Güncellemeler
+1 yıl
Gece derken lamba ışıgi açık arkadaşlar. Karanlik değil 😂😂
Yüzüm kemiksi maskulen arkadaşlar cildimde benler var dudaklarım kocaman. Sabahları iğrenç gözüküyorum. Erkek gibii ama geceleri kızıl saçlarıma beyaz tenim o kemiksi yüzüme çok yakışıyor. Bayiliyorum kendime estetikli gibi ama bıktım artık. Gündüzleri dışarı çıkmasın bile gelmiyo. Bu durumu yaşayan var mj
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Erkek gibi derken bunu en çok benim üstüme alımmam gerekiyor galiba uzun saçlı olduğum için saol ya
Nasıl anlamadım
Senin zaten beni anlamaz kırmızı karla aynı ihtimal
Işık kusurlarını açığa çıkarıyor demek ki.
Beyaz ışık değilde güneş ışığınin çıkardığı kesin. Doğru dedin gerçekten. Tavsiyen var mıdır bu alanlarda bilgili olduğunu biliyorum. Yüz hattımı babamdan copy paste yapmışim resmen erkeksi vamp bir kadın durmak beni üzüyor.
İçtenlikle söylüyorum, maskülen yüz hatlarına sahip kadınların ayrı bir havası var. Bu problem değil.
hadı ya cok merak ettım ıkı halınıde bu arada kızıl sac beyaz ten benım favorim
Erkeksi bir yüzde demi? proflinizdeki adam gibi yüz seklim var nerdeyse
Ay bu emre aydınmis ahhws yok emre aydın benim yanımda çocuk gibi kalır 😂😂 benziyomu yanlis yazmism
yanı bir şok olmadım değil :) ama merakım dahada arttı
Bu görüşünle alakalı. Eğer kendini gündüz çirkin görüyorsan öyle olur, geceleri çok güzel görürsün öyle olur düşünce yapına bağlı bu
Öylemi diyorsun gerçekten 🥺. Gündüzleri insanların suratına bakmaktan çekiniyorum bile. Ama gece özgüven patlaması yaşıyorum. Aynada kendime aşık oluyorum. Aşırı vamp duruyorum seksi diyebilirm. Peki bunu nasıl duzeltebilirim. Aynada kendime telkinler bulunarsk mi?
Zamanla gecedeki düşünceni gündüze aktarmaya çalış ya da gündüzde geceyi yaşamaya çalış gece nasıl davranıyorsan gündüzde öyle davranmaya başla zamanla düşüncen değişebilir bence hep aklına ben gündüz çirkinim dersen peşini bırakmaz
Yorumun için teşekkürler deneyeceğim. Umarım kendime inandirabilirim..
Umarım hedefine ulaşabilirsin. Eğer yardım istiyorsan burdayım.
Ay gibisin demekki bacım.
Uuu bunu sevdim o yüzden geceleri parlıyorum.. 🤫 ama güneş bu yüzden nefret ediyo demekki onun ışığında çok çirkinim. Kurt adam misali
Karanlıkta herkes güzel. 😝
Karanlık derken akşam lamba ışıgi açıkken yani 😂😂 görüyoruz birbirmizi
Neyse sorun olmaz o zmaan malum şey genelde gece olur 😂
Seni görmenin bi yolu var mı peki?
Evet ışıklar kapalıyken hastayım sana.
Akşam görsen dibinin duseceginden çok eminim.. hemde çok 😂
Görmesem de olur :D