Güzellik & Bakım Vücudunuzda en çok iltifat aldığınız yer neresi? Zevkli_Temas Takip Et Xper 7 Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor En çok iltifat aldığınız yer neresi vücudunuzda? Güncellemeler+1 yıl Vücudunuzun en çok neresine iltifat alırsınız? Vücudunuzda en çok iltifat aldığınız yer neresi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. gözlerim. 1 0 Yorumla
Bikeredebengulsem Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl En çok yüzümden iltifat alırım hemcinslerimde dahil buna 2 3 Yorumla Zevkli_Temas +1 yıl Çok mu tatlı ve masum yüze sahipsin 😊 Yorumla Bikeredebengulsem +1 yıl İç güzelliğim dışıma yansimis diyeyim Yorumla Zevkli_Temas +1 yıl İyiydi bu 😊 Yorumla
TheLaady Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Yüzüme, ellerime, tenime 3 1 Yorumla Zevkli_Temas +1 yıl Çok güzel 😊👍
User198913 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Tırnak/el, saç ve dudak. Böyle diyince çok bakımlıymışım gibi oldu wiwöeidödğwş keşke olsam ama ekonomi el vermiyor. 2 1 Yorumla Zevkli_Temas +1 yıl 😊👍 Yorumla
Meliss_11 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Valla neremi sayacagımı sasırdıgım için genelde her tarafıma iltifat ediyorlar 3 3 Yorumla Zevkli_Temas +1 yıl Desene dünya güzelisin 😊 Yorumla Meliss_11 +1 yıl Yok be o kadar da değil sadece cekici oldugumu söylüyolar cok kibarsın 🥰 Yorumla Zevkli_Temas +1 yıl Rica ederim sende çok incesin Yorumla
iyikadınkaraborsa Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 88% +1 yıl Bu soruya cevap vermek istemiyorum mesela çünkü bir bütün olarak güzelim sexyim 1 0 Yorumla
yedi_ekim Takip Et Xper 6 Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Ellerim! Ellerimin genelde güzel olduğunu söylerler… 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl garip bir şekilde hemcinslerimden göğüs ve bel iltifatı🤦🏼♀️ 8 5 Yorumla Sipartaakus +1 yıl Niye göğüs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sence😜 Yorumla Sipartaakus +1 yıl Dik diye ki büyük diye mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Sipartaakus evet🙈 Yorumla Sipartaakus +1 yıl Benim sevgiliminkidedimdik patriotfuzesi gibi Yorumla
İblisPerisi Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Ayaklarım , bacaklarım , popom, tırnaklar ve cildim en çok ilgi gören ve beğenilen yerlerim. 1 1 Yorumla eflani7878 +1 yıl Yok valla durmayacak bu Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Popiş ve göğüs 6 5 Yorumla Zevkli_Temas +1 yıl En güzel iki yer yani 😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Yorumla Zevkli_Temas +1 yıl Temas edildi mi hiç sevdiğin tarafindan veya sevgilin tarafından Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evett Yorumla Zevkli_Temas +1 yıl Desene cennetlik şu an kim temas ettiyse 😊😂 Yorumla
_MelisYıldız_ Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yüzüm ve fiziğim 4 3 Yorumla Zevkli_Temas +1 yıl Fiziğinin neresi ama Yorumla _MelisYıldız_ +1 yıl Bacaklar, kalçalar, bel, popo Yorumla Zevkli_Temas +1 yıl Yok yok yani 😊 Yorumla
BenimHepUmudumVar Takip Et Master Yaş: 38 , eic 69% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 877 cevap paylaştı. Yalnızca kaslı uzun boylu ve zengin erkekler bir yerlerine iltifat alırlar ve ben onlardan biri değilim. 0 0 Yorumla
Yalnızkadınn06 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 58% +1 yıl Tüm vücuda alıyorum genel. 2 1 Yorumla Zevkli_Temas +1 yıl Çok güzel olmalı baştan aşağı hersey Yorumla
BeRUx Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl Ten rengim dudaklarım belim ve kalcam 🦩 2 3 Yorumla Zevkli_Temas +1 yıl Maşallah 😊 her yerin desene sen şuna Yorumla BeRUx +1 yıl Yok vallah kim ne dediyse onu dedim 🤓 Yorumla Zevkli_Temas +1 yıl 😊👍 Yorumla
minnaaks Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Bacaklarim diye bilirim 2 5 Yorumla Zevkli_Temas +1 yıl Bacaklarının hangi özelliği begeniliyo Yorumla minnaaks +1 yıl Uzun oluşu Yorumla Zevkli_Temas +1 yıl Benden sana gelene karşılık verir misin lütfen 😊 şimdiden teşekkürler 😎👍 Yorumla Zevkli_Temas +1 yıl Karşılık verir misin lütfen 😊 GT yapip Yorumla Zevkli_Temas +1 yıl Okey 😊👍 Yorumla
