Stres olmamaya çalışmalısın. Çünkü sen şu an kafaya sivilceleri taktıkça geçeceği varsa da çoğalır. Stres en başta etken. Akışına bırak, zamanla geçecek. Ama tabi ki sivilce için krem, ilaç vs onları da kullanmayı ihmal etme. Sadece kafaya takmadan, stres olmadan önlem al.
Yağlı yiyeceklerden, çekirdek, cips, kola gibi besinlerden uzak durmaya çalış. Olabildiğince az tüket onları.
Cildini düzenli şekilde temizle ve bakımını aksatma. Düzenli cilt bakımı çok önemli. Her zaman temiz tutmalısın.
Ve sivilcelerini sürekli sıkmaya çalışma, fazla dokunma kaşıma.
Cok takma kafana benim de oyleydi sana bir maske onerim var bebe pudrasi ve 2 adet limon sık onu maske yap yuzune ve haftada 2 defa yap hem iz kalmiyor hemde guzel kurutuyor ergenlik caglarimda cok yaptim
Merhaba. Önce sağlık ocağına git. Kan tahlili yaptırt. Yapay zeka chat gbt ye kan tahlili raporunu yaz ve sor neyin varmış. Karaciğerini temizlemek için sabah limon ve maydonoz karışımını iç.
Cildiye doktoruna gidip kan tahlili olarak ilacı alıp alamayacağınızı öğrenebilirsiniz. Her ay hastaneye gidip kan tahlili vermeniz gerekmekte, ilaç sadece cildiye doktoru reçetesi ile alınabilir ve tedavi 6-7 ay sürüyor. Dışarıdan süreceğiniz herhangi bir krem veya başka bir şey etki etmez, Akne hastalığına dönüşmüş durumunuz.
Izotretinoin tedavisi olmak istiyorum diye doktora söylemelisiniz, İmex diye bir krem var onunla geçmiyorsa sivilceler ve kurtulmak istiyorsaniz kesin sonuç için izotretinoin tedavisi olmanız gerekmekte.
Oooo sen yapmışsın yapacağını tabi böyle mayın tarlası gibi olursun zaten çdkirden ayrı cips ayrı bela azalttım sırf bu yüzden benimde sırtıma vuruyordu arada az yüzümde çıkıyordu