Güzellik & Bakım Doğal sarı saçı siyaha boyamak hakkında ne düşünüyorsunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl beyaz tenli ve yeşil gözlüyüm Doğal sarı saçı siyaha boyamak hakkında ne düşünüyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Atesyesil1 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Bende beyaz tenli ve yeşil gözlüyüm saçlarım kumral. sarı yapmıstım bi anda siyaha geçtiğim zaman bi çekiciliğim olmustu gözlerim öne çıkmıstı farklılık için deneyebilirsin 0 0 Yorumla
1minyoncuk Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Öyle bi hataya kalkma sakın düşünsene uzadıkça dipleri sarı altlar siyah kötü durur vay anasını biz sarıya boyarız millet doğal sarıdan siyah ister 0 0 Yorumla
nereyeböylehey Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Doğanın dengesini bozmak derim cnfbfbbc 0 0 Yorumla
susucaniiim Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Tercih meselesi 0 7 Yorumla Mudrykk +1 yıl Turkiyede kizlar tipten kaybediyor Yorumla susucaniiim +1 yıl Erkekler neyden sgkagdkagd Yorumla Soran +1 yıl xnxsksjxdmxcjsxjkd Yorumla Mudrykk +1 yıl Benim bi kaybım yok. Bence yakisikliyim Yorumla Soran +1 yıl @Mudrykk ama sence Yorumla susucaniiim +1 yıl GDİAGDKAGDKGAKDGWKGDAK Yorumla Mudrykk +1 yıl Hayırdır neremizi beğenmedin. Söyle biz de bilelim Yorumla
HBsrr Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 43% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 486 cevap paylaştı. Bence de boya 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bende beyaz tenli ve yeşil gözlüyüm saçlarım kumral. sarı yapmıstım bi anda siyaha geçtiğim zaman bi çekiciliğim olmustu gözlerim öne çıkmıstı farklılık için deneyebilirsin
Öyle bi hataya kalkma sakın düşünsene uzadıkça dipleri sarı altlar siyah kötü durur vay anasını biz sarıya boyarız millet doğal sarıdan siyah ister
Doğanın dengesini bozmak derim cnfbfbbc
Tercih meselesi
Turkiyede kizlar tipten kaybediyor
Erkekler neyden sgkagdkagd
xnxsksjxdmxcjsxjkd
Benim bi kaybım yok. Bence yakisikliyim
@Mudrykk ama sence
GDİAGDKAGDKGAKDGWKGDAK
Hayırdır neremizi beğenmedin. Söyle biz de bilelim
Bence de boya
Yapma