michael_k Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Özellikle iltifat aldığım bir yerim yok. Konuya resimdeki hatuna bakmak için girdim. 🤭😅 0 0 Yorumla
avcikaan Takip Et Master Yaş: 27 , eic 38% +1 yıl Ellerime sanırm iltifat mı ediyolar hakaret mi ediyolar pek anlamıyorum ama 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Meme 12 6 Yorumla Zevkli_Temas +1 yıl Dolgun ve dik mi 😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl E herhalde Yorumla Zevkli_Temas +1 yıl Seninle olan yaşadı desene 😊 Yorumla Vrucutokmakkk +1 yıl Kaç beden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Vrucutokmakkk 85c Yorumla Vrucutokmakkk +1 yıl Güzel emilir Yorumla
olmazlarainat Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 354 cevap paylaştı. Cildim, belim popom sjdjjs 1 1 Yorumla Zevkli_Temas +1 yıl Himm 😊 popo güzelliği onemli kadınlarda Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Kalçalarım, belim ve yüzüm 4 9 Yorumla Zevkli_Temas +1 yıl Herkes kalça diyo yüz diyo umaeim6 u doğrudur 😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Doğru öyle çünkü Yorumla Zevkli_Temas +1 yıl Güzel işte doğru olması. Çoğu erkeği peşinden koşturup çoğu kadını kiskandirirsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öyle oluyor genelde yolda bakan çok Yorumla Zevkli_Temas +1 yıl X per puanın var mı 🤔 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden sordun var Yorumla Zevkli_Temas +1 yıl Neden sorduğum belli aslında Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyi ama bekleme atmam Yorumla Zevkli_Temas +1 yıl Sorun değil 😊👍 yinede tşkler görüşlerin için Yorumla
külllkedisi Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Popom 7 1 Yorumla Zevkli_Temas +1 yıl Sigorta yaptir bari Jennifer Lopez gibi 😊 Yorumla
burcutekinn Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 95% +1 yıl Tenim ve belim 6 1 Yorumla Zevkli_Temas +1 yıl Benden sana gelene karşılık verir misin lütfen 😊 şimdiden teşekkürler 😎👍 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Fiziğimi vibeğenirler genelde 2 1 Yorumla Zevkli_Temas +1 yıl Çok mu seksi fiziğin Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Belim 5 3 Yorumla Zevkli_Temas +1 yıl İnce belli misin Yorumla primadonna_girl +1 yıl Evet Yorumla Zevkli_Temas +1 yıl Öylemi çok güzel bu Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Gözler ve popişim 7 8 Yorumla Zevkli_Temas +1 yıl Çok mu güzel popişin yani dolgun ve dışa doğru çıkık mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Jennifer lopez tarzı diyor arkadaşlar Yorumla Zevkli_Temas +1 yıl Apartma bence 😊😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Görsen böyle demezsin ama Yorumla Zevkli_Temas +1 yıl Göster o zaman 😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sana ben bişey gösteririm ama bu site çöker o yüzden kes bence Yorumla Zevkli_Temas +1 yıl Ulaş istersen Yorumla Zevkli_Temas +1 yıl Bu sitede öyle güzele pek denk gelmedim de o yüzden hep şüpheyle yaklaşıyorum Yorumla
ecemsiz Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 43% +1 yıl Minlyonlugumm 3 1 Yorumla Zevkli_Temas +1 yıl Çok güzel o halde bu özelliğin 😊👍 Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Gözlerim, kalçam, belim, göğüslerim ve ten rengim 1 0 Yorumla
MekanınSahibiHande Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Gözlerim 2 1 Yorumla Zevkli_Temas +1 yıl Ne güzel 😊👍 Yorumla
adobecc Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl annem çok yakışıklısın diyor yani yüzüm diye düşünüyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Göz, dudak, ten.. 5 4 Yorumla Zevkli_Temas +1 yıl Boyuna göre kilon orantılı mi peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Yorumla Zevkli_Temas +1 yıl Kalça ve göğüsleri dememissin ama ben yinede merak ettim. Güzel mi onlarda yani begeniyor musun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sana ne ki kardeşim o kadar özele giriyorsun? Senin fantezilerini mi tatmin edeceğizz? Hadi işine Yorumla
soleiletlune Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 95% +1 yıl boyum ve belim 1 1 Yorumla Zevkli_Temas +1 yıl 😊👍 Yorumla
melissakübra Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl Kalçam 1 1 Yorumla Zevkli_Temas +1 yıl Çok mu seksi kalçaya sahipsin 😊 Yorumla
