Selahattin Demirtaş’ın eşi çok hoş gençliği daha güzeldir ama gençlik fotosu bulamadım

Bu da Meral Akşener o da Diyarbakır’dan Balkanlara göç eden bir ailenin kızıymış

Selahattin Demirtaş’ın eşi çok hoş gençliği daha güzeldir ama gençlik fotosu bulamadım

Bu da Meral Akşener o da Diyarbakır’dan Balkanlara göç eden bir ailenin kızıymış

Daha iğrenç bir memleket yok çok güzel insanlarıda var ama çoğunluğu hırsız suriyeliler gibi çete halinde bıçakla geziyorlar oralı değilsen her an başına bir şey gelebilir anne tarsfım diyarbakırlı yılda 1 kere anneannemleri ziyarete geliyorum her gelişimde ya bıçaklaniyorum gasp yüzünden ya da fark etmeden soyuluyorum polisler dahi bir şey yapamiyor korkudan mahallelere giremiyorlar o yüzden güzelliğine kanmayın hiç birinin gidin ankaralı sevin muğlalı ya kara denizli sevin ama diyarbakırlı olan birinden uzak durun
Cevap
3Cevap
Bence hayır. Doğu kadınlarının yüzü çok geniş ve uzun. Bu da güzellik algıma ters.
Diğer illeri bilemem ama Ankara'da falanda çok güzel kızlar var doğuyu pek sevemiyorum ben
meral akşener güzelmiş ama genlleme yapmaya gerek yok bence doğudan da güzel kız çok çıkıyor Anadolu'dan da
Sen ülkenin herbir kızı güzeldir ayrımcılık yok
Ya en doğuya gidecen ya da en batıya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?