Güzellik & Bakım Festival makyaj stilini nasıl buluyorsunuz? MaxwellinDinozoru Takip Et FenomenGuru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Özel günlerde kullanılan bir makyaj stili ama günümüzde günlük de tercih ediliyor.💝festival makyajı Festival makyaj stilini nasıl buluyorsunuz? Cevapla Makyaj Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
panikatakkkkkk Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Benlik değil daha iddalı güzel makyajlar var gölgeli onlar tercihim 3 0 Yorumla
khaixx Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Çok hoş gerçekten. Şeyda Erdoğan'a da çok yakışmış ❤ 1 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 889 cevap paylaştı. Çok özel nedenlerle belki deneyebilirim günlük makyaj tercihim olmaz nett 🦉 1 0 Yorumla
userzort Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl Bayılırım ama istedigim glitter farı hala bulabilmis degildim🥺 1 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 559 cevap paylaştı. Kötü bence dogal olmasi daha iyi 1 0 Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Ben doğal ve sade makyajları seviyorum 1 0 Yorumla
Emiinemm Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Simli ve ışıltılı makyajlar çok güzel oluyor 1 0 Yorumla
klavis Takip Et Guru Yaş: 43 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 521 cevap paylaştı. Makyaj👎 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Benlik değil daha iddalı güzel makyajlar var gölgeli onlar tercihim
Çok hoş gerçekten. Şeyda Erdoğan'a da çok yakışmış ❤
Çok özel nedenlerle belki deneyebilirim günlük makyaj tercihim olmaz nett 🦉
Bayılırım ama istedigim glitter farı hala bulabilmis degildim🥺
Kötü bence dogal olmasi daha iyi
Ben doğal ve sade makyajları seviyorum
Güzel yapılırsa güzel duruyor
Simli ve ışıltılı makyajlar çok güzel oluyor
Çok güzel 🐙