Ladyd3ath Takip Et Xper 4 Yaş: 23 , eic 80% +1 yıl Göğüslerim (85) 1 2 Yorumla Zevkli_Temas +1 yıl Güzelmiş bedeni 😊 Yorumla Zevkli_Temas +1 yıl Benden sana gelene karşılık verir misin lütfen 😊 şimdiden teşekkürler 😎👍 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kalçalarım 3 2 Yorumla Zevkli_Temas +1 yıl Çok mu güzel ve dikkat çekici kalcalarin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Arkadaslarım falan öyle diyor büyük oldugu ıcın sanslısın dıyorlar genelde Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Uzun boylu olduğum için fiziğime genelde 3 1 Yorumla Zevkli_Temas +1 yıl Boyunuz kaç Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Meme ve bacak.. 3 1 Yorumla Zevkli_Temas +1 yıl Kaç beden göğüslerin Yorumla
Tersy Takip Et Master Yaş: 48 , eic 58% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kollarım ve sportmen fiziğim 1 0 Yorumla
TheCursedCake_ Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Yüzüm ve saçım ama ben sevmiyorum yüzümü 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Popoma ve memelerime. 3 1 Yorumla sehzadesinan_00 +1 yıl görmek isterdim bende hayran oluyorum göğüs ve kalçalara Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kalçam 8 8 Yorumla Zevkli_Temas +1 yıl En dikkat çekici yerin ise şanslısın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @zevkli_temas hep popoma övgü geldi genellikle dolgun diye heralde Yorumla Zevkli_Temas +1 yıl Dolgun bu yuvarlak mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen. Beraber olduğum adamlardan birisi yapısı çok iyi Brezilya poposu gibi demişti hatta 😄 Yorumla Kayahanben +1 yıl Brezilya çok büyük değil mi ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Kayahanben büyük zaten Yorumla Kayahanben +1 yıl Büyük olması güzelde çokta büyük olması sıkıntı ya uğraştırıyor 😂 Yorumla Vrucutokmakkk +1 yıl Kaç beden? Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Gözlerim 1 8 Yorumla Zevkli_Temas +1 yıl Ne renk gözlerin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Açık kahverengi, hafif çekik ve uzun kirpik 😅 Yorumla Zevkli_Temas +1 yıl Bence de çok güzel gozlerin 😊Bu arada x per puanın var mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Var, neden sordun Yorumla Zevkli_Temas +1 yıl Neden sorduğum belli bence açıkça 😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yazmam sana ya kusura bakma, hayatımda biri var Yorumla Zevkli_Temas +1 yıl Mutluluklar dilerim ömür boyu 🙏 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Teşekkürler Yorumla
Kirginimcokk0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 831 cevap paylaştı. Dudak ve saç 2 0 Yorumla
Sunrise_sunset_ Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 406 cevap paylaştı. Gözlerim saçlarım 1 0 Yorumla
bayanagresif99 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 599 cevap paylaştı. Ellerim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
gözlerim.
En çok yüzümden iltifat alırım hemcinslerimde dahil buna
Çok mu tatlı ve masum yüze sahipsin 😊
İç güzelliğim dışıma yansimis diyeyim
İyiydi bu 😊
Yüzüme, ellerime, tenime
Çok güzel 😊👍
Tırnak/el, saç ve dudak. Böyle diyince çok bakımlıymışım gibi oldu wiwöeidödğwş keşke olsam ama ekonomi el vermiyor.
😊👍
Valla neremi sayacagımı sasırdıgım için genelde her tarafıma iltifat ediyorlar
Desene dünya güzelisin 😊
Yok be o kadar da değil sadece cekici oldugumu söylüyolar cok kibarsın 🥰
Rica ederim sende çok incesin
Bu soruya cevap vermek istemiyorum mesela çünkü bir bütün olarak güzelim sexyim
Ellerim! Ellerimin genelde güzel olduğunu söylerler…
garip bir şekilde hemcinslerimden göğüs ve bel iltifatı🤦🏼♀️
Niye göğüs
sence😜
Dik diye ki büyük diye mi
@Sipartaakus evet🙈
Benim sevgiliminkidedimdik patriotfuzesi gibi
Ayaklarım , bacaklarım , popom, tırnaklar ve cildim en çok ilgi gören ve beğenilen yerlerim.
Yok valla durmayacak bu
Popiş ve göğüs
En güzel iki yer yani 😊
Evet
Temas edildi mi hiç sevdiğin tarafindan veya sevgilin tarafından
Evett
Desene cennetlik şu an kim temas ettiyse 😊😂
Yüzüm ve fiziğim
Fiziğinin neresi ama
Bacaklar, kalçalar, bel, popo
Yok yok yani 😊
fghfghg
Yalnızca kaslı uzun boylu ve zengin erkekler bir yerlerine iltifat alırlar ve ben onlardan biri değilim.
