Şu anki fiziğiniz tam istediğiniz gibi mi?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Şu anki fiziğiniz tam istediğiniz gibi mi?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Evet fiziğim istediğim gibi sadece biraz daha şişmek isterdim ama o da zaten extra ürün kullanmadan zor. ya da çok uzun aylar çalışma gerektiriyor. fit olmak yetiyor benim için.
Benim fiziğim çok güzel bu kadar şey boşuna başıma gelmedi kesinlikle fiziğim yüzünden bu sene teyzem dedi ya bir bizim bacaklara bak bir de sana ne ince sonra iltifat etti yine teyzem çok güzel fiziği var çok beğeniyorum annem de şaşırttı beni yakışıyor dedi sohbet ediyorlardı sanmıyorum yoksa bunlar başıma gelir belki de biri dedi gözlerin çok anlamlı bakıyor bazıları gibi donuk bakmıyor belki de bu yüzden fiziğimi beğeniyorum kuzenim çok kıskanıyor evlendi yeni düğünde bir kıskançlık sezdim dediler ki bana ya mervenin elbisesi ne kadar yakışmış dimi evet dedi kardeşi de bende dedim teşekkür ederim de o kadar güzel değilim duydu tam yanımızdaydı kendi de demiştir çok güzel fiziğin var onda yok boyda güzel fizik de yoksa çok güzel kız o yüzden kıskanıyor
Çok şükür tam istediğim gibi
Teşekkür ederim gadası
Rica ederim
Cevap
9Cevap
Evet. İdeal kiloda ve sportmen bir yapım var, memnunum ama spor yapmama da borçluyum. ;)
Abi sende şu kızları sorulara atıp atıp duruyon bizi mi sınıyon jsjfjsj
İstediğim fiziğe ulaşmam için çok çaba sarf etmem gerek..
1-2 kilo versem müko.
Hayır kilo verebilirim
Kum saati. Evet.
Hayır, kilo vermem gerek..
Tam istediğim gibi bir fiziğe sahibim
Hayır. Ver birkaç kilo fazlam.
Evet istediğim gibi
İstedigim fizikle sahip olduğum fizik alakasız😅🤣
Sarı bikinili olan= Aşk ♥️
Evet senin
Idare eder
İstediğim gibi