İç güzelik şart peki dış güzelik
Tabikide Var
Hayır Kesinlikle yok
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İç güzelik şart peki dış güzelik
Maalesef ülkemizde herkes güzelliğe bakıyor ama benim için karakter önemlidir. dış güzellik hiç bir şey değildir. ama işte ülkemizde meyve seçer gibi herkesi önce dışına bakıyorlar güzelse sevmeye karar veriyorlar. ben ise karakterine hayran olurum bir kişinin bu benim için daha önemli bir kriter çünkü
Sana adını şu an anımsayamadığım bir yazarın sözüyle bu cevabı vermek isterim dış güzelliği önemini şöyle vurgulayayım sana bir hamam böceği ile bir kelebeğe eşit muamele yapmazsin biri senin için mide bulandırıcı iken diğerini üzerine konsun diye beklersin. Dış güzellik her şey değildir tabii ama hicbirseydir de diyemeyizde ama unutma bir ortama girdiğin zaman giyiminle kuşamınla temizliğinle bakımınla karşılanır oradan kişiliğinle uğurlanırsın yani kısaca dış güzelliğin önemi tabii ki de var ama güzelligide sadece Marilyn Monroe gibi olmal olarak algilanmamali temiz bakimli olmakta dis güzelliktir
soruyu soran sensin sen karar ver :D

😂😂
@kalpsizsjnzalimm haksızmıyım ama :D
Haklısın
@kalpsizsjnzalimm teşekkürler kalpsiz
İlk bakışta kimsenin içi görülmediğinden, kısa bir süreliğine olsa da dış güzellik önemli. Güzellikten daha önemleisi temiz ve bakımlı olamk.
Cevap
43Cevap
Nasıl bir güzellik? Kime göre, neye göre? Sana güzel sarışındır, ona göre kumral, bana kızıl. Güzellik herkesin bakış açısına göre değişir. Ama "anladın da bilmezlikten gelme işte" dersen ve alenen fiziki güzellikten, tipten bahsedersen o ayrı.
Dediğin gibi iç güzelliğin, kalp ve edebin önemi büyük. Bunlar haricinde insanın ambalajı da önemli tabi ki. Fiziği, hali vakti yerinde mi buna her zaman bakılır. Sadece insanların bu konudaki önceliği değişir. A kişisi önce karaktere, ruha bakar. Sonra dışına odaklanır, b kişisiyse tam tersine önce dışına tipine bakar.
Ben önce karaktere, ruha bakarım. İlgimi çekerse fiziğine, dış kabuğuna yönelirim. Ki daha ilk adımı geçen olmadı. Ruhunu sevmediğimin bedeni beni enterese etmez. Yani kim olursa olsun önemi var deri₥
Çok ilginç doğruysa Instagram da kapattığım halde biri mesaj atıyor ve resmimi gördü mü şey diyor senden çok etkilendim her gün seni düşünüyorum eski resim hemde sonra ne olduysa artık kapandı mı orası bilmiyorum mesaj atmıyor bende atmak istemiyorum açıkçası çok ilginç ama doğruysa her yerde seviliyorum tabiki sevilmiyorum da ama hep etkileniyorlar benden gerçek imtihanlarım da da sosyal medya da da
Birini diyelim güzelliğinden dolayı sevdin ama ahlak dürüstlük vefa sadakat sıfır yani manevi eksikliği var eee!
O çok övülen güzellik yıllara yenik düşmeyecek mi peki?
Elde ne kalacak
HİÇ BİR ŞEY!!!
Dis görünüşün onemi yok diyen yalan söylüyodur bi insani ilj gordugunde dis gorunusunu begenirsen ic guzelligini onemsersin bi insan cok iyi diye kimse onunla sevgili olmaz sevgi ve iyilik cok farkli seylerdir
Benim için karakter çok önemli
Fakat karakterden daha önemli olan ise diş güzellik
İnsanin kalbi yüzüne yansir
Tipini beğenmediğim ama karakterine hayran olduğum birisini dudağindan öpemem mesela canim istemez o gelse ben kafamın çekerim
Diş güzellik çok önemli benim için
Yorumlara aldanmayin duyar kasanlar kaynar buralar
Yok dedim ama bir yere kadar vardır. Bir yerden sonra huyu iğrenç birini de sırf yakışıklı diye idare edemem. O yüzden görsellik her şey değildir.
Tabii ki de var güzelliğin önemi olmasa televizyonda çıkan ünlüler spikerler haber spikerleri farkındaysan manken gibi
Tabiki vardır...
Ruhlar aleminde yaşamıyoruz..
Önce fizik gelir fizik gelmeden gerisi gelmiyor
Tabiki de var, böyle deyince bazen linç ediliyoruz ama şahsen ben gözüme hitap etmeyen biriyle olmak istemem fakat aynı şekilde iç güzellikte olmalı.
Başlatır, ama devamını getirecek kadar güçlü değildir.
Siz anladınız.
Ciddi bir ilişki arıyorsanız yoktur
Eğlencelik ise evet gerekli
Dışı istediği kadar güzel olsun kalbî 5 para etmedikten sonra hiçtir benim için 😎
Güzellik önemli değil aşırı çirkin aşırı kısa aşırı uzun ve karakteri kötü olmasın yeterli
Herkesin güzelliğe zaaffi var yok diyen yalancıdır..
Yok diyen yalan söylüyordur ilk algı önemli sonrası iç güzellik herkes için bu net
Dış görünüş de önemli ama karakter ve zeka kadar önemli değil diye düşünüyorum. 🙂
Kim dış güzellik umurumda değil diyorsa yalan söylüyordur. Bir insanın ne kadar iç güzelliğine de baksan elbet bir güzellik algın vardır. Güzellik algısına uymayan birisi ile sevgili olsa bile aldatmaya meyilli olur erkek.
Herkes genelde birazda olsa dış güzellige bakiyor.
Bakmıyorum diyenler de yalan söylüyor.
Güzelliğin önemi var açıkçası ama dış güzelliği iç güzelliğin önüne koyamam
Kişiden kişiye değişir karar veremezsin kendine göre amaç olmalı
yavruvatan gibidir güzellii..
anavatanı ortada yoksa sahip çıkarsın.
Birinci önceliğim deyil tabiki ama önemi de var yani
Kimse dışını beğenmediği birinin içini merak etmez.
Güzelliğin ve dış görünüşün benim açımdan asla önemi yok. Önemli olan aşk sevgi ilgi sevmek ve sevilmek.
Dışını beğenmediğimiz birisinin içini merak etmeyiz.
Sence yok mu? Şaka mı yapıyosunuz anlamıyorum ki. d p
Huyu suyu çok önemli ama gözümün başkasında olmaması için önemli
İlk seçeneği seçtim.
Tabikide Var
illaki vardir biraz da olsa
Hayirli akşamlar tekrar.
sizin için yakışıklılık varsa erkek içinde olur
Evet önemli fakat tamamlayıcı değil.
Bakımlı olan herkes güzeldir
Doğal güzellik denen bir şey var
Doğal güzellikten yanayım
Herkes Yok yazar bu kocaman bir yalandır