Tüm vücuda alıyorum genel.
Çok güzel olmalı baştan aşağı hersey
Ten rengim dudaklarım belim ve kalcam 🦩
Maşallah 😊 her yerin desene sen şuna
Yok vallah kim ne dediyse onu dedim 🤓
😊👍
Bacaklarim diye bilirim
Bacaklarının hangi özelliği begeniliyo
Uzun oluşu
Benden sana gelene karşılık verir misin lütfen 😊 şimdiden teşekkürler 😎👍
Karşılık verir misin lütfen 😊 GT yapip
Okey 😊👍
Özellikle iltifat aldığım bir yerim yok. Konuya resimdeki hatuna bakmak için girdim. 🤭😅
Ellerime sanırm iltifat mı ediyolar hakaret mi ediyolar pek anlamıyorum ama
Meme
Dolgun ve dik mi 😊
E herhalde
Seninle olan yaşadı desene 😊
Kaç beden
@Vrucutokmakkk 85c
Güzel emilir
Cildim, belim popom sjdjjs
Himm 😊 popo güzelliği onemli kadınlarda
Kalçalarım, belim ve yüzüm
Herkes kalça diyo yüz diyo umaeim6 u doğrudur 😊
Doğru öyle çünkü
Güzel işte doğru olması. Çoğu erkeği peşinden koşturup çoğu kadını kiskandirirsin
Öyle oluyor genelde yolda bakan çok
X per puanın var mı 🤔
Neden sordun var
Neden sorduğum belli aslında
İyi ama bekleme atmam
Sorun değil 😊👍 yinede tşkler görüşlerin için
Popom
Sigorta yaptir bari Jennifer Lopez gibi 😊
Tenim ve belim
Fiziğimi vibeğenirler genelde
Çok mu seksi fiziğin
Belim
İnce belli misin
Evet
Öylemi çok güzel bu
F. aiseler vücudunu sergiliyor
Gözler ve popişim
Çok mu güzel popişin yani dolgun ve dışa doğru çıkık mi
Jennifer lopez tarzı diyor arkadaşlar
Apartma bence 😊😂
Görsen böyle demezsin ama
Göster o zaman 😊
Sana ben bişey gösteririm ama bu site çöker o yüzden kes bence
Ulaş istersen
Bu sitede öyle güzele pek denk gelmedim de o yüzden hep şüpheyle yaklaşıyorum
gözler
😊👍
Minlyonlugumm
Çok güzel o halde bu özelliğin 😊👍
Gözlerim, kalçam, belim, göğüslerim ve ten rengim
Gözlerim
Ne güzel 😊👍
annem çok yakışıklısın diyor yani yüzüm diye düşünüyorum
Göz, dudak, ten..
Boyuna göre kilon orantılı mi peki
Evet
Kalça ve göğüsleri dememissin ama ben yinede merak ettim. Güzel mi onlarda yani begeniyor musun
Sana ne ki kardeşim o kadar özele giriyorsun? Senin fantezilerini mi tatmin edeceğizz? Hadi işine
boyum ve belim
😊👍
Kalçam
Çok mu seksi kalçaya sahipsin 😊
Göğüslerim (85)
Güzelmiş bedeni 😊
Kalçalarım
Çok mu güzel ve dikkat çekici kalcalarin
Arkadaslarım falan öyle diyor büyük oldugu ıcın sanslısın dıyorlar genelde
Uzun boylu olduğum için fiziğime genelde
Boyunuz kaç
Meme ve bacak..
Kaç beden göğüslerin
Kollarım ve sportmen fiziğim
Yüz, saç ve bacak
Omuzlarım ve yüzüm
Dudaklarim ve belim
Vücudumu sergilemiyorum
Yüzüm ve saçım ama ben sevmiyorum yüzümü
Kalça. Enteresan ama öyle.
Popoma ve memelerime.
görmek isterdim bende hayran oluyorum göğüs ve kalçalara
Kalçam
En dikkat çekici yerin ise şanslısın
@zevkli_temas hep popoma övgü geldi genellikle dolgun diye heralde
Dolgun bu yuvarlak mi
Aynen. Beraber olduğum adamlardan birisi yapısı çok iyi Brezilya poposu gibi demişti hatta 😄
Brezilya çok büyük değil mi ya
@Kayahanben büyük zaten
Büyük olması güzelde çokta büyük olması sıkıntı ya uğraştırıyor 😂
Kaç beden?
Gözlerim
Ne renk gözlerin
Açık kahverengi, hafif çekik ve uzun kirpik 😅
Bence de çok güzel gozlerin 😊
Bu arada x per puanın var mı
Var, neden sordun
Neden sorduğum belli bence açıkça 😊
Yazmam sana ya kusura bakma, hayatımda biri var