Başkası için bakım yapar mısınız?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Başkası için bakım yapar mısınız?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Kendim için hayatta bakım yapmam. Bence kimse kendi için yapmaz. Hijyen falan başka, ama bakım başkası için yapılır.
Sosyal canlılarız çünkü, insan başkasının arzusunun nesnesi olmak ister, demiş Lacan. Doğru tespit
Kadin icin bahsedecek olursak once kendisini iyi hissetmek icin yapmalı kadin. Guzellik fitrati gereği onemsedigi bie olgudur kadının. Karsi cins açısından dusunecek olursak da eger benim dikkat ettiğim durumda birlikte oldugum şahıs dikkat etmiyorsa da hoş olmaz bu. Verdigini geri almak ister insan. Hersey karsilikli
Komple ofisi bastan cikartmak icin yaptigimiz makyaj giyindigimiz miniler oluyor:))
Bak bak bak 🙃
Sevgilim ya da eşim olsaydı kendime daha özen gösterirdim
Olur nasılsa
Cevap
18Cevap
Niye başkası için bakım yapayım ki sonuçta benim bedenim benim cildim benim yüzüm benim vücudum ne yaparsam kendim için yaparım
Evet hem kendim için hem başkası için bakım yapıyorum
Hayır, kendimi mutlu etmek isterim en başta ama topluma girerken elbette hepimiz daha fazla özeniriz ve öyle de olması lazım bence. Keyifli günler.
Kendime olan saygımdan dolayı bakımıma önem veriyorum. Bunu bir başkası için değil kendim için yapıyorum
Kızlar laga luga eder de bakım her zaman başkası için yapılır bu arada :D
Başkasına da yapmıyorum kendime bile yapmıyorum salla dünya gitsin bekar şekilde
Hayır benim süsüm kendime. Öyle kendimi göstermek gibi bir çabam yok olabildiğince izole yaşamayı benimsemiş durumdayım.
Aşaadakiler. Kokrkmayin ya sevgiliniz için de toplum içinde eşiniz içinde bakımlı olunca bişey olmuyor onurunuza gururunuza
Kalbimin atışını hızlandıran tek kahramana olabilir.. 😈😜🙈
Sadece kendim için birsey yaparım x kişisi beni öyle beğenecek vs diye değil onu yaprak mutlu oluyorsam yaparım ama istemeyerek yapacaksam yapmam
Çöp dökmeye giderken süslenen kızlardan değilim kedi için
Genelde kızlar için yapıyorum, 😂ama kendimi güzel hissetmek daha önemli
Kendim için de yaparım başkaainda kasıt eşim sevgilim ise evet onun için de yaparım
Bakımı kendim için yaparım, sevdiğim biri olsa da ona özel süslenip püslenemem §
Ne yaparsam kendi kişisel sağlığım ve bakımım için yaparım.
Başkası için neden bakım yapayım ki 😄 sadece kendim için yaparım 😎
hiç bir kadın başkası için ne bakım ne makyaj ne kıyafet olayına girmez her şeyi kendisi için yapar
Bakımdan kastın nedir? Ben düzenli saç-sakal tıraşı olan, manikür-pedikür yaptıran, düzenli spor yapan ve kozmetik ürünleri kullanan biriyim. Ve bunları sadece kendim için yapıyorum.
Asla başkası için bir şey yapmam. Zaten bakımlı biriyim, bunu da kendimi iyi hissetmek ve kendime değer verdiğim için yapıyorum
Kendim için yaparım gadası
Olması gereken o zaten 🙃
Başkasını beğendirmek için yapmam, kendim güzel gözükmek için yaparım.
Bu kadinlar gibi asla olamicagim gercegi sjdjjdd evet baskasi icinde yaparim kendim icinde
yaparım gadası bakım şart
Kim için yaparsın
dışarı çıkacaksam arkadaşlarımın beni güzel bulması için sevmediğim bi arkadasım var cok kıskanc o çatlasın diye
Haaa o zaman daha da bakımlı ol 🙃
aynen öyle :)
Yaparım, sevdiğim insan için.
Ne yaparsam kendim ve ailem için yaparım
Hayır. Kendim için yapıyorum
Öncelik kendim için. Ama değerli biri için de olur
Hayır, kendim için yapıyorum.
Kendim daha önemliyim..🙄
Buna mj bakim yapacaz 😋
Kendim için yaparım
İlk önce kendim için yaparım
Kendi mutluluğum için yaparım.
Herseyi ke filiz için yapmaliyiz
Kendim için yapıyorum zaten
Sevdiğim biriyse evet
Hem kendim hemde sevdiğim kişiler için yaparım.
Hayır, yapmam. Bakımı sadece kendim için yaparım.
memeler uçuyor
Gadası ben bakımkolikim
Özel biriyse yaparım
Sadece kendim için..
Kendim için yaparım
Keşke kendimede faydam olur🤣
Yapmam onlar benim için bakim yapsin
yapmam
Yapmam
Kendim için yaparım
yaparım...
Yorumsuz