Saçlarımı genelde küt kullanıyorum. Eskiden hep kalçamdaydı. şu an uzattım yine kestirmek istiyorum, çok uzamadı ama omzumdan baya aşağıda kestirmek istiyorum ve istemiyorum çok kararsızım sizce ne yapmalıyım?
Sarı saçlar bir de uzun havası bence sarı saça çok daha yakışıyor. Çok da uzun değil yani kısa kesim nedense gitmez gibi yüz yapında önemli tabi saçının yapısı da gür ince dalgalı nasıl?
Saçlarım ne ince ne kalın ideal saç işte 😂 Evet şu an güneşe çıkınca altın gibi parlıyor hoşuma gidiyor ama küt kesimde iyi olabilirdi aşırı kararsızım.
Ahaha ideal saç tanımının bir kişi de vücut bulmuş hali yani 😂 bir kadının saci süsü ziynetidir derim bir çok hikayeye ve romana da konu olmuş bir güzellik bana göre o yüzden uzun olması daha çekici gelir kısa çok yakıştırmam bir kadına bir de sarı diyorsun yani güneş bile ışık tutup bak altın değerinde diye resmedip sana göstermeye çalışıyor kesme diye
Ya boyamayı bile düşündüm biliyor musun. Değişiklik arıyorum biraz. Doğuştan sarışınım bakır falan yapmak istedim kararsız bir insan olduğum için durdurdum hep kendimi.
Değişiklik ama içten olur bir yüzle saç ile olmaz ki bu :) bazi insanlar bunu çok görmez ki doğuştan verilen gelen bir güzellik sendeki yani herkesin sahip olmak istediği ama sahip olamadığı yani bazen sahiplenmek üstüne koymak gerekir değiştirmek yerine. Ki o zaman aslında değişim başlar. Bakışın da değişir kendine daha güzel bakarsın.
Yüz de küçük bir de üstelik ahaha daha ne istiyorsun sen yahu kaymaklı kadayıf mi 😂 küçük yüz sarı saç uzun tut diye sana her türlü sinyali vermiş yaradan.
Hani uzatacaktin beline kadar bak bozuşuruz. Daha kuleye çıkıp saçlarını aşağı sarkitacaksin ben gelip saçlarından tutup yukarı yanına geleceğim saçlarını kesip seni özgür bırakacağım 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Merak ettim nasıl saçların tam olarak? :)
Omuzlarımdan 10 cm falan aşağıda. Sarışınım kısada çok yakışıyor uzunda ama çok kararsızım bilemedim.
Sarı saçlar bir de uzun havası bence sarı saça çok daha yakışıyor. Çok da uzun değil yani kısa kesim nedense gitmez gibi yüz yapında önemli tabi saçının yapısı da gür ince dalgalı nasıl?
Saçlarım ne ince ne kalın ideal saç işte 😂 Evet şu an güneşe çıkınca altın gibi parlıyor hoşuma gidiyor ama küt kesimde iyi olabilirdi aşırı kararsızım.
Ahaha ideal saç tanımının bir kişi de vücut bulmuş hali yani 😂 bir kadının saci süsü ziynetidir derim bir çok hikayeye ve romana da konu olmuş bir güzellik bana göre o yüzden uzun olması daha çekici gelir kısa çok yakıştırmam bir kadına bir de sarı diyorsun yani güneş bile ışık tutup bak altın değerinde diye resmedip sana göstermeye çalışıyor kesme diye
Kesmemek için bahane arıyordum zaten😂. Dahada kesmem sanırım belki çok sonrraa
Sarı saçlarını deli gönlüme bağlamışım çözülmüyor mihriban ahaha şarkılara bile ses olmuş saçların var daha ne istiyorsun. 😁
Ya boyamayı bile düşündüm biliyor musun. Değişiklik arıyorum biraz. Doğuştan sarışınım bakır falan yapmak istedim kararsız bir insan olduğum için durdurdum hep kendimi.
Değişiklik ama içten olur bir yüzle saç ile olmaz ki bu :) bazi insanlar bunu çok görmez ki doğuştan verilen gelen bir güzellik sendeki yani herkesin sahip olmak istediği ama sahip olamadığı yani bazen sahiplenmek üstüne koymak gerekir değiştirmek yerine. Ki o zaman aslında değişim başlar. Bakışın da değişir kendine daha güzel bakarsın.
Bazen görünüş olarakta değişiklik isteyebileceğim dönemler oluyor. Ondan kaynaklı ama hicbirşey degistirmeden atlatıyorum çok şükür 😂
Görünüş olarak uzat sonuçta o da değişiklik haa zaman sabır ister o ayrı illa kesim veya boya şart değil sonuçta 😂
Veya boyundan kisaltmadan farklı modeller de yapabilirsin katlı düz veya kahkul bunlarda değişim sonuçta 😊
Anlım küçük olduğu için kahkül işlerine asla girmiyorum 😂 Yinede önerilerin için teşekkür ederim
Yüz de küçük bir de üstelik ahaha daha ne istiyorsun sen yahu kaymaklı kadayıf mi 😂 küçük yüz sarı saç uzun tut diye sana her türlü sinyali vermiş yaradan.
Kalçaya kadar uzatıp sonra biraz kestiririm o zaman şimdilik böyle kalsın 😂
Ooo kalcaya kadar uzun saç ab-ı hayat derler bilir misin anlamını ;)
O ne demek
Sonsuz hayat anlamına gelir ab-ı hayat yani yaşam pınarı. Uzun saçı da boyle anlatırlarmıs eskiler divan edebiyatında özellikle yeri büyüktür. 😊
Kestirmedin umarım ne alemdesin sarı saçlı isimsiz kız :D
Hayır kestirmedim bugün gidecektim kestirmeye üşendim 😂
Hani uzatacaktin beline kadar bak bozuşuruz. Daha kuleye çıkıp saçlarını aşağı sarkitacaksin ben gelip saçlarından tutup yukarı yanına geleceğim saçlarını kesip seni özgür bırakacağım 😂
Duştan sonra taramakta zorlandıkça kestiresim geliyor hep yarın yarın dıyorum. Bugünde yarın dedim sabah ne olur Allah bilir 😃
Insan kıyamaz ya gel o da taramakta benden olsun zor geliyor ise o da müessesemizin sana torpili olsun :D
Şaka bir yana kesmicem. Belki önümüzdeki yaz kesebilirim.
Kesme bir süre uzat tavsiyem ama merak ettim saçlarını gerçekten o kadar övdün :D
Lisede boya sanmıştı müdür sen düşün artık 😂
Eee bu kaçak dövüşmek daha da merak ettiriyorsun böyle yaparak daha da överek :D
Nazar edeceksin hahahaha
Ben övmüyorum ki öven için söylenir bu söz sana söylemek gerek aman nazar degdireceksin ya ahahah 😂
O kadar kestirme dedim ama ben sana
Şimdide uzatmaya çalışıyorum 😂
Ne kadar kestirdin Peki görebiliyor muyuz sonucu ;)
Küt saçlı kızlar>>allll
Yüz şekilde ne