmez artik
Ya ben deprsyona gircem bu eyeliner yuzunden silinmez dedigin icin sus dedim kusura bakma
Pek bilgim yok umarim silinir yoksa kafayi yerim mis gibi gozum vardi off
Olum silinir tamam da abartma depresyona giricek bisey yok ama nasıl olduğunu merak ettim atma imkanın var mı ya da profil fotosu olarak koy bakayim
Sen neden boyle biseye gerek duydun ki
Olmaz koyamam davul gibiler şimdi çunku eyeliner çekmekten yoruldum
Iyide amaç sanki halini görmek zaten söz kırıcı olmicam neyse onu dicem
Belki seildirmene bile gerek olmaz
Ben sordum herkese kimse begenmedi
Kanka sildircem işte
Olum bende bakayım lan merak ettim
Olmaz djndjdn
tamam sen bilirsin teklif var ısrar yok
Swn bilirisn
Onemli olan silinip silinmedigi
Ozman silinir illaki
Sabahi bekliycez soracam o zaman hay allahim ya git takma kirpik al eyeliner yaptirmsk neyine
Kaç yasindasin sen
21 sen
25 ne iş yapiyorsun
Mimarim sen
Paramedik
Okuyormusun hala
Yani bi ay sonraya okumuyor olucam inşallah
Insallah
Paremedik okumuşsun bence sen anlarsin silinip. silinmeyecegini djdmx
Bencede 🤣🤣🤣
Ee cevap ne 😂
Dedim ya dövme bile siliniyor oda silinir tabi
Ama acır yaa silinirken bence
Nasil siliyolarki acisin bişi olmaz kaş dövmem var zaten alişkinim aciya
Bende deli cesareti var biraz kafam bişi eserse iyi kotu dusunmuyorum gidip yapiyorum bazen kotu sonuçlar doguruyor mesela ipek kirpiklerimi çektim bir şeye sinirlenince kendi kirpigimdende oldum kirpik icin onerin var mi 🥲
Valla çıkması lazım di yenisin ama şu vücudunu rahatmış bıraksan kas dövmesi hic görmedim ama yaa
Kaşlarını dövmeye yaptırdın heeee anladim
Daha yeni oldu oda iki uç gun once çikmaz hemen zaten şunu sildireyim bi daha dokunmam
Senin gözlerinin şişliginden kötü görünüyor olabilirmi diye dusundum🤔🤔🤔🤔🤔
Hayir dedim ya milimlik kayma olsa anlarim çünkü işim bu kaç kez projemi milim farki var diye cope attim ki ne kadar siştigini ve eşitliginide olcebiliyor bu gozler kesinlikle eşit degil birde ben eyeliner cekip gittim nasil bu kadar alakasiz olabilir
Cok sinirliyim çok
Keske kendin yapsaydın dövmeyi ama milim kayinca kendinize çöpe atardın sen neden böyle birseye ihtiyaç duydun ki
Lan mastır oldum suanda 🙋🧏♂️🧏♀️🧏🙇♂️🤦♀️
Bana çizdirdiler zaten eyelinerimi nasil bu kadar farkli anlamadim ihtiyac duydum çunku kirpikleirmi yok ettim her neyse toparlayacagim
Uğurlu geldin bana
Haha hayirli olsun
Insallah geçmiş olsun
Kafayi yiyecegim annem sabah konuşsun sabahi edemiyorum
Neyse artik dokunmak yok kendim eyeliner cekip kendim takma kirpik takicam ve no zarar
Bencede hem sen neden kendine zarar veriyosun ki delimisin olum
Hayir genetik olarak benim kaşim çok seyrekti yok gibi kirpiklerimde ayni şekil ve insanlar cok zorbalik yapti bende takinti oldu ve şu an insanlar begensede ben cok degişsemde bunu aşamiyorum
Nasil zorbalık yaptı ya sende bunu kafana mi taktin olum insanlara bukadsr anlam yükleme sen mi acaba
Ne nasil zorbalik yaptilar ya lise bitene kadar benim bir lakabim vardi insanlari takmamayi o yaşlardaki cocuga nasil anlaticaksin acaba şu an takmiyorum insani zaten kendim icin yaptim. ne yaptiysam ilerde yapmadim denemedim dememek icin
Lakabın neydi
Soylemem neden boyle sorular soruyorsun
tamam sormam ozurdilerim