Güzellik & Bakım Kaşım dökülüyor mu, neden bu hale gelmiş olabilir? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Gecen hafta aldırmıştım kasımı gayet güzeldi istediğim gibiydi tam bir hafta oldu simdi bu halde dökülmüş gibi bide ne yapmaliyim neden böyle olur ki Kaşım dökülüyor mu, neden bu hale gelmiş olabilir? Cevapla Güzellik Soruları Kaş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
relax17 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 92% +1 yıl Kuaförün kullandığı ağda kaşlarına yan etki yapmış olabilir veya vitamin eksikliğinden dolayı böyle olmuş olabilir badem yağını çok öneriyorlar dene bence bide sarımsak sür iyi gelir 0 0 Yorumla
Hakanbey13 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Bıttım sabunu ile duş al sürekli.. diğer şampuanları bırak 0 6 Yorumla harbiyeliii +1 yıl Evet bende bittimj oneririm Yorumla Hakanbey13 +1 yıl Benim saçlar baya çoğaldı dökülme en aza indi Yorumla harbiyeliii +1 yıl Bende egzema vardı egzema için kullanmiştim çok faydali geldi Yorumla Hakanbey13 +1 yıl Bende var halen kullanıyorum Yorumla Meraklıkızzzz1 +1 yıl @harbiyeliii egzamada saçınız mı dökülüyordu Yorumla harbiyeliii +1 yıl @Meraklıkızzzz1 hayır saçım dökülmedi ama ense tarafında pul pul kepek cikiyordu müdahale etmesem vucuduma yayilabilirdi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kuaförün kullandığı ağda kaşlarına yan etki yapmış olabilir veya vitamin eksikliğinden dolayı böyle olmuş olabilir badem yağını çok öneriyorlar dene bence bide sarımsak sür iyi gelir
Bıttım sabunu ile duş al sürekli.. diğer şampuanları bırak
Evet bende bittimj oneririm
Benim saçlar baya çoğaldı dökülme en aza indi
Bende egzema vardı egzema için kullanmiştim çok faydali geldi
Bende var halen kullanıyorum
@harbiyeliii egzamada saçınız mı dökülüyordu
@Meraklıkızzzz1 hayır saçım dökülmedi ama ense tarafında pul pul kepek cikiyordu müdahale etmesem vucuduma yayilabilirdi