Merhaba, aşırı yağlı olmayan karma bir cilt tipim var celenes’in güneş kremini kullandım fakat hiç memnun kalmadım Medikoz markasına ait bir güneş kremi önerisi aldım fakat internette baktığımda satışı da yok güzellik merkezlerinde var genelde bileniniz var mı? Bugün denedim fakat akşam deneme fırsatım oldu yağlı bir görünümü yok hafif yapısı var gibime geldi ama güneşte nasıl olur bilemedim, birde Vichy Mattifying Face Fluid Dry Touch - Parlama karşıtı yüksek korumalı güneş koruyucusu var baya öneriliyor ama ikisi arasında kaldım. Medikozda gözüm de kaldı dklwpdso Nolur biri bir şey desin..
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Karma cilt için la roche posay ve bioderma güneş kremleri tercih edebilirsin. Hem hafif yapılı hemde kaliteli
Ben solante ve la Roche posay kullanıyorum. İkisinden de memnunum.
İkisi de çok öneriliyor ama içim ısınmıyor bir türlü. La Roche almayı düşünüyordum ama onun da fiyatları çok yüksek birde yine çok abartıldığına dair yorumlar tereddüt ettiriyor. Söylediğim iki ürün arasında kaldım işte ikisinden birini alıp deneyip memnun kalmazsam la Roche denemeyi düşünüyorum. Teşekkür ederim 🥰
Rica ederim 💙
Senin adın deniz mi?
Konuyla alakası nedir? . d
Birini arıyorum oda baya sever güneş kremlerini nick Krlamdole oyuzden sordum kusura bakma
Mert üzgünüm ama aradığın kişi ben değilim 🥹
teşekkür 🙏🙏🙏
Dermalogica
Çok pahalıııı, daha bütçe dostu gerekiyor öğrenciyiz kflspf teşekkür ederim